Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 45.
-
+1 jaggelop
-
Καλή τύχη!
-
Καλή τύχη!
-
Γερά και πάμε σήμερα για 10.000!
-
+1 jaggelop
-
Ο φίλος που δεν κάνει download με Chrome ας δοκιμάσει με τον default browser. Σύνηθες bug σε miui.
-
Στα μη συμβατά θέματα σε προειδοποιεί. Το τελευταίο που έβαλα είναι για v.8 αλλά είχα reboot.
-
Και στο δικό μου RN2 Hermes μετά από αλλαγή θέματος, κολλάει αμέσως και κάνει επανεκκίνηση μόνο του.
-
Παράθεση από jaggelo: “Αφού πήρα nandroid και local backup, πέρασα την thunder stable v.8 πάνω από την gtv stable v.8 χωρίς factory reset. Kλείνω 24ωρο χωρίς κανένα πρόβλημα και πάω για καμιά ώρα SOT παραπάνω. Thanks gkalen! ” Παράθεση από jaggelo: “Γι'αυτό υπάρχει το backup. Είτε έχω είτε δεν έχω θέμα θα επανέρθω για ενημέρωση. Σίγουρα πάντως η καθαρή εγκατάσταση είναι η ασφαλής μέθοδος. ” Έχουν περάσει 3 μέρες και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Άρα θεωρώ ότι σε redmi note 2 μπορεί να φλασαρ…
-
Γι'αυτό υπάρχει το backup. Είτε έχω είτε δεν έχω θέμα θα επανέρθω για ενημέρωση. Σίγουρα πάντως η καθαρή εγκατάσταση είναι η ασφαλής μέθοδος.
-
Αφού πήρα nandroid και local backup, πέρασα την thunder stable v.8 πάνω από την gtv stable v.8 χωρίς factory reset. Kλείνω 24ωρο χωρίς κανένα πρόβλημα και πάω για καμιά ώρα SOT παραπάνω. Thanks gkalen!
-
Παράθεση από Boubikos: “Παράθεση από jaggelo: “Υψηλά μου φαίνονται τα ποσοστά για "αναμονή GSM" και "τηλέφωνο σε αδράνεια".Για πάτα πάνω σε αυτά και δες πόσες ώρες λέει. Λογικά είτε είσαι συνέχεια με 4G ή έχεις πολύ κακό σήμα. ” Τώρα η οθόνη είναι στα πάνω της Στην οθόνη δεν έχω ενεργοποιημένο το Auto Brightness Screenshot_2016-08-30-14-01-38-079_com.miui.secu.pngScreenshot_2016-08-30-14-01-49-981_com.miui.secu.pngScreenshot_2016-08-30-14-01-56-852_com.miui.secu.pngScreenshot_2016-08-30-14-02-02…
-
Παράθεση από Boubikos: “Αυτά τα στατιστικά είναι normal; Screenshot_2016-08-30-13-03-41-610_com.miui.secu.pngScreenshot_2016-08-30-13-03-30-662_com.miui.secu.png ” Υψηλά μου φαίνονται τα ποσοστά για "αναμονή GSM" και "τηλέφωνο σε αδράνεια". Για πάτα πάνω σε αυτά και δες πόσες ώρες λέει. Λογικά είτε είσαι συνέχεια με 4G ή έχεις πολύ κακό σήμα.
-
Μια παλιά έκδοση του mikey που δουλεύει και σε miui8: MiKey APP translate to English/Bulgarian/Czech/Slovak - App - Xiaomi MIUI Official Forum Προσοχή δεν κάνουμε update όταν ανοίγει το mi-key.
-
Και σε μένα με απλό update από την προηγούμενη stable (χωρίς factory reset) δεν παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία.
-
Σε RN2 με την τελευταία GTV 7.5.3 μετά από πλήρη φόρτιση και με τη συνήθη χρήση μου, είμαι στο 40% μπαταρία με 3h40m οθόνη
-
Παράθεση από pechr: “Για το mi-key έχουμε κανένα νέο, πότε θα το δούμε να λειτουργεί πάλι σε RN2; ” Έχω βάλει το mi-key v.1.4.1 μεταφρασμένο και δουλεύει μια χαρά από εδώ: MiKey APP translate to English/Bulgarian/Czech/Slovak - App - Xiaomi MIUI Official Forum Προσοχή δεν κάνουμε update όταν ανοίγει το mi-key.
-
Xiaomi Max 32GB 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Max 32GB 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone