Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.

• Redmi note 3 Pro

J.S. - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

.....πιθανον. Άντε να την ξαναπεράσω. Πάντως ότι καταφέρω θα το κοινοποιήσω μπας και βοηθήσω ανάλογες περιπτώσεις. Of the record έχω ακούσει ότι ειδικά τα redmi note 3 pro έχουν μία δυσκολία σε ευρωπαϊκά χωράφια..! και με διαφορετικές ROM πλην την official "China - UK". Ξέρεις κάτι για αυτό ?

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Τα clear τα έκανα. Δεν ξαναπέρασα Ελληνική ROM. Μάλλον έχεις δίκιο για να περάσω τελικά μία official, αλλά μεταξύ μας δεν κατανοώ γιατί τόσα προβλήματα τη στιγμή που τα άλλα δύο τηλέφωνα δουλευουν μια χαρά με 7.3.1. stable. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου.

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Έχεις καμιά ιδέα για το τι μπορεί να γίνει ? Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Ηρθε με US adaptor (όπως και τα άλλα) είναι 15cm ακριβώς και πίσω έχει 2015112. Τι έχεις κατά νου ??

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Καλησπέρα σας, Το τρίτο redmi note 3 pro που πήρα είχε μια τραγική unofficial και με την συνήθη διαδικασία.... μπήκε πρώτα official global uk και μετά η δικιά μας 6.10.13.Δυστυχώς η κάμερα μετά ελάχιστη λειτουργία έπαψε να υπάρχει και μάλιστα αρχίσανε κολήματα και.... ένα σβήσιμο ! Οι δικές μου δυνατότητες έφτασαν στο τέλος τους. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Θα το εκτιμούσα πολύ !! Ευχαριστώ.

• Παιδιά καλημέρα ! Διάβασα τα περί εγκατάστασης καλής ROM - αν και υπάρχουν και κάποια πράγματα που μου φαίνονται αντικρουόμενα σε μερικές αναφορές στο φόρουμ μας - αλλά το θέμα μου είναι ότι όλα γίνονται μέσω PC Windows και εγώ έχω 2 MAC ! Επιπλέον με τα windows δεν αισθάνομαι τόσο ασφαλής και σίγουρος. Μπορεί κάποιος μήπως να με βοηθήσει live ? Εχω 2 redmi note 3 pro, το ένα δουλεύει ικανοποιητικά, το άλλο, απλά δεν δουλεύει !

• Το δεύτερο έχει global ROM ! Τι να πώ ?

• Μακάρι ! Καλό σου βράδυ !

• Συμφωνώ ! Δεν ενοχλεί το πείραγμα, πόσο μάλον όταν έχει υπόσταση. Ας έχω καλά ξεμπερδέματα !

• Φίλε μου γενικά έχεις δίκιο, αλλά όταν συνεργάζεσαι με ένα μαγαζί 6 χρόνια και δεν είχες ποτέ κανένα πρόβλημα, δεν περιμένεις στα δύο τηλέφωνα το ένα να έχει πρόβλημα και μάλιστα μετά από αγορές πολλών συσκευών (!). Άλλωστε, το συγκεκριμένο θέμα με την μπαταρία στο -2% μόνιμα, στο διαδίκτυο φαίνεται να είναι πολύ διαδεδομένο.Ας λάβουμε υπ΄ όψιν μας, ότι επισήμως δεν αντιπροσωπεύεται η Xiaomi στην χώρα μας και (τυπικά βέβαια) ουδείς είναι κατηγορηματικά υπεύθυνος και εγγυητής για την εταιρία και …

• Η προσπάθεια θα γίνει.... αν και νομίζω πως μία live συνέβρεση με καφέ θα ήταν πιό αποδοτική ! Και ένα μικρό παράπονο για την Xiaomi : Το ένα τηλ.ο.κ., το δεύτερο με τόοοσες δυσκολίες ? (κατά τα άλλα πολύ καλό τηλέφωνο)

• Ευχαριστώ. Νομίζω θα μου πάρει λιγο χρόνο, μιας και δεν έχω ξανακάνει κάτι ανάλογο και δεν γνωρίζω πολύ καλά πως εγκαθιστώ κάπoια ROM, ότι έχω μάθει από το δικό μας και κάτι διεθνή φόρουμ.

• .....θεμα με την μπαταρία...Με τα αγγλικά δεν έχω πρόβλημα. Αν μπορείς να βοηθήσεις πραγματικά το εκτιμώ πολύ !

• Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Με την αγγλική γλώσσα μπήκα τελικά στο τηλέφωνο. Το πρόβλημα με την μπαταρία εξακολουθεί να υπάρχει. Λύνεται ή όχι ? Πως μπορώ να φορτώσω άλλη ROM ? ΄Εχει την stable και δεν αναγνωρίζει GPS (??)

• Καλησπέρα σε όλους σας ! Μόλις παρέλαβα 2 Redmi Note 3 pro αγορασμένα από το internet. Το ένα είναι ο.κ. , το δεύτερο....πού δύσκολο για μένα ! Ούτε φορτίζει (γνωστό μάλλον το πρόβλημα στο διαδίκτυο - πως λύνεται ??), αλλά κυρίως δεν προχωρεί πέραν της (αδύνατης) ρύθμισης του iCloud (ούτε που το θέλω) και έτσι δεν μπορώ να έχω απολύτως καμία πρόσβαση στο τηλέφωνο ! Τι μπορώ να κάνω ? Και αν πρέπει να φορτώσω άλλη ROM (έχω κατεβάσει την Ελληνική), πως να το κάνω ?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω. Π…