Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.
-
μην μας τρελαίνετε όλοι ρε παιδιά. οι αισθητήρες δεν παίζουν με καμία χώρα. Zigbee είναι. συνδέονται με το ίδιο πράγμα ακριβώς (πάνω στο gateway). το ευρωπαϊκό gateway απλώς ίσως να μην συνδέεται με κίνα και το ανάποδο. που το βρήκανε αυτοί το ευρωπαϊκό? δεν υπάρχει σε όλο το internet.... δεν υποστηρίζει ο server της Γερμανίας ούτε τα μισά, αλλά οι δικοί μας τα βρήκαν και δεν μπορούν οι Ρώσσοι? επίσης... δεν γίνεται να μην δώσουν μεμονομένα. αν εγώ πάρω το gateway, το βάλω στην μπρίζα και είναι …
-
Παράθεση από kougis: “Παράθεση από tedev: “Παράθεση από kougis: “Μόνο που το θέμα δεν είναι αν μου ανάψει κάποιος το φως αλλά ότι στο xiaomi που ήδη έχω για να οπλίσω το σύστημα πρέπει να ενεργοποιήσω ένα ένα τα σενάρια για κάθε αισθητήρα και για να τα απενεργοποιήσω πρέπει ξανά το ίδιο. Αυτό δεν το λες και αυτοματισμό ούτε smart. ” πες μου ότι έχεις φτιάξει σενάρια για ένα ένα όπου λες πχ ότι αν ανοίξει το παράθυρο χτύπα σειρήνα ή αν δεις κίνηση χτύπα σειρήνα και κάθε φορά που θες να φύγεις ή ν…
-
Παράθεση από kougis: “Μόνο που το θέμα δεν είναι αν μου ανάψει κάποιος το φως αλλά ότι στο xiaomi που ήδη έχω για να οπλίσω το σύστημα πρέπει να ενεργοποιήσω ένα ένα τα σενάρια για κάθε αισθητήρα και για να τα απενεργοποιήσω πρέπει ξανά το ίδιο. Αυτό δεν το λες και αυτοματισμό ούτε smart. ” πες μου ότι έχεις φτιάξει σενάρια για ένα ένα όπου λες πχ ότι αν ανοίξει το παράθυρο χτύπα σειρήνα ή αν δεις κίνηση χτύπα σειρήνα και κάθε φορά που θες να φύγεις ή να μπείς στο σπίτι τα ανοίγεις και τα κλείνε…
-
το τραβάτε πολύ χωρίς λόγο και βγαίνετε εκτός θέματος. τα Fibaro είναι να έχεις λεφτά να χαλάς. θέλεις gateway, η μπρίζα είναι bluetooth κτλ κτλ. ωραία τα Fibaro, αλλά τραγικά ακριβά για κάποιον που θέλει να φτιάξει ένα smart home (δεν μιλάμε για ένα διακόπτη) και από ότι λες δεν θες να δώσεις λεφτά. το sonoff θα σου κάνει την δουλειά σου και για να μπορείς το ελέγχεις από μακριά, θέλει internet και σύνδεση με τον server τους. δεν χρειάζεται μερεμέτι. είναι φθηνός... πάρε αυτό και θα ταιριάζει λ…
-
για διακόπτη το βλέπω και όχι για μπουτόν. φαντάζομαι θα είναι ένας απλός διακόπτης για κανά ρελέ για το θερμοσίφωνα. αν θες να το λύσεις με xiaomi... πάρε έναν Aqara μονό διακόπτη τοίχου και θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με διακόπτη και από μακριά. αν μπορείς να βγάλεις το διακόπτη να δείξεις από πίσω την καλωδίωση, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο απλά.
-
Παράθεση από kougis: “Υπάρχει σε πρίζα; Συνεργάζεται με τι mi? Sent from my iPhone using Tapatalk ” υπάρχει και dlink μπρίζα και tplink. βρίσκεις και μεταχειρισμένες από άτομα που έχουν αλλάξει εταιρείες. εγώ για παράδειγμα έχω διάφορες dlink τις οποίες ή τις χρησιμοποιώ σε κάτι άκυρα σημεία, ή τις δίνω γιατί θέλω πχ να πάρω xiaomi μπρίζες για αυτοματισμούς.
-
mi IR Controller
Μήνυμαπροσπαθώ να μάθω στο IR controller εντολές από το χειριστήριο. μου δείχνει στην εφαρμογή να πατήσω το κουμπί όταν αναβοσβήνει, το κάνω αλλά δεν το μαθαίνει και μένει εκεί. απλώς σταματάει να αναβοσβήνει το λαμπάκι. έχει κανείς σας καμιά ιδέα?
-
mi IR Controller
Μήνυμαδεν καταλαβαίνω γιατί η xiaomi δεν δίνει λίγο προσοχή σε αυτό το gadget. έστω μια απλή μετάφραση θα βοηθούσε στις πωλήσεις του. μέσα στο Mi Home, έχει 2 τέτοια controller αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί. το 2ο λέγεται IMI Remote και σαν εμφάνιση είναι σχεδόν ίδιο ΕΚΤΟΣ από το χρώμα στο λαμπάκι μπροστά.
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από tedev: “φαντάζομαι εννοείς screenshot, ανοιγμα με το google translate, μετάφραση.... πισω στην εφαρμογη, πισω στο μενου, πίσω στην επιλογη. εκτος και αν υπαρχει κανας αλλος τροπος να μεταφραζει το google translate μεσα στην εφαρμογη και δεν τον ξερω ” Υπάρχει και το camera mode με real time translation Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” φαντάζομαι με κάποιο άλλο τηλέφωνο σωστά? γιατι το camera mode δεν σου δείχνει την δική σου οθόνη
-
mi IR Controller
Μήνυμαφαντάζομαι εννοείς screenshot, ανοιγμα με το google translate, μετάφραση.... πισω στην εφαρμογη, πισω στο μενου, πίσω στην επιλογη. εκτος και αν υπαρχει κανας αλλος τροπος να μεταφραζει το google translate μεσα στην εφαρμογη και δεν τον ξερω
-
mi IR Controller
Μήνυμαπαιδιά καλησπέρα, το IR controller είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που μου την σπάει από όλα τα Xiaomi smart home gadgetakia που έχω. μπορείτε να μου πείτε πως στο καλό βγάζετε άκρη με την βρωμο εφαρμογή, εφόσον όλα είναι στα κινέζικα?