Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 79.
-
Παρατήρησα τις προάλλες ότι έχει εξαφανιστεί η εφαρμογή Φακός από τον φάκελο εργαλεία. Επίσης δεν μπορώ να κρατήσω τον φακό αναμμένο πατώντας πάνω στο home button ενώ είναι κλειδωμένη η οθόνη. Μένει λίγο αναμμένος και μετά σβήνει. Πρόκειται για bug ή κάνω κάτι λάθος;
-
Παράθεση από kaplaz: “Καλησπέρα να ενημερώσω για το bug με τις μουσικές εφαρμογές. Μόλις έτρεξα την μουσική της miui και την έκλεισα μετά εστρωσαν και οι υπόλοιπες. Κανένα πρόβλημα τωρα” Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Το έκανα και έστρωσαν όλα αλλά μπορεί να είναι και προσωρινό.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Nαι όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το Spotify. Attachment (ID: 2641)” Το πρόβλημα είναι πολύ πιθανόν να μην περιορίζεται μόνο στο Spotify αλλά και σε άλλους third-party players όπως το musixmatch, καθώς το συνάντησα και εκεί.. Μήπως είναι γενικότερο;
-
Βρήκα ένα bug στην καινούργια έκδοση. Όταν ακούω μουσική είτε από Spotify είτε από το musixmatch και κατεβάσω τη statusbar, τότε κρασάρει όλο το σύστημα και απαιτείται επανεκκίνηση.. Συγκεκριμένα μου λέει κάτι μέσα στις άκρες ότι το Android system σταμάτησε να λειτουργεί ή κάτι τέτοιο. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;
-
Ααα μάλιστα κατάλαβα! Ναι προφανώς άμα ρουφάει πολύ μπαταρία δεν έχει νόημα το mod. Φανταζόμουν ότι θα ήταν κάτι κοντά στο mod που έγινε με τα μηνύματα. Αναμένουμε το άνοιγμα του kernel λοιπόν!! Πάντως είχα διαβάσει κάπου πάντως ότι η Xiaomi δεν είναι πολύ θετική στο να ανοίξει τον kernel για αυτό και έχει αργήσει τόσο.
-
Σκεφτόμουν αν θα ήταν εύκολο να φτιαχτεί ένα mod για να ξεκλειδώνουμε τα κινητά μας με διπλό tap στην οθόνη και να μπορεί να κλειδώνει ξανά με διπλό tap σε κάποιο άλλο σημείο πχ στη status bar. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ βολικό feature και παράλληλα θα καθυστερεί και τη φθορά του lock button στα πλάγια της οθόνης. Επίσης, έχω όρεξη να βοηθήσω όπου χρειαστεί και να συμμετέχω στο mod!
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από mike-doc: “Εμένα ενώ μου λέει ότι έχω ψηφίσει και μου δείχνει τα αποτελέσματα, το όνομα χρήστη μου δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς που έχουν ψηφίσει. Τι παίζει;” Μήπως έχεις λογαριασμό με άλλο όνομα στην Xiaomi απο οτι εδώ στο φόρουμ μας ;” Ναι ισχύει, για κάποιον λόγο έχω κάτι αριθμούς για username Έχω ψηφίσει κανονικά και εγώ τελικά
-
Εμένα ενώ μου λέει ότι έχω ψηφίσει και μου δείχνει τα αποτελέσματα, το όνομα χρήστη μου δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς που έχουν ψηφίσει. Τι παίζει;
-
Κατάφερα να ψηφίσω και εγώ! Απλά έκανα 1-2 σχόλια και πήρα τα credits. Πάμε δυνατά!
-
Μου λέει ότι δεν έχω την κατάλληλη εξουσιοδότηση για να ψηφίσω..
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mike-doc: “Εμένα ο OTA Updater μου λέει ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει την αναβάθμιση γιατί δεν έχει δικαιώματα root. Πάω στην εφαρμογή της Ασφάλειας, στα Δικαιώματα και πατάω πάνω στο Προνόμια Root αλλά εκεί το μόνο που λέει είναι "Δεν έχουν root" χωρίς να έχω καμία επιλογή ή να μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή.. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω το root;” Κατ' αρχας ΜΗΝ περάσεις την αναβάθμιση με τον ΟΤΑ. Πάντα θα την παιρνάς με τον updater/αναβάθμιση…
-
Εμένα ο OTA Updater μου λέει ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει την αναβάθμιση γιατί δεν έχει δικαιώματα root. Πάω στην εφαρμογή της Ασφάλειας, στα Δικαιώματα και πατάω πάνω στο Προνόμια Root αλλά εκεί το μόνο που λέει είναι "Δεν έχουν root" χωρίς να έχω καμία επιλογή ή να μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή.. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω το root;
-
Με την καινούρια έκδοση ό,τι λέξη και να γράψω στα ελληνικά μου την βγάζει λάθος από τον spellchecker.. Έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 πληκτρολόγια οπότε σκέφτομαι μήπως είναι κάποιος universal έλεγχος της ίδιας της ROM. Έχει κανένας άλλο το ίδιο πρόβλημα;
-
Ποια επιλογή πρέπει να ενεργοποιήσω για να μπορώ να κατεβάζω αρχεία και εφαρμογές όταν είμαι συνδεδεμένος με κινητά δεδομένα και όχι με wifi; Γιατί μου λέει ότι περιμένει να συνδεθεί σε wifi για να τα κατεβάσει.
-
Παράθεση από prekasg: “παλικαρια μου ξερουμε αν στη νεα miui v6 λυθηκε το θεμα με τους 160 χαρακτηρες στα sms και ποτε θα βγει 4.4 για το mi2 ?” Έχω γράψει σε άλλο σημείο του forum ότι άμα εγκαταστήσεις το Greek Keyboard από το Play Store τότε θα μπορείς να γράφεις ελληνικά με 160 χαρακτήρες.
-
Το έχω γράψει και σε ένα άλλο θέμα αλλά δεν θυμάμαι ποιο οπότε το ξαναγράφω εδώ. Άμα κατεβάσετε το Greek Keyboard από το Play Store αυτό έχει ένα SMS mode που κάνει strip τους unicode χαρακτήρες και σε αφήνει να γράφεις μέχρι 160 σε ένα μήνυμα. Βέβαια το πληκτρολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα λιτό και σχετικά κακόγουστο αλλά άμα το συνηθίσεις κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard εδώ θα βρείτε το πληκτρολόγιο!
-
Παράθεση από koynoypis: “Το κατέβασα και εγώ στη δική μου συσκευή , γράφει 160 χαρακτήρες αλλά μόνο κεφαλαία.” Ναι μα αυτό είναι το νόημα, για να γράψει με όριο τους 160 χαρακτήρες κάνει strip τους unicode χαρακτήρες. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες πώς και γιατί αλλά πάντα με κεφαλαία γράφει σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν δεις και οι υπόλοιπες εφαρμογές μηνυμάτων που στέλνουν 160 χαρακτήρες μετατρέπουν όλους τους χαρακτήρες σε κεφαλαία πριν στείλουν το μήνυμα. Τα αγγλικά δεν τα μετατρέπουν οπότε πιστε…