Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.
-
Κατέβασα ένα πληκτρολόγιο σήμερα το Greek Keyboard που έχει λειτουργία που σε αφήνει να γράψεις με 160 χαρακτήρες στην προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων της MIUI! Το πληκτρολόγιο βέβαια δεν είναι τίποτα τρομερό καθώς δεν περιλαμβάνει ούτε autocorrect, ούτε καμία από τις συνηθισμένες ανέσεις που έχουν τα υπόλοιπα πληκτρολόγια αλλά για κάποιον που δεν τις πολυχρησιμοποιεί (όπως εγώ) δεν νομίζω ότι αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα. Επίσης δεν είδα να περιλαμβάνει άλλες γλώσσες πέρα από Αγγλικά και Ελληνι…
-
Κατάλαβα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
-
Πότε πιστεύεις ότι θα βγει η επόμενη έκδοση Stable; Έχουν δώσει κάποια ημερομηνία;
-
Ενεργοποιούμε την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων στην προεγκατεστημένη εφαρμογή του Android. | Dr. Android Αυτό το κόλπο που αναφέρεται εδώ δεν θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα με τα SMS; Ρωτάω γιατί από,τι βλέπω πολλοί (και εγώ μαζί τους) θέλουν να χρησιμοποιούν το default app της Miui για τα μηνύματα!
-
Χρησιμοποίησα και εγώ τον OTA Updater για να την εγκαταστήσω αλλά δεν πέτυχε. Ενώ μου έλεγε ότι ενημερώθηκε επιτυχώς εν τέλει στις Ρυθμίσεις μου λέει ότι έχω ακόμα την 3.17.. Μήπως επειδή δεν έχω φλασάρει το ota fix;
-
Παράθεση από strathgos: “Παιδια παντος το wifi στο mi3 με την νεα rom. ειναι χαλια σε σχεση με πριν ταμπλετ της πλακας των 40 ευρω και εχει καλυτερο σημα. ελπιζω να διορθωθει με την νεα αυριο” Και εγώ το έχω προσέξει αυτό.. Γενικά μου φαίνεται ότι η 3.17 έχει αρκετά προβλήματα με την απόδοση του κινητού αν και στο θέμα της μπαταρίας είναι η καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής! Ξέρει κανένας αν η Stable για το Mi3 είναι καλή ή αν έχει και αυτή κάποια προβλήματα; Γιατί νομίζω ότι είχα δι…
-
Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος πολύ lag στο scrolling στο Handcent SMS με την καινούρια έκδοση ή μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από mike-doc: “Είναι η ιδέα μου ή το κινητό lagάρει λίγο σε σχέση με το παρελθόν; Πριν είχα την έκδοση GTV 3.12 και μου φαίνεται ότι ήταν πιο smooth η χρήση του...” δοκίμασε ρυθμίσεις/{ } Επιλ.για προγραμματιστές/ στην Διαβάθμιση παραθύρου , κλίμακα μετάβασης animation και το άλλο στο 0.5χ Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο αργή είναι η κίνηση” Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.. Ξέρω τι κάνουν αυτές οι επιλογές αλλά το lagάρισμα που…
-
Είναι η ιδέα μου ή το κινητό lagάρει λίγο σε σχέση με το παρελθόν; Πριν είχα την έκδοση GTV 3.12 και μου φαίνεται ότι ήταν πιο smooth η χρήση του...
-
Παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση στην καινούρια έκδοση χάθηκε το animation που είχε η οθόνη όταν πατάω το κουμπί για να κλειδώσει. Αυτό το σβήσιμο που κάνει σαν τις τηλεοράσεις, και απλά σβήνει ολόκληρη κατευθείαν. Πρόκειται για κάποιο bug ή για feature της έκδοσης και αν είναι feature πώς το απενεργοποιώ;
-
Πρόβλημα σύνδεσης με το PC
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τη βοήθεια και τις απαντήσεις!!
-
ΜήνυμαΕγκατέστησα την καινούρια έκδοση της ROM και το πρόβλημα λύθηκε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο η προηγούμενη έκδοση είχε πρόβλημα και μάλιστα μόνο στο pc μου.. Άμα εγκαταστήσω την Stable λέτε να έχω παρόμοιο πρόβλημα;
-
ΜήνυμαΤελικά ούτε με το 2ο φορμάτ λύθηκε το πρόβλημα οπότε θα κατεβάσω την καινούρια έκδοση να δω μήπως κάτι γίνει.. Θα ενημέρωσω σχετικά.
-
ΜήνυμαΈκανα φορμάτ στο pc αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε οπότε μάλλον φταίνε οι drivers που χρησιμοποιώ.. Θα ξανακάνω φορμάτ και θα ξαναπροσπαθήσω γιατί αφού το κινητό συνδέεται στον υπολογιστή του αδερφού μου δεν μπορεί να είναι πρόβλημα του κινητού...
-
ΜήνυμαΤελικά το δοκίμασα στο λάπτοπ του αδερφού μου και το αναγνώρισε κανονικά οπότε κάποιο πρόβλημα θα έχει ο δικός μου υπολογιστής.. Θα του κάνω ένα format αύριο το βράδυ και θα επανέλθω με τα αποτέλεσματα!
-
ΜήνυμαΘα το έκανα άμα μπορούσα να συνδέσω το κινητό με το PC για να περάσω τη ROM :p Μπορεί να το κάνω μέσω FTP...
-
ΜήνυμαΤο έκανα αυτό αφού επιβεβαίωσα ότι αναφερόταν στο Mi3 αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα.. Μου φαίνεται πολύ τυχαίο να φταίει όντως το καλώδιο.. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μόλις εγκατέστησα έκδοση GTV 12 οπότε μου φαίνεται πιο πιθανό να υπάρχει κάποιο λάθος εκεί.
-
ΜήνυμαΣτο Device Manager του υπολογιστή μου το βγάζει ως Unknown USB Device (Invalid Configuration Descriptor)... Ξέρεις πώς παίζει να διορθωθεί αυτό;
-
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά, από τότε που έβαλα την έκδοση της ROM GTV 3.12 συνδέω το κινητό με το PC αλλά μου λέει ότι τα Windows δεν αναγνώρισαν τη συσκευή και δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στα αρχεία της... Κατέβασα και την εφαρμογή MiPhone μετά από τη συμβουλή ενός μέλους αλλά δεν έκανε κάτι. Καμιά ιδέα για το τι φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω;