Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.
-
Παράθεση από turbomiui: “Παράθεση από voyager: “Τα νεύρα μου................... πέρασα την GTV 7.3 stable 7.3.2.0 και πάλι δεν αναγνωρίζει το μόντεμ.. Μάλλον έχει αλλεργία στην ελληνική ρομ...... Επιστροφή στην κινέζικη και πάει προς τις αγγελίες.... ” Και θα πείς στον αγοραστή ότι δεν περνάει με τίποτα η ελληνική ρομ? ” Ναι, έτσι ακριβώς έγινε. Το πούλησα σε ένα παιδί που ενδιαφέρθηκε, έχοντας σημειώσει ΣΑΦΩΣ στην αγγελία ότι ΔΕΝ μπορώ να περάσω την ελληνική ρομ. Με την κινεζική δούλευε μια χαρ…
-
Την ελληνική ρομ την κατέβασα από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-0-Xiaomi-Redmi-3/#files xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_Stable-V7.5.1.0.zip το MD5 που δίνει το winMD5 όταν τσεκάρω το αρχείο που έχω, ταιριάζει με το αντίστοιχο που φαίνεται στη σελίδα που το κατεβάζω xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_Stable-V7.5.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Άβυσσος η ψυχή του κινέζου!! ο_Ο !!!
-
Με την ελληνική, η κατάσταση είναι όπως όταν πρωτοάνοιξα το θέμα εδώ. Δηλ. δεν εμφανίζεται κάτι στο baseband (και προφανώς δεν βλέπει τη σιμ) Με την κινεζική dev, όλα λειτουργούν καλά. Έχει αναγνωρίσει το μόντεμ, βλέπει τη σιμ και πραγματοποιεί κλήσεις κανονικά (φώτο στο #12, από την κινεζική ρομ, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν έχω τοποθετήσει τη σιμ).
-
χμμμμμμ.. η πρώτη συμβίωση με το xiaomi είναι προβληματική θα έλεγα... Πέρασα πρώτα την κινέζικη dev... όλα δουλεύουν ρολόι, κλήσεις πραγματοποιούνται κανονικά. Μετά ξαναέβαλα την ελληνική (με το flashify), και έχει ακριβώς το ίδιο θέμα... Μου φαίνεται η (σύντομη) σχέση μου με το xiaomi θα τελειώσει συντόμως σύντομα.....
-
Λοιπόν, το φλασάρισμα της ελληνικής ρομ το κατάφερα, τώρα όμως τα πράματα είναι πιο σοβαρά! Βάζω την κάρτα σιμ (wind), αλλά δεν συνδέεται στο δίκτυο... εκεί που λέει "Sim cards & mobile networks", είναι θαμπό. Την έβαλα αρχικά στη θέση σιμ 2, μετά άλλαξα στη σιμ 1 (με αντάπτορα), αλλά τίποτα... άνοιγμα-κλείσιμο τηλεφώνου, τίποτα... Κάποια πρόταση?????.............. [την ελληνική ρομ έχω βάλει (GTV 7.5 stable 7.5.1.0 (LAICNDE))] android version 5.1.1 LMY47V (ΔΕΝ είναι σε airplane mode) Σημείωση: …
-
Κατ'αρχάς ένα μπράβο για τον οδηγό και γενικότερα για τη δουλειά που γίνεται εδώ μέσα. Πέρασα κι εγώ την ελληνική ρομ στο redmi 3 pro σύμφωνα με τον οδηγό (αφού περίmενα την xiaomi να μου το κάνει Unlock)... την πρώτη φορά, μιας και είχε κολληματάκια, κάτι έσβησα και κατάφερα και το έβαλα σε bootloop, αλλά με βάση άλλο οδηγό εδώ από μέσα το ξανάκανα από την αρχή (λίγο πιο προσεκτικά όμως...) και τώρα είναι μια χαρά! Πρώτη φορά xiaomi για μένα (και γενικότερα android σε τηλέφωνο), από ios έρχομαι…