Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.
-
Ευχαριστούμε το team για άλλη μια φορά!!
-
Θα συμφωνήσω για την κατανάλωση της μπαταρίας αλλά νομίζω μακράν η καλύτερη rom που έχω περάσει το τελευταίο δίμηνο!!!!! Είστε super ευχαριστούμε πολύ!!!!!
-
Σε kenzo όλα μία χαρά!!! Για άλλη μία φορά ένα μεγάλο μπράβο στα κομάντα για την επιμονή και υπομονή που δείχνουν και κάθε εβδομάδα μας έχουν τα καλύτερα!!!;
-
Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε πολύ!!! Είστε άψογοι!!! Καλή Ανάσταση!!!!
-
TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
ngiannakos - - Recoveries
ΜήνυμαΤο γεγονός ότι γράφουμε πίσω από μία οθόνη χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά πολλές φορές κρύβει τον κίνδυνο παρεξηγήσεων. Φυσικά δεν ήθελα να ειρωνευτώ κανέναν πολύ περισσότερο να γράφω άσχετα σχόλια σε topics που άλλοι φίλοι ψάχνουν λύσεις. Καλή συνέχεια στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται και ευχαριστούμε για την βοήθεια και τις λύσεις που μας δίνετε!!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αυτό πάλι με το χιούμορ, αμέσως να το ανάγουμε σε ειρωνία, με ξεπερνάει!!! ” Ζητώ συγνώμη και από σένα λοιπόν φίλε demakis.......
-
ΜήνυμαΑγαπητέ ktsak κάνουμε και κανένα λάθος.....Γι αυτό φέρουμε και την ταμπέλα newbie.... Αμέσως ειρωνεία..... Ζητώ συγνώμη λοιπόν......
-
Καλησπέρα στην παρέα!!!! Εδώ και δύο μέρες όλα οκ στο RN3 pro. Παρατήρησα ότι γενικώς είναι λίγο πιο αργό και 1.8 free ram δεν κατάφερα να δω όπως σε προηγούμενες εκδόσεις. Κατανάλωση μπαταρίας.... not good. Το καινούργιο twrp δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω....Σφάλμα λέει... Μπράβο για την φοβερή δουλειά!!!!!
-
εχω το rn3pro ..... Τέλεια κινητά!!! Με φοβερό support από τα παιδιά στο forum!!! Καλή επιτυχία στην παρέα!!!
-
Παράθεση από tragos: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από whoknowsss: “Στο φόρουμ το επίσημο, στα σχόλια που έχουν γίνει υπάρχουν ευχαριστίες για την προσθήκη της επιλογής. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου λένε ” ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. Τηλέφωνο -> Κάτω αριστερά κουμπί (Ξ) -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων -> Increasing ringtone volume, το απενεργοποιείτε και ησυχάζετε επιτέλους από τον κλιμακούμενο ήχο κλήσης. ” Δε μπορω να το βρω πουθενα... ” και γω μία από τα ίδια
-
Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε πολύ!!!
-
@Bodai Αν το έχεις root, αφαίρεσε το να δούμε ... Αν κατάλαβα καλά να κάνω root το κινητό και να αφαιρέσω το snapchat?? Αν ναί τι θα δω μετά??
-
Καλημέρα στην παρέα!. Μετά το flash της rom σε RN3 pro το snapchat μιας φίλης σταμάτησε να λειτουργεί και της έβγαλε ένα μήνυμα ότι και καλά χρησιμοποιεί "an unofficial Snapchat app". Αν εγκαταστήσεις λέει το official app και συνεχίζει να μην δουλεύει τότε πιθανόν να μην χρησιμοποιείς official rom ή έχεις jailbreak συσκευή. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι?? Με έχει φάει.....
-
καλησπέρα στην παρέα!!! RN3pro εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα! Ευχαριστούμε πολύ!!!
-
Παράθεση από ngiannakos: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από ngiannakos: “περασα και την τελευταία rom εχθες και δοκίμασα κλήση....Με πήραν, μιλησα με άκουσαν τέλεια!!!! όλα καλά!!!!! Το δίνω σημερα στον φίλο μου μες την τρελή χαρά.....Με παίρνει τηλ μετά από 2 ώρες ......τζιφος η δουλειά..... Χωρίς να κάνει κάποια ρύθμιση.....Αν ήταν hardware δεν θα έπαιζε καθόλου πιστεύω.......Τι να πω αν σκεφτεί κάποιος κάτι να προτείνει είμαι όλος αυτιά....Μόνο όταν βγαζει video AP την camera δουλευει κανον…