Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Ενδιαφερόμενος! OP3, Tapatalk

• Παράθεση από Mylopotamos: “παιδιά σε 4.2.2 υπάρχει θέμα συμβατότητας ;;; ” Το App, σε Android 4.2.χ εννοείς? Δεν παίζει, θέλει από 4.4.χ και πάνω...

• YI HOME CAM BLACK INTERNATIONAL VERSION

asot - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Το έψαχνα και εγώ μέσα στην μετάφραση, αλλά δεν το βρίσκω, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπήρχε. ” Στην 3.4.9 Mi Home υπάρχει, το δοκιμάζω αλλα δυστυχώς βγάζει Connection timeout To ιδιο και με 3.3.4... τζιφος Απίθανο μου φαίνεται πλεον... Η μόνη δοκιμη λυση προς το παρόν (μεχρι να κανω swap κάμερα με άλλον) είναι το Yi Home app με το MadDoc's Apk για τις ΔΥΟ CN και για την EU camera from Play Store (με διαφορετικό Yi account, Region=Europe)

asot - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από asot: “@maddoctor Οχι (χωρις QR code) και τώρα που δοκιμάζω, δεν βλέπω πως να ΜΗΝ χρειαστώ / προσπεράσω την ανάγνωση QR code... ” Θυμάμαι ότι εάν δεν αναγνώριζε την κάμερα το πρόγραμμα με τον qr code, σου έβγαζε επιλογή για εναλλακτικό τρόπο.... ” και γω το θυμάμαι, αλλα δεν το βρίσκω πλεον... Θα δοκιμάσω να βγάλω τα App και να βάλω μια παλαιότερη έκδοση, ίσως το περιέχει...

asot - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

@maddoctor Οχι (χωρις QR code) και τώρα που δοκιμάζω, δεν βλέπω πως να ΜΗΝ χρειαστώ / προσπεράσω την ανάγνωση QR code...

asot - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Νεώτερα Θυμίζω: 2 CN, 3 US και 1 EU κάμερες σε δυο φίλους Στον φίλο, πήρα την EU που είχε, του έδωσα την US, εχει λοιπον πλέον σύνολο 3 x US, σε iPhone με Yi account συνδέθηκαν και παίζουν κανονικά και οι 3, εκλεισα το ένα μέτωπο. Εγω τώρα βρέθηκα με τις 2 CN και την μια EU. Με καμια κυβέρνηση δεν κατάφερα να τις βάλω στο ίδιο account (Mi Home or Yi Home, from Play Store or MADDOC version)... Το ιδιο προσπάθησα και σε iPad που έχω (με Mi account που βλέπει ήδη τις 2 CN), προσπάθησα να προσθέσω τ…

asot - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από asot: “(Εχω ειπαμε ηδη 2 κάμερες, λειτoυργικές, CN) Στην ΜΙΑ δικιά μου (US version) και ενω το ζευγάρωμα εξελίσεται κανονικά και ακούω WiFi connected, αμέσως μετά ακούω μήνυμα INVALID QR CODE και με προτρέπει να κάνω reset και να ξανα-προσπαθήσω. Δοκίμασα 3-4-5 US fimwares, με ανάλογη εξέλιξη και ο μόνος τρόπος που κατάφερα να κάνω την κάμερα να "παίξει" (στο OnePlus Three /Android τηλέφωνό μου) ήταν να περάσω ΔΥΟ διαφορετικές εκδόσεις του Yi Home (την ελλην. version για τις ΔΥΟ CN …

asot - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Δηλαδή η us έκδοση δεν συνδέεται στον mi λογαριασμό σου? ” Οχι, οπως ήδη προ-ειπα, αναγκάστηκα να φτιάξω Yi Account, για να παίξει η US camera... μονο γι αυτην, δεν συνδέεται με τον "κλασσικό" MI Account που έχω εδώ και κάτι χρόνια Επίσης, ο Yi account (μαλλον κατασκευασμα ειδικά για τις κάμερες) ΔΕΝ παίζει στο Mi Home...!

asot - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. Ο φιλος με τις ΔΥΟ US και την μια EU κάμερα είναι εκτος πόλης, αυριο Τετάρτη με το καλό θα επιστρέψει και θα κάνω τις σχετικές δοκιμές @maddoctor, στο τηλεφωνο μου εχω τις δυο CN με το δικό σου (Yi Home) app και την US με το Play Store App (για το οποίο έφτιαξα ένα Yi Account, επι τούτου - αλλες χαζομάρες της Xiaomi), και οπως διαπιστώνω τώρα (στο Mi Home που πρότεινες να δοκιμάσω) ΔΕΝ παίρνει Yi account... @GR_Macedon, for the record 1η CN (προ 11/2015) firmware…

asot - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Καλησπέρα "Παλιός" αναγνώστης, αλλα με μικρή συμμετοχή, έρχομαι να μοιραστώ προσφατες εμπειρίες, μπας και βγάλω καμια άκρη στο θέμα μου Εχω ΔΥΟ κάμερες Yi Ants Home (720p) εδω και κανα χρόνο, οι οποίες λειτουργούν απροβλημάτιστα (εφόσον ξεπέρασα το θέμα firmware), η 1η αγοράστηκε μέσα του 2015 (CN version) και παίρνει updates κανονικά και η 2η αγοράστηκε τέλη του 2015 και ήθελε "αλλαγμένο" fimware, έβαλα μια version @ 4pda.ru (04/2016), με Αγγλική φωνή και λειτουργει επίσης απροβλημάτιστα. Και ο…

• Παράθεση από leonkoum: “Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλο, λεπτο, ελαφρυ και καλοφτιαγμενο. Το σεταρισμα εγινε μεσω της εφαρμογης για ios.Η τελευταια stable για το router 3 ειναι η 2.10.16. Την βρηκε αμεσως και εκανε περιπου 10λεπτα για να ολοκληρωση την αναβαθμιση. Στην λειτουργια του τωρα δειχνει σταθεροτατο. Στην μπαντα των 2.5ghz εχει πολυ μεγαλη εμβελια και καλυπτει ολο το χωρο ανετα (διοροφο σπιτι). Στα 5ghz εχουμε ενα 'θεματακι' οτι δεν ειναι τοσο δυνατο... Βασικα με το τηλεφωνο στο…

• Να κάνω την διαφορά και να δώσω ενα Meizu... (εννοείται οτι γουστάρω τρελά και Xiaomi) Meizu MX5 4G LTE Phone MTK6795 64bit Octa Core 5.5inch 1920*1080 FHD Screen 3GB RAM 16GB 3150mAh 20MP Camera Battery Android Smartphone

• Απο αυτά που δίνεις στο 1ο ποστ, έχω χρησιμοποιήσει 3 στα 5. Προτείνω zte ή S200.