Παράθεση από Pluto TheBullie: “@amavroudis Πριν μπω στη διαδικασία της αγοράς νέας μπαταρίας είχα μια Stable Global Rom με όλα της τα updates κτλ. Πέρασα την "MIUI by xiaomi.gr 9,5 |Stable 9.5.3.0(MHOMIFA) και δεν άλλαξε κάτι. Τα δεδομένα στην κατανάλωση μπαταρίας δε δείχνουν κάτι περίεργο. Ούτε κι εγώ χρησιμοποιώ περίεργες εφαρμογές ή βαριά παιχνίδια! Έχω κλειστό τον συγχρονισμό, κλειστό το GPS αλλά είμαι σχεδόν μόνιμα συνδεμενος στο ιντερνετ είτε με δεδομένα είτε με wifi. Γενικά κάνω μέτρια χρ…
Ακριβώς οτι λέει κ στο βιντεο... Παράθεση από amavroudis: “Ωραίος... Σε 72 επαναλαμβάνεις και ξεκλειδώνεις... ” Όταν πέρασα τους drivers π μ ειπες στο pc μ έβγαλε οτι έκδοση των windows Μου ειναι δοκιμαστική...Πως μπορώ να αφαιρέσω τους drivers??? Δες εικονα κατω δεξια..
Το έζησα και αυτο...Μ εστειλε ενας φιλος μ λινκ απο το site και τόση ωρα ειμαι μεσα με το δικο το προφιλ και μιλαω...Το παραπάνω ποστ με την έκδοση της ινδιας το έγραψα εγω...
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από Darap21: “Stable rom Η developer και γτι ” Αυτό είναι γούστο του καθενός, όπως και αν θα βάλεις την rom του φορούμ ή θα κρατήσεις την Official.Προσωπικά έχω Official Dev γιατί θέλω να παιρνω αναβαθμίσεις κάθε εβδομάδα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μιλάω πάντα για official...Η Dev τι διαφορά εκτός των αναβαθμήσεων εχει απο την stable?