Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 133.
-
@VAG-ZAG Σε libra με τον launcher πρόβλημα δεν έχω. Χρησιμοποιώ πάντα τον smart launcher, λειτουργεί απροβληματιστα. Από μπαταρία βλέπεις βελτίωση? Γιατί θεωρώ μια από τα ίδια... Επίσης μου ανέβασε απίστευτη θερμοκρασία κατά την εγκατάσταση... θέμα θερμοκρασίας έχω και στο sygic και στο mobile internet. Μάλλον επειδή μένει η οθόνη ενεργη?
-
Προσαρμοσμενη εγκατάσταση σε libra, απροβληματιστα και πολύ γρήγορα. Όλα εξαιρετικά μέχρι στιγμής... τις επόμενες μέρες τα νεότερα. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολη την ομάδα των δημιουργών!
-
Περαστηκε σε libra, ολα καλα! Ολες οι τελευταιες αναβαθμισεις ειναι εξαιρετικες και το κινητο πεταει! Το μεγαλο στοιχημα θεωρω πως ειναι η μπαταρια αυτη τη στιγμη. Στην 7.5.11 ειχα κανει factory reset, στηνοντας τα παντα απο την αρχη. Μια μικρη βελτιωση ειδα, οχι ομως κατι τρομερο. Να δουμε τωρα... Προφανως ομως και δεν γινεται σε καθε αναβαθμιση rom να γινεται factory reset, αλλιως την κατσαμε... =============== Μαι 24th 2017, 10:31pm =============== Παράθεση από AsteriosRemvos: “Εμενα δεν μαρε…
-
Για να κάνουμε full format, να φύγουν τα πάντα, ποια βήματα ακολουθούμε? 1. Factory reset 2. Wipe system 3. Rom installation από zip 4. Wipe internal storage Είμαι κάπου λάθος? Υ.Σ. Κάνοντας wipe system, η rom μετά εγκαθίσταται κανονικά? (Εφόσον είναι update rom και το system σβήστηκε)
-
Έχει δει κάποιος βελτίωση στη μπαταρία με factory reset, οχι μόνο σε libra που έχω, αλλά οποιαδήποτε συσκευή? Μη μπω τζάμπα στη διαδικασία....
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Battery drain κ Overheating σε 4G σύνδεση κ Sygic παραμένουν, αλλά είναι νωρίς ακόμα νομίζω... ” Συμφωνω, και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Παράθεση από gelis: “δεν ξέρω μήπως κάποια Mi4c έχουν κάποιο θέμα με την πατάρια; γιατί το διαβάζω από κάποιους...αλλά όχι από όλους. οι πιο ειδικοί εδώ ας απαντήσουν. ” Σε σύγκριση με lollilop, όπου η μπαταρία διαρκούσε μιάμιση μερα, με nougat χανω περίπου 25-30%. Με την τελευταία rom λίγο βελτιώθηκε, όπως επίσης και το deep sleep λυθηκε…
-
Παράθεση από Angelos Antonopoulos: “@gelis @VAG-ZAG Μόλις την δουλέψετε πείτε και μια γνώμη για μπαταρία ” Λοιπον, με το greenify δίνοντας δικαίωμα αυτόματης έναρξης λύθηκε το πρόβλημα του deep sleep. Όλο το βράδυ ανοιχτό χωρίς φόρτιση, δεν έχασα καθόλου μπαταρία. Ούτε καν 1%. Βέβαια χθες πέρασα και το mi4c charged mod από το xda. Πιθανόν να επαιξε το ρόλο του. Θα το δω κατά τη διάρκεια της ημέρας σε full χρήση. Πάντως η rom είναι από όλες τις απόψεις η καλύτερη έως τώρα. Μπράβο στα παιδιά!
-
Παράθεση από mv_best: “Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τα πιο βαριά κεφάλια αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το mi4c.Το fix mi4c charged θα δουλέψει με τις rom της ομάδας μας? [MOD] MI4C Charged | Xiaomi Mi 4C .Συγνώμη για το link ,αν δεν επιτρέπεται ας σβηστεί.Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί με το θέμα μπαταρίας. ” Αν και δεν ανηκω στα βαρια κεφαλια, εχω χρησιμοποιησει το mod με την προηγουμενη rom 7.5.4 στο libra. (Διαβασα καπου οτι δεν εχει θεμα με dev rom). Προβλημα δεν ειχα, δουλεψε καν…
-
Ψαχνοντας στο ιντερνετ για το πρόβλημα με τη μπαταρία σε nougat, αρκετοί αναφέρουν ότι λύθηκε με factory reset. Το έχει δοκιμάσει κάποιος?
