Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Παράθεση από Tasos Halvatzis: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω περάσει την Miu 10 beta 8.8.2. Έχει παρατηρήσει κάνεις battery drain? Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό από προηγούμενες ρομ και έχω παρατηρήσει το μεσημέρι να φτάνει η μπαταρία περίπου στα 35% με κανονική συνηθισμένη χρήση. Τουλάχιστον 15% πιο κάτω απ'οτι θα έπρεπε να βρίσκεται. Μήπως εχει αρχίσει και τα παίζει η μπαταρία? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56415/ ” Ναι υπάρχει battery drain, κι εγώ τη 10 έχω, γύρω στο 10% παραπάνω κατανάλω…
-
Παράθεση από makis1024: “Εάν είσαι με official global beta , ξεκλείδωμα bootloader, πέρασμα twrp , δεν το αφήνεις να μπουτάρει γιατί θα φάει bootloop , φλασάρεις SuperSu , boot to system , δείνεις δικαιώματα ροοτ στο build prop , μετά του κάνεις τις απαραίτητες τροποποιήσεις για Camera2api και συνεχίζεις για Google Camera της αρεσκείας σου. Μάκη, τα έχω κάνει όλα αυτά. Αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούσα όταν είχα την Global Stable. Και όλα έτρεχαν ρολόι. Με το που πέρασα την Official Global…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση: “ ” Είσαι root; Έχεις φλασάρει δηλαδή SuperSu ή magisk από twrp; ” Καλημέρα Μάκη, να 'σαι καλά γιά την απάντησή. Προσωρινά το ρούταρα γιά να κανω την διαδικασία, και μετά το ξερουτάρω, αλλά αν είναι να λυθεί το πρόβλημα αυτό, θα το ρουτάρω μόνιμα. Τι θα πρέπει να κάνω λοιπόν;
-
XTRV ARΩΜΑ V9.5.11.0 - Mido
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πως έκανες εγκατάσταση??? Σε ποια ρομ ήταν το κινητο? ” Καλημέρα Γιώργο, ευχαριστώ γιά την απάντησή σου. Την εγκατάσταση, την έκανα από το Redwolf TWRP Recovery. Επέλεξα την ARΩΜΑ, και έκανα manual ρυθμίσεις στο μενού εγκατάστασης της ROM. Όταν έκανα την εγκατάσταση, ήμουν σε Beta 8.8.2 (MiUI 10).
-
XTRV ARΩΜΑ V9.5.11.0 - Mido
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Σήμερα εγκατάστησα την ROM του τίτλου γιά πρώτη φορά στη Mido συσκευή μου (RN4). Το πρόβλημα μου είναι ότι από την αρχή, δηλαδή με το που πρωτοεισήλθα στο γραφικό περιβάλλον της rom, μου έβγαζε σφάλμα κρασαρίσματος της συλλογής, και είναι σημαντικό το ζήτημα αυτό γιά εμένα, καθότι πολύ απλά δεν έχω πρόσβαση στις φωτογραφίες μου. Επίσης, το ίδιο κρασάρισμα, γίνεται όταν είναι να εισέλθω στο Mi Cloud. Έκανα Reinstall την ROM, και πάλι τα ίδια έχω. Να σημειώσω, ότι την εγκατάσταση…
-
Καλή μας επιτυχία, ευχαριστούμε την κοινότητα!