Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Gsi treble rom

ageloskalp - - Mi-8SE (Sirius)

Μήνυμα

Εχει δοκιμασει κανεις καποια gsi rom? Το σκεφτομαι αλλα εχω καποιες αποριες και ηλπιζα να βρω συμπαραστατες...!!!

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black

• Καλημερα! Επιβεβαιωνω πως οντως ηταν θεμα με τη twrp recovery. Χρησιμοποιωντας αυτη που μου εδωσε ο MIUI_ART δουλεψε κανονικα το update..!

• προβλημα στο update της GTV

ageloskalp - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

ΟΚ. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω!!! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Όταν μπαίνει σε bootloop και αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω MiFlash τότε αναγκαστικά βάζω την fastboot developer. Μετά μέσω της γνωστής διαδικασίας βάζω τη gtv Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Ναι φυσικα!Αυτη τη στιγμη δουλευει η συσκευη κανονικα οποτε δε θελω να φαω το χρονο σου αλλα δε ξερω πως θα πηγαινω απο update σε update...! Αν ειναι να βαζω καθε φορα developer και μετα την GTV τη πατησα....

• Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Θα φτιαξω το προφιλ μου με τη πρωτη ευκαιρια. Ολα αυτα που λες ειναι τσεκαρισμενα. Αφου περασω τη developer(με miflash), η κατεβασμενη GTV που εχω περναει μια χαρα( μεσω adb κτλ) αρα δεν εχει θεμα το αρχειο..!

• Καλησπερα! Εχω ενα πολυ περιεργο και εκνευριστικο προβλημα. Φορουσα την GTV 6.3... και ηθελα να περασω την τελυταια. Εκανα update μεσω twrp και ξεκινησε να κανει bootloop και να μπαινει στο twrp. Εκανα wipe και μετα ειχα bootloop στο mi logo. Ολο αυτο διορθωθηκε μεσω miflash(εμπαινε μονο σε fastboot) Ξαναπερασα GTV και δοκιμασα να κανω update μεσω του mi updater της συσκευης. Εκλεισε, μπηκε σε twrp και ξεκινησε το update. Μετα παλι τα ιδια bootloop σε twrp κτλ... Μου φαινεται δε θα ξανακανω upda…