Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.
-
εμπειρίες του κάθε χρήστη είναι αυτές. αλήθεια την Yeelight σαν εταιρεία την σιχένομαι. τα παλικάρια δεν έχουν ιδέα τι κάνουν, ΑΛΛΑ! αυτό που λες για μένα δεν ισχύει... χρόνια έχω V1 και V2.... ούτε μία φορά δεν χρειάστηκε να τις κάνω factory reset. υπάρχουν κάποιες φορές που θα τους πάρει γύρω στα 5 δευτερόλεπτα να ανάψουν.... αλλά για αυτό φταίει ο server. παραμένω όμως ότι η Sonoff, δεν μπορεί να την ακουμπήσει την Xiaomi. η Xiaomi έχει την δυνατότητα και τους πόρους, όποτε το θέλει να κάνει …
-
Παράθεση από kougis: “Μπορεί κανείς να αντικαταστήσει τα προϊόντα smart home της xiaomi με sonoff? Υπάρχουν όλα σε sonoff? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” η sonoff κάνει προσπάθεια και φαίνεται. δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσει την Xiaomi, πόσο μάλλον να καλύψει ότι πουλάει μέχρι στιγμής. για μένα η sonoff ακόμα ψάχνεται. κάνει πειράματα. σε 1-2 χρόνια ξανα μιλάμε. απλώς αυτή τη στιγμή η Xiaomi για μένα τον παίζει και με τα 2 χέρια όσο αφορά τους EU servers και τα είδη της. όπως …
-
Παράθεση από kougis: “Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πουλάω το Xiaomi Gateway για να πάρω Aqara. Αν ενδιαφέρεται κανείς μου το λέει. Το συνδέω με την smart πρίζα και μετά από κάποια ώρα τη χάνει. Οκ είναι μακριά αλλά έχω repeater. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” αμα το δίνεις σε καλή τιμή θα στο πάρω εγώ
-
Παράθεση από Harrytzo: “Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν με mi air purifier 2s αγορασμένο από Ελλάδα θα υπάρχει θέμα με mi home και mainland China? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κανονικά σύμφωνα με ότι ακούγεται.... ναι δεν θα έπρεπε να παίζει σε mainland china. αν μάθεις νεότερα πες μας.
-
το openhab δουλεύει παράλληλα. για να το στήσεις θες κάποιο raspberry pi ή κάποιο NAS αν έχεις ή ένα παλιό pc που κάθεται πάντα ανοιχτό. προσωπικά το τρέχω στο NAS μου. θέλει λίγο διάβασμα όμως. μην θεωρήσεις ότι το έστεισες και σε 30 λεπτά παίζεις. για μένα αξίζει πάντως μιας και ένα bonus είναι ότι μου επιτρέπει να ελέγχω και με google assistant όλες τις συσκευές.
-
καλό φαίνεται ίσως κάποια στιγμή πάρω ένα να το δοκιμάσω αλλά ο όλος σκοπός του ρελέ της Aqara είναι ότι παίζει στο οικοσύστημα της Xiaomi και αυτό σημαίνει πολλά. αν θέλαμε απλώς ένα ρελέ, θα κοιτούσα το sonoff. αυτό που πραγματικά θα ήθελα από το ρελέ της Aqara είναι να είχε 3 κανάλια. θα δείξει όμως όταν θα έρθει. το παπαράκι που μπαίνει μέσα στο διακόπτη το έχω δει και το έχουν αρκετές εταιρείες. είναι αρκετά έξυπνο σαν concept και αλήθεια ελπίζω η Xiaomi να βγάλει κάτι τέτοιο σύντομα. αν το…
-
Παράθεση από spkour: “Παράθεση από tedev: “Καλά για θερμοσίφωνα το θεωρώ υπερβολή και μεγάλο. πάρε ένα sonoff. (αν μου πεις ότι θες να το ελέγχεις απο κουμπί Xiaomi... οκ σε καταλαβαίνω. εγώ έχω βρεί λύση για αυτό ήδη αλλά είναι ιστορία) όσο για το θα εξαφανιστεί.... είμαι σίγουρος. κανονικά 2 ήθελα να πάρω αλλά ας έρθει πρώτα να δούμε πως δουλεύει και βλέπουμε. γενικά δεν υπάρχει ούτε ένα youtube βίντεο για αυτό το πράγμα. ” Θα με ενδιέφερε να περιγράψεις πως κατάφερες να ελέγχεις το θερμοσίφων…
-
Καλά για θερμοσίφωνα το θεωρώ υπερβολή και μεγάλο. πάρε ένα sonoff. (αν μου πεις ότι θες να το ελέγχεις απο κουμπί Xiaomi... οκ σε καταλαβαίνω. εγώ έχω βρεί λύση για αυτό ήδη αλλά είναι ιστορία) όσο για το θα εξαφανιστεί.... είμαι σίγουρος. κανονικά 2 ήθελα να πάρω αλλά ας έρθει πρώτα να δούμε πως δουλεύει και βλέπουμε. γενικά δεν υπάρχει ούτε ένα youtube βίντεο για αυτό το πράγμα.
