Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.
-
TWRP σε MI3
Mih_Man - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο ξαναεκανα παλι απο την αρχη το βραδυ οπωςμου ειπες το αφησα και τωρα το πρωι ειναι ακομα με το ασπρο λογοτηπο MI !!!!
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΠριν ειχα πει οτι εκανα την διαδικασια και το κινητο εδειχνε Κιτρινο MI. Στον υπολογιστη στο device manager αναγνωριζε τη συσκευη σα mi3 αλλα με προβλημα "this device cannot start code 10"
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΟταν λες εργοστασιακη κατασταση τι θα κανει? Επισης πως να τρεξω την εφαρμογη σα διαχειριστης?
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΜου το ειχες ξαναπει και το εχω ηδη κατεβασει με αυτο δουλευω τωρα που εχει τις επιλογες για all_dat all_data_except_s torage κτλ. απο κατω και τα επιλεγεις ε? Τωρα ξαναεκανα απο το recavery wipe cashe wipe data wipe all data και μετα μετεφερα με mi flash το αρχειο. ΤΟ κινητο ειναι σε κιτρινο MI
-
TWRP σε MI3
Μήνυμακαι μενα αυτο ειπε
-
TWRP σε MI3
Μήνυμα18848933693435452305
-
TWRP σε MI3
Μήνυμαmini deal
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαBodai μου ειχες πει να κανω την διαδικασια: en.miui.com/forum.php?mod=view…highlight=fastboot&page=1 Αυτο που ειδα ειναι οτι στο recovery του κινητου μου δεν εχω τις επιλογες του 2ου βηματος παρολααυτα την εκανα την διαδικασια αλλα δεν ειδα τπτ.
-
TWRP σε MI3
Μήνυμααπο που μπορω να καταλαβω αν ειναι γνησια?
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΤωρα περασα αυτο και παλι κανει τα ιδια. Οταν προσπαθω να το περασω με all data παλι το ιδιο σφαλμα βγαζει και με το all data except storage το μεταφερει αλλα το κινητο μενει με το λευκο λογοτιπο
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΤο μην. σφαλματος που μου βγαζει λες να οφειλετε εκει?
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Μήνυμαπαιδιά για να γίνει όλο αυτό, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα drivers στον υπολογιστή, που θα αναγνωρίζουν τη συσκευή όταν συνδεθεί (κλειστή). Τα xiaomi και όχι μόνο drivers εδώ:[PC][Windows] Android USB Drivers - All Flagship Manufacturers - App - Xiaomi MIUI Official Forum Πως τους περνας σε win 8.1?
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΠροσπαθω να περασω το cancro images v6.3.3.0
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΠροσπαθω να βαλω μια fastboot rom με το MiFlash. Οταν εχω την επιλογη all_data.bat η μεταφορα σταματαει με σφαλμα "failed to erase partition". Οταν εχω την επιλογη all_data_except_storage.bat τοτε η μεταφορα τελειωνει αλλα το κινητο δεν ξεκιναει. Καμια βοηθεια?
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΣαν ενας λαγος να επισκευα
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΤΟ miflash περασε τη rom αλλα το κινητο δεν κανει τπτ Αν ειναι γνησιο δε το γνωριζω
-
TWRP σε MI3
ΜήνυμαΚαλησπερα μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις στο πως θα κανω εγκατασταση το TWRP σε mi3 που δεν ανοιγει ?
-
Δεν ανοιγει το κινητο ΜI3
ΜήνυμαΝαι. το miflash μετα απο 10 δευτερολεπτα που φορτωνει κολαει και μετα κοκκινιζει η μπαρα και γραφει αυτο
-
Προβλημα με mi3 δεν ανοιγει.
ΜήνυμαΤο κινητο δεν ανοιγει. Προσπαθω να περασω καινουρια rom με το miflash αλλα οταν ειναι στην επηλογη ''flash_all.bat'' οπως φορτωνει βγαζει σφαλμα ''failed to erase partition''. Οταν ειναι στη επιλογη Flash_all_except_data_storage.bat φορτωνει κανονικα αλλα το κινητο εκτος απο το να αναβει λευκο MI3 δεν κανει τιποτα
-
Δεν ανοιγει το κινητο ΜI3
ΜήνυμαΟταν φορτωνει γραφει remote failed to erase partision και σταματαει