Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 104.

• Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να το αμφισβητησω? Ευχαριστώ

• αρχικη € 2,71 φορος € 0,65 τελικη € 3,36 επιπλεον φοροι ΕΛΛΑΔΑ 3,04 απο ελτα μου ειπαν να καλεσω στο 2103538161 αλλα δεν απαντα κανεις WTF παμε ελλαδαρα σκισε μας την τσεπαρα

• Καλημερα Σημερα ηρθε δεμα απο aliexpress στο οποιο ειχα προπληρωσει φορο και μου εχουν κοτσαρει επιπλεον φορους απο το τελωνειο. Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να το αμφισβητησω? Ευχαριστώ

• Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, φοράει την τελευταία xtrv rom. Κι εμένα το ξυπνητήρι χτυπάει την ώρα που εμφανίζεται στον προγραμματισμό και όχι στην ώρα που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω την αυτόματη ρύθμιση ώρας, μετά επανεκκίνηση, καμιά αλλαγή. Τελικά εγκατέστησα την εφαρμογή Alarm Clock Xtreme, της οποίας το widget εμφανίζει τη σωστή ώρα του επόμενου alarm. Δεν είμαι προγραμματιστής αλλά φαντάζομαι πως το όλο θέμα οφείλεται ίσως σε λάθος τρόπο άντλησης της ώρας του κ…

• Backup μέσω twrp

hehe - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Εμ, δεν έχω αρκετό χώρο στην microsd δυστυχώς.. Συνολικά όλα τα partitions έχουν 28gb μέγεθος! Σε περίπτωση που κάνω μια αλλαγή, πχ εγκατάσταση magisk, προσθαφαίρεση εφαρμογών, ποια είναι τα partitions που θα πρέπει να επαναφέρω για να "αναιρέσω" τις ενέργειές μου? Ή δεν υφίσταται πλέον κάτι τέτοιο σε αυτή την έκδοση android?

• Backup μέσω twrp

Μήνυμα

Τελικά ήθελε να βάλω το μοτίβο ξεκλειδώματος στην πρώτη σελίδα του twrp, μόλις μπήκα σε recovery. Προχωράει, κάνω μόνο backup data σωστά?

• Backup μέσω twrp

Μήνυμα

Καλημέρα, Εγκατέστησα χθες την twrp_surya_POCOX3NFC_3.5.1.A10_30-03-2021_d-bl-l και διαπίστωσα πως όταν πατάω το backup εμφανίζεται μήνυμα "not all users decrypted". Πρέπει να πατήσω decrypt users ή όχι και να προχωρήσω με το backup? Επίσης, ποιούς φακέλους πρέπει να κάνω backup? Να υποθέσω system και data? Ευχαριστώ

• Μπαταρία, XTRV Rom και TWRP

hehe - - RedMi 9 (Lancelot)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπαταρία από aliexpres ή γενικά από Κίνα Για ρομ θα σου πει ο @MIUI_ART ” Δεν βρίσκω πουθενα, μήπως κάποιος γνωρίζει το μοντέλο της μπαταρίας του, πχ για το REDMI Note 2 είναι "NOHON 3060mAh Bateria BM45". Ευχαριστώ!

• Μπαταρία, XTRV Rom και TWRP

hehe - - RedMi 9 (Lancelot)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο σημείο πώλησης μπαταρίας (πχ Nohon) για Redmi 9. Επίσης αν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για έκδοση XTRV Rom ώστε να μπορέσω να κάνω ένα backup μέσω TWRP και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Xiaomi Mijia Aqara G2 Camera

hehe - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Καλησπέρα Μήπως έχει καταφέρει να εγκαταστήσει την κάμερα Xiaomi Mijia Aqara G2 στο redmi note 2??? Σύμφωνα με τον οδηγό, πρέπει στις ρυθμίσεις του mi home να θέσω Κίνα ως περιοχή, ώστε να εντοπίσει το κινητό την κάμερα. Όταν όμως κάνω την αλλαγή σε Κίνα, η εφαρμογή συνεχώς κρασάρει.. Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Στείλε ένα μήνυμα στο paypal και ζήτα διευκρινήσεις για τη δοσοληψία.

• Εμ, μήπως λέω, έχουν δίκιο τα παιδιά ρε φίλε και δεν έχει πραγματοποιηθεί η συναλλαγή..??? Στείλε ένα μήνυμα στο paypal και ζήτα διευκρινήσεις για τη δοσοληψία. Έγινε ή όχι?

• Αν έχεις όντως πληρώσει, τότε πες τους να ζητήσουν αποδεικτικό πληρωμής από το PAYPAL και φυσικά ενημέρωσε και το paypal για την στάση τους. Δεν μπορεί κανείς να σου τραβήξει χρήματα χωρίς την άδειά σου.

• Είναι hermes_XTRV_Stable_V9.6.3.0.zip

• Παράθεση από chrdes: “Λογικό, αλλά πως εξηγείται ότι με άλλες ρομ, εκτός miui, όλα είναι εντάξει, και μόνο η miui έχει πρόβλημα; Και επειδή η Google είναι ο leader και ορίζει τις προδιαγραφές, η xiaomi πρέπει να δώσει τη λύση. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Ακριβώς αυτό είναι το θέμα, επηρεάζει λειτουργικό και όχι συσκευές, επομένως αφού δεν έχει αλλάξει η rom τότε έχει αλλάξει κάτι στις εφαρμογές. Πρώτη φορά θα είναι.. Επίσης, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς τις ROM που αναφέρουν…

• Ευχαριστώ!! Ας την έχω υπόψην..

• Παράθεση από chrdes: “Resurrection remix VS Mokee Ξέρει κανείς υπέρ και κατά; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” "Resurrection remix" link???

• [ROM][BEST ROM][STABLE] CM 12.1 MoKee by BUL… | Xiaomi Redmi Note 2

• Um, η google δεν έχει ανταγωνιστή Γιατί να την πληρώσει η Mi για τις βλακείες της ggl??..

• Εγώ μόλις σταμάτησα την λειτουργια του pstore είδα τρομακτική βελτίωση στη μπαταρία.. περίπου 30% παραπάνω!!! Γιατί να το ξαναβάλω τελικά..?