-
Παράθεση από mv_best: “Δυστυχώς τραγική μπαταρία. με όλες όσες δοκίμασα nougat. ο επεξεργαστής δεν μπαίνει σε deep sleep με τίποτα και οι συχνότητες που παίζει είναι υψηλές, με το τηλέφωνο σε καμία χρήση. Το έβγαλα απο την πρίζα 8.10 100% φορτισμένο και τώρα είναι στο 64% χωρίς να έχω ασχοληθεί. ” Περασα και εγώ στο libra, όλα πολύ καλά εκτός από την μπαταρία. Αν και δεν είναι τόσο τραγική σε μένα όσο αναφέρεις, έχω εντοπίσει το ίδιο πρόβλημα σε deep sleep. Δοκιμάζω τώρα το greenify να δω αν υπά…
-
Τελικα εφόσον σε όλους η nougat ρουφάει μπαταρία, προς τι όλος ο θόρυβος? Εαν είναι θέμα nougat, αμφιβάλλω εαν διορθωθεί θεαματικά σε επόμενες αναβαθμίσεις. Θα νοσταλγησουμε τη lollipop...
-
@geoanto555 Δε θα επρεπε τοτε η 7.5.4 να εγκαθιστα την twrp 3.1.0, εφοσον ειναι android 7? Παντως με την 3.0.3 ολα πηγαν ρολοϊ..
-
Επειδη γίνεται μεγάλη συζήτηση για την έκδοση της TWRP, μου συνέβει το εξής: Φλασαρω από fastboot την 3.1.0. Περνάω την τελευταία lollipop 6.12.22 και μου αντικαθιστά την twrp με την 3.0.2. Από εκεί περνάω nougat και ταυτόχρονα μου εγκαθιστά την 3.0.3 twrp. Βέβαια τα πάντα έγιναν καλά χωρίς προβλήματα. Δε τολμαω να ξαναβάλω την 3.1.0, γιατί μία φορά που το έκανα, χάθηκε τελείως η recovery, black screen, και φτου από την αρχή chinese rom, stock recovery κ.ο.κ. Έτσι ο,τι κανω, το κάνω μέσα από την…
-
Παράθεση από gkalen: “Σαφώς με τη nougat δεν είναι όπως με lollipop αλλά θα πρέπει να δώσεις και χρόνο , είσαι καιρό με nougat ?? ” Καμμια δεκαρια μερες ειμαι nougat... Θα περιμενω βεβαια και τις επομενες αναβαθμισεις. Σημερα εβγαλα τελειως τον kernel auditor και L speed που ειπαμε το πρωι μηπως δω αλλαγη στη συμπεριφορα της μπαταριας. Ευχαριστω για το χρονο και τις διευκρινισεις σου!
-
@Angelos Antonopoulos Και σε μενα ακριβως το ιδιο συμβαινει στο mi4c. Εχασα το 70% της μπαταριας απο το πρωι μεχρι τωρα, με λιγο παραπανω τηλεφωνικη χρηση και ιδιο πανω κατω mobile internet, απο εσενα. Σε συγκριση με τις thunder roms του gkalen που χρησιμοποιουσα πριν μεταβω σε nougat, χανω τουλαχιστον 35-40% μπαταρια με την ιδια χρηση. Ελπιζω να διορθωθει το θεμα σε επομενες αναβαθμισεις. Εαν η nougat εχει γενικα σοβαρο θεμα με τη μπαταρια, θα σκεφτω να ξαναγυρισω σε thunder. @gkalen Εαν θελησω…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “ ” Παράθεση από Octaviastikos: “Θα το πω!!! Μπορεί να πάρεις την συσκευουλα σου στο χέρι...μην βάζεις τρίτες εφαρμογές πέρα από αυτό που δίνει ο developer ...κάτι ξέρει περισσότερο... Μια στραβή να γίνει τέλος η συσκευή..μ ” Πω πω... με τρόμαξες! Μπορώ να πω κάτι άλλο?
-
@gkalen Μου πέρασε από το μυαλό αυτό που λες... Καλύτερα λες να μη το χρησιμοποιώ, ή να το αφήσω μόνιμα στο interactive? Το L speed που κάνει και αυτό διάφορες επεμβάσεις σε cpu, μπαταρία, io, ltnet, το γνωρίζεις?
-
@gkalen Να 'χαμε να λέγαμε... Ελέγχω τον governor της cpu (performance, interactive κ.ο.κ.) ανάλογα με τη χρήση που θέλω, πυρήνες, συχνότητες, μνήμη....
-
2 μερες χρήσης σε libra, ολα καλά, γρήγορη και smooth rom. Καποια πράγματα που παρατήρησα: - Εξαιρετικό gps, μεσα σε 15-20' έχει βρει πάνω από 10 δορυφόρους και έχει κλειδώσει. - Οι ήχοι είναι λίγο πιο χαμηλωμενοι σε σύγκριση με την τελευταία thunder που φορούσα. Με ανοιχτό βέβαια το dolby atmos, αυτό αλλάζει. - Έχω θέμα με τη μπαταρία, καθώς θεωρώ ότι την άδειαζει γρήγορα και χωρίς απαιτητική χρήση. Αυτό είναι ένα ζήτημα... - Για να αναγνωρίσει το PC το κινητό και να μπορώ να κάνω μεταφορά αρχε…
-
Απλα για την ιστορία... Το pc δεν αναγνωρίζει το libra με ενεργό το usb debugging. Πρέπει να το απενεργοποιήσω για να το δει και να κάνω μεταφορά αρχείων.