Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Xiaomi Aqara Wall Switch Smart Light Control ZigBee Version Wireless Connection Single Key Control APP Remote smart home Kit Xiaomi Aqara Wall Switch Smart Light Control ZigBee Version Wireless Connection Single Key Control APP Remote smart home Kit-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Αυτό πήρα θέλει και άλλη λάμπα? Τα επόμενα...... Εεεε σίγουρα αισθητήρα κίνησης, το hub αισθητήρα θερμοκρασίας, θέλω και ένα διακόπτη για κουδούνι ( αν κατάλαβα καλά …

• Εχω πάρει μόνο το διακόπτη το μόνο που θέλω να κάνω είναι απλά να του βάλω χρονοδιακόπτη. Να ανάβει κάθε βράδυ από έως. Από την περιγραφή κατάλαβα ότι αυτό το κάνει χωρίς hub. Αν όχι τότε πρέπει να παραγγείλω ένα. Λάμπα πρέπει να αλλάξω? Πραγματικά δεν το έχω αναλύσει πολύ το σύστημα και γι'αυτό ρωτάω.

• Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι να επενδύσω στο έξυπνο σπίτι της Xiaomi. είμαι νέος στο άθλημα. Η πρώτη παραγγελία έγινε με έναν έξυπνο διακοπή έτσι για δοκιμή. Διαβάζοντας το νήμα βλέπω πως το σύστημα έχει κάποια θεματακια με τους servers. Για να καταλάβω αυτό επηρεάζει τη λειτουργία του η απλά τα notification?. Σαν λειτουργείας γενικά παρουσιάζει δυσλειτουργίες? Κολλήματα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• καλη τύχη σε όλους