-
μας έβαλες σε έξοδα. μόλις παράγγειλα ένα. την μαλακία αυτή την ψάχνω 1 χρόνο τώρα. η πλάκα είναι ότι δεν ξέρω (ίσως και κανένας) για το πως ακριβώς δουλεύει και το τι δυνατότητες δίνει, μόνο υποθέτω. ξέρει κανείς? σε τι σενάρια θέλετε να το χρησιμοποιήσετε? προσωπικά ο κύριος λόγος που το θέλω είναι για να επεκτείνω τον συναγερμό μου. θέλω να βγάλω μια ζώνη στο συναγερμό του σπιτιού που όταν οπλίζει... σηκώνει το ρελέ στο 1ο κανάλι. μόλις γίνει αυτό θα ενεργοποιείται και ο Xiaomi o συναγερμός μ…
-
RpMz, κουβαλάμε και οι 2 τρέλα. Κάποια στιγμή θα δείξω και εγώ τα δικά μου. αυτό που με "τρελαίνει" είναι ότι αποφάσισες να κρατήσεις μόνο το xiaomi σαν συναγερμό. λειτουργώ τα Xiaomi σαν home automation πάνω από 3 χρόνια. όσο και να μου αρέσουν, ότι και να λέμε δεν θα άλλαζα τον κλασσικό συναγερμό με το xiaomi για κανένα λόγο. εγώ το έχω σαν δεύτερο συναγερμό στην δική μου περίπτωση. αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα με την Xiaomi πάνω στο κομμάτι αυτό είναι ότι δεν σου δίνει χρόνο όταν μπαίνεις…
-
.... οι λάμπες συνδέονται στο δικό σου wifi. τώρα αν εσύ είσαι αλλού με το κινητό σου δεν έχει καμία σημασία με την ποιότητα σύνδεσης των yeelight. πόσες συσκευές έχεις πάνω στο access point? επίσης έχεις ξεχωρίσει το 5GHz από το 2.4? πόσες λάμπες έχεις? αν γυρίζεις και μου λές ότι τα 5 ευρώ sonoff είναι επαγγελματική λύση και όχι παιχνίδι.... δεν έχει νόημα να συνεχίζω την συζήτηση αυτή μαζί σου. τέλος πάντων φεύγουμε πολύ εκτός θέματος και οι συμβουλές περί wifi και router δεν είναι για εδώ. ό…
-
Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από kougis: “Αν είναι για να ανοίξεις το φως να θέλεις refresh τότε θα είναι λίγο πιο χαζό το σπίτι από ότι είναι τώρα. Τα sonoff πως τα έχεις βάλει; Που τα έχεις κρύψει; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” Δεν χρησιμοποιω sonoff για φωτα. Για αλλα.πραγματα στο γραφειο μου. Εγω παντως με τις λαμπες της xiaomi δεν ειμαι ευχαριστημενος. Μονιμα offline ειναι. Ιδιαιτερα οταν θα ειμαι συνδεμενος απο wifi και οχι 3g.Το refresh παντως μεχρι να παρουν μπροστα ειν…
-
Αντώνη, αγόρασε μία και δοκίμασε. Θα δείς ότι ξαφνικά θα αρχίσεις να αγοράζεις περισσότερες.... όσο αφορά την κατανάλωση, είναι κάτι που το λαμβάνεις υπόψιν όταν στήνεις ένα smart home. θεωρείς ότι θα έχεις και 10-15 ευρώ έξοδα συντήρησης το χρόνο. αν έχεις ανοιχτό υπολογιστή στο σπίτι, θα δείς ότι το κόστος δεν συγκρίνεται καν.
-
μου κάνει εντύπωση που είμαστε σε Mi Home θέμα και δεν έχετε yeelight οι λάμπες είναι 9W me 800+lumen. Ειδικά στο ψυχρό λευκό.... θα βάλει κάτω όποια λάμπα αντίστοιχη βάλετε δίπλα της. οπότε αν γενικά έχετε λάμπα που καλύπτει αυτή τη στιγμή ένα δωμάτιο... να είστε σίγουροι ότι μία αντίστοιχη θα σας καλύψει και με το παραπάνω. απλώς να θυμάστε... αν αγοράσετε από Ευρώπη... δεν θα μπαίνει στο Mainland China γιατί τον παίζουν...... αν θέλετε να έχετε την λάμπα σαν φως νυχτός... δεν πέφτει πολύ χαμη…