Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 298.
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ποια rom έχεις επάνω; Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο όπως και στατιστικά χρήσης μπαταρίας να δούμε. ” Εχω την stable κ λεω να βαλω την dev...Εχω ανεβάσει τέτοια screnshot π λες..αλλα θα ανεβάσω κ αλλα..η μπαταρία εμένα μ βγάζει μια με μιαμιση μερα... Οταν δεν χρησημοποιώ ΜΒ το έχω στο 2G κ όταν ειναι μπω ιντερνετ με ΜΒ το βάζω 3G
-
RE:
Darap21 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “καλησπερα ,Χρονια Πολλα για τις ημερες νεα καμερα απο san1ty με νεες προσθηκες στις ρυθμισεις καλες δοκιμες GC6.2-F1-v3c-final.apk Changelog: - Added HDR+ Config selector. - Added disable align option. - Fixed auto restart not working when device is nav being used. - Added more exposure time values (Thanks to Arnova and cstark). - Added DNG Compression option. - Added Night Sight shortcut (Thanks to cstark and backrider). Note: Probably final build of 6.2 cause the app…
-
Pocophone F1 Gcam
ΜήνυμαGuys εχω μια ιδέα..Επειδή εδω είμαστε άτομα μονο του Poco γτι δεν κάνουμε το εξής.. 1) Ρυθμίσεις για Gcam 2) Ρυθμίσεις για manual cam Αυτο με τα έτοιμα αρχεία με ρυθμίσεις Gcam ειναι πολύ καλό κ βολικό..δεν το έβαλα ακόμα αλλα κάποια στιγμή θα το βάλω... Ποιά έκδοση Gcam προτείνεται...??? Εγω έχω την beta 20
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Εταιρεία, κάρτα sim, ειδικά εάν είναι κομμένη με το χέρι ή πολύ παλιά...για το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έχει ακουστεί πρόβλημα με το σήμα :?” Η σιμ είναι καινούργια ένα χρόνο την έχω..είναι νανο...θα πάρω τηλέφωνο αν είναι Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν βλέπω κάτι περίεργο πλην του πολύ κακού σήματος που έχεις. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι το κινητό δουλεύει συνέχεια προκειμένου να πιάσει σήμα...δεν δοκιμάζεις λίγες μέρες με 3G αντί για 4G ?” Για το σήμα τι μπορεί να φταίει?το κινητό η εταιρεία?Να πάρω τηλέφωνο αν είμαι να τους το πω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΣήμερα έπεσε λίγο b57fc922b11cd7da580a4803c626bdcb.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΑυτά εννοείς?84ba8e9eb93ae3f12b59ff6360cd3eef.jpgdbaed84ea5767bd66d6cb09c8df379bb.jpg55b0777731b024245fcf4c2d0c797d14.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΚαλημέρα έχω το εξής πρόβλημα πέφτει γρήγορα η μπαταρία κ δ ν ξέρω γτ... μπήκα λίγο να δω τι τρώει μπαταρία κ βλέπω αυτό.. Είναι λογικό?daaf457fdf24fbe41c4add19f587d9d1.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pocophone F1 Gcam
ΜήνυμαΤι κερδίζεις με αυτη την διαδικασία?
-
Παράθεση από Darap21: “Καλησπέρα για μεγαλύτερη ασφάλεια είναι καλύτερα να ξεκλειδώσω τον bootloader? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα για να σβήσω κάποιες εργοστασιακές εφαρμογές πρέπει να κάνω bootloader,? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pocophone F1 Gcam
ΜήνυμαΚαλησπέρα τελικά αγόρασα το poco και έβαλα μια gcam αλλά είπα να ρωτήσω κ εσας π έχετε ποια gcam προτείνεται για αυτο τυο κινητο....