Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλή τύχη παιδιά...
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Tinydeal - Την Διεύθυνσή της (URL): Home - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping - Tι ακριβώς αγοράσατε: $16.99 - E-500090 - Simple Package Xiaomi Mi Band 1S Smart Bracelet Heart Rate Monitor - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping - Την ημερομηνία αγοράς: 06-04-2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 7 Μέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγοράσατε: MIXZA TOHAOLL Ocean Series 128GB Micro SD Memory Card-32.23 and Free Shipping| GearBest.com - Την ημερομηνία αγοράς: 30-03-2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 Μέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε και απ'ότι διαβάζω ελπίζω να μην χρειαστ…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγοράσατε: Ulefone Power 4G Phablet-169.89 and Free Shipping| GearBest.com - Την ημερομηνία αγοράς: 25-03-2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 Μέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε και απ'ότι διαβάζω ελπίζω να μην χρειαστεί - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή…
-
Παράθεση από maddoctor: “Όλες μου οι μεγάλες αγορές, συμπεριλαμβανομένου και του Note pro που έχω κοντά ένα χρόνο πια, τις έχω κάνει από το Coolicool. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ευτυχώς 3 xiaomi που έχω και όλα σχεδόν τα gadgets, δεν έχω χρειαστεί να τους ενοχλήσω ποτέ. Αργούν καμιά φορά να στείλουν κάποιες μέρες, αλλά έχει τύχει να παραλάβω σε 15 ημέρες, έχει τύχει σε 35, αλλά πάντα χωρίς πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια προϊόντα έχουν πιο τσιμπημένη τιμή, αλλά προτιμώ να πληρώσω 5-10$ για …
-
Έχω πάει 10 σελίδες πίσω και δεν είδα σχόλιο για το Coolicool από το οποίο δεν έχω αγοράσει ποτέ οπότε πρώτα θα ρωτήσω τις απόψεις σας γι'αυτό και μετά θα πω τις δικές μου εμπειρίες. Να ρωτήσω κάτι βασικό, η τιμή που δείχνει σε ευρώ, είναι αυτή που τελικά χρεώνεσαι ή αυξάνεται στο Paypal; Στο tinydeal π.χ. ό,τι γράφει, αυτό πληρώνεις ενώ στο Minideal σε πάει συνήθως κάνα 8-10 ευρώ πάνω. Οι εμπειρίες μου μέχρι τώρα: Tinydeal.com Έχω ψωνίσει ΠΟΛΛΕΣ φορές από το Tinydeal.com. Όλα τα Xiaomi Power Ba…
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Το περιμένω ένα εξάμηνο, ξέρω, άλλοι περισσότερο αλλά είναι θέμα χρόνου να το πάρω... Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό!
-
Xiaomi Redmi 2s Fastboot
ΜήνυμαΔυστυχώς κολλάει στο Mi Logo. Δεν προχωράει καθόλου, δεν ανοίγει. Μου έστειλαν μήνυμα από το minideal με link για την ROM. Θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Αν περάσει αυτή μετά να βάλω την Ελληνική να ηρεμήσω...
-
Xiaomi Redmi 2s Fastboot
Μήνυμα2014813 Να πω πως μου ανοίγει και το Recovery Mode, δοκίμασα την έκδοση TD που έχετε εδώ με την διαδικασία μετονομασίας σε update.zip και δεν βλέπει το zip σε δύο κάρτες που έβαλα...
-
Xiaomi Redmi 2s Fastboot
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά, έχω το Xiaomi Redmi 2s, το πήρα από εδώ για να είμαστε σίγουροι ποια έκδοση έχω ακριβώς: Wholesale Xiaomi REDMI 2 SMARTPHONE free shipping Η συσκευή έπαθε soft brick, μπαίνει σε fast boot. Ποια είναι ακριβώς η έκδοση που πρέπει να κατεβάσω γιατί έχω μπερδευτεί με τα prime, TD κτλ; Για την ιστορία, μπήκα εδώ: Redmi 2 not booting. Help please! - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Έχει μια έκδοση για όλα απ'ότι είδα. Κατεβάζω την Global;