Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-133 από 133.
-
Μετα απο καποιες μερες χρησης σε libra, διαπιστωνω ενα θεμα με τη μπαταρια. Ρουφαει...
-
Παράθεση από gkalen: “Έχεις κάνει αίτηση ξεκλειδωματος bootloader ?? ” Οχι, ποτέ δεν είχα κάνει. Και την πρώτη φορά με official κινεζική το ξεκλείδωσα Μάλλον ούτε τώρα το αποφεύγω... Θα κάνω και την αίτηση.
-
@gkalen Mi4c libra unofficial ξεκλείδωμα από fastboot μέσω αρχικής εγκατάστασης κινεζικής stock Πήγα σε android 7 ακολουθώντας ακριβώς τις οδηγίες της 1ης σελίδας του thread, μέσω ενδιάμεσης εγκατάστασης της 6.12.22, τελευταίας 5.1
-
Παράθεση από geoanto555: “Ειπες πολλά εκτός το βασικό. Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει το miflash unlock? Πολύ πιθανόν να πρέπει να πας σε official για ξεκλείδωμα... ” "token verification failed." Για official το βλέπω και εγώ... Συγγνώμη εάν κούρασα και σας ευχαριστώ όλους!
-
Παράθεση από geoanto555: “Οι Ελληνικές δεν την έχουν την επιλογή. ” Αρα με λίγα λόγια την έκατσα... και χωρίς recovery που σβήστηκε. Να εύχομαι μη πάθει τίποτα το κινητό δηλαδή.... Τότε εφόσον κλειδώνεται ο bootloader ξανά με την εγκατάσταση της ρομ, πώς ξαναξεκλειδωνεται αφού λείπει το OEM unlock? Gkalen καμμία βοήθεια? Thanks in advance!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάπου εκεί υπάρχει μια επιλογή που γράφει Mi Unlock Status ή Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi. Θα πρέπει να μπεις εκεί μέσα και να βάλεις το Mi Account σου. Τσέκαρε αν μένει ενεργοποιημένη μετά η επιλογή OEM Unlocking. ” Και όμως δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή Mi unlock status (ή κατάσταση ξεκλειδωματος), ούτε στις επιλογές για προγραμματιστες, ούτε αλλου. Είναι δυνατόν?
-
Αντιμετωπιζω νεο ζητημα. Θελω να ξεκλειδωσω τοv bootloader. Επιλεγω μεσα απο τις επιλογες για προγραμματιστες: OEM unlocking. Παραδοξως η επιλογη απενεργοποιειται απο μονη της. Εαν βγω απο τις επιλογες για προγραμματιστες και ξαναμπω, εχει απενεργοποιηθει... Ετσι δε μπορω να κρατησω μονιμα ενεργοποιημενη την επιλογη OEM unlocking. Και δε μπορω να ξεκλειδωσω τον bootloader. Καποια βοηθεια? edit: Στην εντολη fastboot oem unlock, μου βγαζει: token verification failed.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αυτη που έχεις είναι δική μας... θύμισε μου.. ” Δικη μας ειναι, ναι... Άρα λογικά θα ανοίξει χωρίς πρόβλημα?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vayio: “Υποθέτω χωρίς να πειραχτει η ρομ, έτσι δεν είναι? ” Ανάλογα τι θα περάσεις... ” Αμαν μη μου το λες.... Αυτή τη στιγμή έχω την 7.4.27, ξεκλειδώνω bootloader, φλασαρω twrp 3.1, boot-αρει κανονικά το κινητό μετά? Γιατί αν πειραχτει η ρομ, πρέπει μετά να κάνω από την αρχή διαδικασία με κινεζική stock, ξεκλείδωμα κ.ο.κ.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ναι ξεκλειδώνεις και περνάς όποια θέλεις + twrp για android 7 ” Υποθέτω χωρίς να πειραχτει η ρομ, έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vayio: “Σβηστηκε η recovery? ” Ποιο twrp είχες?Αν είχες αυτό για android 7 είναι λογικό γτ το official ειναι μόνο για android 5. Από ποια ρομ πήγες στην 7,4,27?” Πρέπει να είχα την 2.8 twrp που είχα φλασαρει από το fastboot. Φορούσα την τελευταία thunder, μετά εγκατεστησα την 6.12.22, ώστε να μεταπηδησω σε android 7. Εάν ξεκλειδώσω τον bootloader, που δεν το είχα κανει μετά την 7.4.27, βάλω πάλι τo twrp, θα έχω θέματα? Υποθέτω η rom θα είναι εντάξει πέρα απ…
-
Εγκατασταση σε libra, ολα εξαιρετικα μεχρι στιγμης. Αλλα... απο βιασυνη εκανα updare στην τελευταια twrp απο το twrp app και πλεον δε μου μπαινει στη recovery, ενω το κινητο κανει boot κανονικα. Σβηστηκε η recovery? Πρεπει παλι να κανω την εγκατασταση μεσω fastboot? Παιζει ρολο που δε ξεκλειδωσα αμεσως τον bootloader μετα την εγκατασταση της rom και το αφησα για αργοτερα?
-
Εβαλα σημερα τη rom στο mi4c libra. Πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικες. Για πληρη συμπερασματα τις επομενες μερες. Δυο θεματακια μονο: Ο Η/Υ δεν μου επιτρεπει να κανω μεταφορα αρχειων απο το κινητο, καθως αναγνωριζει μονο τα αρχεια πολυμεσων απο το κινητο. Βασικα δειχνει οτι δρν αναγνωριζει κανονικα το κινητο. Μεχρι σημερα με την προηγουμενη thunder rom δεν ειχα προβλημα. Οι drivers ειναι σωστα εγκατεστημενοι στον Η/Υ. Δευτερον, ο kernel audiator μου δειχνει ενιοτε 1 ή 2 πυρηνες απενεργοποιημενους. Μ…