Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Σε RN2 όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για πάμε , καλή τύχη σε όλους !!!!!!
-
καλο μήνα με ένα redmi note 4!!!!
-
στο δικό μου RN2 ,και με τη fix rom οι 4.20 σέρνοταν πολύ, γύρισα πίσω στην 4.13
-
Ξαφνικά από χθες δεν μου βλέπει την κάρτα μνήμης σε redmi note 2 , έχει παρατήρηση κανείς κάτι? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispre913: “Παράθεση από Lampis: “Ένταξει πέρασε και σε μένα ή GTV μέχρι ώρας όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ερώτηση. γιατί έχω ένα πρόβλημα στα notification led messenger και Facebook στις ειδοποιήσεις τους είχα πράσινο και μπλε χρώμα αντίστοιχα τώρα έχω το λευκό που έχω γενικά στις ειδοποιήσεις του κινητού εσένα το κάνει αυτό; Αυτό γίνεται στις 3 τελευταίες ρομ. Στην 6.10.13 όλα δουλεύουν κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιών…
-
Ένταξει πέρασε και σε μένα ή GTV μέχρι ώρας όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispre913: “Τελικά την πέρασα εχθές το βράδυ την βλέπω πολύ καλή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πως τα καταφερες; είχες ξετικαρει την επιλογή επιβεβαίωση υπογραφής zip Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Lampis: “και σε μένα το ίδιο πρόβλημα ,error 6, σε redmi note 2 ” Ξανακατέβασε πάλι την ROM... Έχει διορθωθεί. ” Τέλεια ολα καλά , ευχαριστώ !!!!
-
και σε μένα το ίδιο πρόβλημα ,error 6, σε redmi note 2
-
Αυτό!!!! Xiaomi Note Pro 4G LTE Phone MSM8994 Octa Core 5.7inch 2560*1440 Screen 4GB RAM 64GB 4G LTE Android Smartphone Golden
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispre913: “Νομίζω οτι η 6.3.24 ήταν λίγο καλύτερη σε μπαταρία redmi note 2 κάνω την ίδια χρήση σχεδόν κάθε μέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μετά από τρεις ημέρες χρήσεις έχω την ίδια εντύπωση οτι η μπαταρία κρατούσε περισσότερο στην 6.3.24 τώρα είμαι στην 6.3.31 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Petran3: “Παιδιά μια ερώτηση. Βιντεοκλήση υπάρχη πλεόν???Τι παίζει με αυτό το θέμα γενικά?” Ναι πολύ σημαντική η βίντεο κλίση 3g μπορει να γινει κατι, επειδη πάει χαμένος ο χρόνος βιντεοκλισεων στην cosmote Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk