Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
Mi5 Black vs Mi5 White
jaggelo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαBlack is classic but white is classy
-
Καλορίζικο! Πάντα να'χεις τύχη!
-
Καλά κάνετε και μας κακομαθαίνετε XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone - See more at: XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Συγχαρητήρια στον τυχερό νικητή
-
Καλό τυχερό μήνα να έχουμε !
-
Παράθεση από jaggelo: “Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από stonec: “Παράθεση από johnnyman: “ Εγω αγορασα αυτο το καπακι μπαταριας!απλα καταπληκτικο!αλλο κινητο!!Ειχα αγορασει και την θηκη σιλικονης της nillkin!πολυ ωραια κ αυτη αλλα ηθελα κατι διαφορετικο! (Hidden Content) ” Πραγματικά αλλάζει εντελώς την εικόνα του κινητού!Θεωρείς ότι με αυτό το κάλυμμα και το tempered glass είναι προστατευμένο το κινητό;Από που το αγόρασες; ” το ειχα βρει απο ενα ατομο στο ebay.uk!!ενα κομματι ειχε και το τ…
-
Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από stonec: “Παράθεση από johnnyman: “Εγω αγορασα αυτο το καπακι μπαταριας!απλα καταπληκτικο!αλλο κινητο!!Ειχα αγορασει και την θηκη σιλικονης της nillkin!πολυ ωραια κ αυτη αλλα ηθελα κατι διαφορετικο! v6ecLphl.jpg u9yVXKXl.jpg GWG7jXXl.jpg 9ya22Ail.jpg ” Πραγματικά αλλάζει εντελώς την εικόνα του κινητού!Θεωρείς ότι με αυτό το κάλυμμα και το tempered glass είναι προστατευμένο το κινητό;Από που το αγόρασες; ” το ειχα βρει απο ενα ατομο στο ebay.uk!!ενα κομματι ει…
-
Καλή τύχη να έχουμε
-
Πήρα το παρακάτω tempered glass από banggood και για τα λεφτά του είναι εξαιρετικό. Ήταν μέσα σε σκληρή πλαστική θήκη με όλα τα παρελκόμενα για εύκολη εφαρμογή. Έχει κενά σε κάμερα, ακουστικό και proximity sensor και αφήνει ελάχιστο περιθώριο γύρω γύρω που χρειάζεται όμως σε πολύ εφαρμοστές θήκες. Αίσθηση αφής τέλεια αλλά κάνει δαχτυλιές όπως όλα τα γυαλάκια που έχω δοκιμάσει. Anti-Burst 9H 0.3mm Tempered Glass Screen Protector Film Guard for Xiaomi Redmi Note2 Sale - Banggood Mobile
-
Παράθεση από b16: “Παράθεση από jaggelo: “Παράθεση από miketz: “υπαρχει καποια stable να μου προτεινετε που να λυνει το προβλημα??? ” Η τελευταία stable 7.1.1 έχει επαναφέρει τις ρυθμίσεις που αφορούν και το pin. ” Ή τελευταία 7.1.1 έχει bug με το youtube και σταματάει να παίζει μετά από 3 δευτερόλεπτα ” Βλέπω youtube μέσω stock browser χωρίς πρόβλημα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από miketz: “υπαρχει καποια stable να μου προτεινετε που να λυνει το προβλημα???” Η τελευταία stable 7.1.1 έχει επαναφέρει τις ρυθμίσεις που αφορούν και το pin.
-
Παράθεση από perpetas: “Παίδες για Redmi Note 2 να περάσω άφοβα τη stable ή καλύτερα να πάω σε developer ( και αν ναι, σε ποια; ) ; ” Η τελευταία stable (7.1.1) που έχω τώρα είναι απροβλημάτιστη αλλά δεν έχει root που έχει η developer.
-
Παράθεση από vaggelis83: “Παράθεση από johnjor: “Παιδια για βοηθηστε οποιος γνωριζει γιατι εχω μεινει μετα απο αναβαθμιση μεσα απο recovery και αφου εκανα dalvin+cache wipe μετα το Reboot εμεινε στην οθονη swipe right to unlock και δεν κανει τιποτα.... ” Απ΄ότι κατάλαβα έχει κλειδώσει η οθόνη σου. Με προσοχή κάνε από τα αριστερά προς τα δεξιά swipe για να το ξεκλειδώσεις και να πατήσεις μετά το reboot. ” Έτσι ακριβώς. Ψυχραιμία, απλώς έχεις μείνει στο recovery.
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από jaggelo: “Η v.7.1 πέρασε μια χαρά πάνω από την v.7.0.8 με dalvik+cache wipe. Δεν την έχω δουλέψει πλήρως αλλά μου αρέσει που επανήλθαν τα privacy settings. ” Δηλαδη να μην την περναμε με απλο update αλλα απο recovery με αυτον τον τροπο; ” Και ο updater μέσω recovery το ίδιο κάνει αλλά δεν θυμάμαι αν κάνει και dalvik+cache wipe. Μάλλον ναι. Αν πας χειροκίνητα σε recovery και κάνεις install, μόλις τελειώσει το φλασάρισμα σου προτείνει dalvik+cache wipe που καλό …
-
Η v.7.1 πέρασε μια χαρά πάνω από την v.7.0.8 με dalvik+cache wipe. Δεν την έχω δουλέψει πλήρως αλλά μου αρέσει που επανήλθαν τα privacy settings.
-
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από sakis117: “Πολυ δικαια αποτελεσματα μπραβο στον ολυμπιακο τις Ινδιας Παραγγα μου ομορφη.... ” Το σχόλιο είναι ολ δε μάνεϊ...κλαίω και γελάω ταυτόχρονα... Το παραμυθάκι τελείωσε και σαν απολογισμό εγώ βλέπω μόνο κέρδος και εμάς νικητές. Παίξαμε σε ένα παιχνίδι με ασαφείς όρους, που δεν μας ευνοούσαν καθόλου ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ και σαν ένδειξη ελάχιστης ανταπόδοσης προς τα παιδιά που δουλεύουν πραγματικά πολύ για όλους μας. Τι κερδίσαμε; Αυξηθήκαμε, πυκνώσαμε, γνωριστ…
-
Η δεύτερη για τον Ερμή
-
Μόλις έπεσε η ψήφος Username: jaggelop