Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Καλημέρα, δοκίμασα καινούρια sim στη θέση 2 (όχι κομμένη) και χωρίς να βάλω sim στη θέση 1. Για τη θέση 1 είναι φυσιολογικό ( μου λέει δεν υπάρχει sim) για τη θέση 2 τίποτα! Δεν μου εμφανίζει απολύτως τίποτα. Σαν να μην παίρνει 2 sim το κινητό. Δεν δείχνει καν ότι δεν υπάρχει sim.

• Ναι είναι παλιά και κομμένη. Στη θέση 1 όμως την βλέπει κανονικά. Οποία sim και να δοκιμάσω στη θέση 2 δεν την βλέπει καν. Και καινούρια και γνήσια δοκίμασα. Τίποτα. Μου κάνει εντύπωση που δεν δείχνει πάνω στη μπάρα της αρχικης οθόνης ότι έχει και δεύτερη sim.

• Καλησπέρα, στο redmi note 4(nikel) αγορασμενο Ελλάδα, δεν αναγνωρίζει τη sim 2. Εάν την βάλω στη θέση 1 δουλεύει κανονικά οποια και να βάλω στη θέση 2 τίποτα! Δεν εμφανίζει βασικά στην αρχική οθόνη ούτε καν το δεν υπάρχει sim. Σαν να είναι κινητό με μόνο μια sim.

• Ενημερώσεις

Sotirisla - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα στο forum ότι εάν έγινε unofficial το ξεκλείδωμα να μην επιχειρήσω να κάνω κάτι γιατί θα κολλήσω και θα χαλάσω το κινητό. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ή απλά δεν με ενδιαφέρει το πώς και αν έχει ξεκλειδωθεί?

• Ενημερώσεις

Μήνυμα

Πως μπορώ να δω αν είναι κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο ? Και αν είναι κλειδωμένο όλα καλά (φαντάζομαι) αν είναι ξεκλείδωτο, πώς θα καταλάβω αν είναι με official ή unofficial τρόπο?

• Ενημερώσεις

Μήνυμα

Καταρχην σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. Mi account έχω κάνει.. Αρα τώρα θα πρέπει να δω αν είναι ξεκλειδωμενο(και αν είναι, θα πρέπει να είναι με official τρόπο ) ή όχι, για να κάνω τις διαδικασίες για να βάλω official.(απ ο,τι έχω καταλάβει απ αυτά που διαβασα) Σωστά; Χρειάζεται να προσέχω κάτι άλλο;

• Ενημερώσεις

Μήνυμα

Καλησπέρα, είμαι καινούριος εδώ και μόλις χθες πήρα στα χέρια μου το πρώτο μου κινητό xiaomi MI5. Έχω κάποιες απορίες : Η έκδοση MIUI που έχω είναι MIUI global 7.5 | Stable 7.5.2.0.0 (MAAMIDE) και ενώ ξέρω ότι έχει βγει η ΜIUI 8 όταν πάω να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις!! (Το κινητό είχε ελληνικά και εγκατεστημένο playstore) Επίσης, όταν πάω να αλλάξω ήχο κλήσης είτε ήχο μηνύματος μου εμφανίζει αποτυχία φόρτωσης λίστας (ενώ είμαι συνδεδεμένος σ…