Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-298 από 298.
-
Λέω να βάλω αυτη την rom αξίζει???Το κινητό όπως είπα και πρίν λίγο σε άλλο topic ειναι ξεκλειδωμένο..
-
Θα σου απαντήσω στο νήμα για να μην γεμίζω εδω με εκτός θέματος..
-
Τώρα έπιασε..ευχαριστώ..:) Και είναι ξεκλείδωτος..Τώρα τι κάνω??
-
Παράθεση από spideman3: “Το αρχείο ADB στον C άνοιξε τον και πες μας αν πας κατευθείαν στα αρχεία ή σε υποφάκελο και μετά στα αρχεία? @Darap21 ” Πριν ειχα ολο τον φάκελο adb εδω..Τώρα έβγαλα το αρχείο adb απο μέσα και το έβαλα εδω μόνο τ κ πάλι τπτ...
-
Είμαι στο σημείο π ανοίγω το cmd γράφω οτι καισ το βιντεο αλλά δεν μ βρίσκει το αρχειο adb στον C
-
Είμαι στο σημείο π ανοίγω το cmd γράφω οτι καισ το βιντεο αλλά δεν μ βρίσκει το αρχειο adb στον C
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕγω κάνω αυτα π λέει εδω για να τσεκάρω αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.. Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi =============== Ιουλ 18th 2017, 12:26am =============== Μήπως δεν πρέπει να το κάνω αυτο?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαRom απο που κατεβάζω?
-
ΜήνυμαΩραια με 32% μπαταρια μπορω να το κάνω?Επίσης χάνετε η εγγύηση?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “άραξε, μια χαρά είσαι. το πολύ πολύ, ένα factory reset, προαιρετικό.... ” Δεν θέλει να ξεκλειδώσω τον bootloader??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ωραία ανέβασε screenshot about miui version. ” Αυτο εννοείς???
-
ΜήνυμαΔεν ξέρω ποια rom έχω...Ξερω απλά ότι όταν το άνοιξα είχε ελληνικά.. 9f6e8f254169c4f7fd7d4355339e38a6.jpg
-
ΜήνυμαΠριν κάνω κάποια κίνηση να ρωτήσω μερικά πραγματάκια..Το κινητό το εχω απο την Παρασκευή και το εχω μαμα δεν εχω πειράξει τπτ..Έχει κανονικά ελληνικά και δεν εχω δει κάποιο θέμα..Τώρα όμως θα ήθελα να μάθω για το Bootloader...Πρέπει να κάνω την διαδικασία όπωσδηποτε??Αν ναι πόση μπαταρία πρέπει να εχει το κινητο??Θα διαγραφουν δεδομένα???
-
Καλησπέρα στην παρέα..Αγόρασα για πρώτη φορά Xiaomi και συγκεκριμένα το Redmi Note 4x 32GB Snapdragon 625 Το κινητο το πήρα απο σκρουτζομάγαζο κ ήρθε με ελληνικό μενού κανονικα..Τώρα ο φορτιστής του ειναι ο κινέζικος..Πρέπει να πάρω αντάπτορα η μπορώ να βάλω απο το Ulefone που είχα..?? Έκδοση Android 6.0.1MMB29M MIUI έκδοση Μiui Global 8.2.1 Σταθερή 8.2.10.0(MCFMIDL) Και έχω μια απορία..Γτι μου έχει ελεύθερα μονο 22,49gb απο τα 32???