Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 117.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
than73 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση, τότε κάνουμε υπομονή να διορθωθεί κι αυτό.......
-
than73 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έρχονται οι ειδοποιήσεις από το viber, δεν ακούγεται ο ήχος? Της έχω δώσει της εφαρμογής όλα τα δικαιώματα. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με την προηγούμενη. Κατά τα άλλα η καινούργια ρομ είναι φοβερή.
-
-
-
than73 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλορίζικο..... Θα το ευχαριστηθείς
-
-
than73 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜε τρώει το χέρι μου....για αυτό πήρα xiaomi....xaxaxaxaxa θα το πειράξω και θα δω.Το θέμα είναι οτι μάλλον δεν είναι hardware,
-
than73 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “@than73 εννοειτε οτι θα περασεις την rom που ειχε οταν το πηρες και να κλειδωσεις τον bootloader......πριν το στειλεις..... ” Καλημέρα και πάλι .....έκανα αυτά που μου είπατε και ειμαι πάλι σε stable global με fastboot rom. Τώρα όμως μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν έχω πρόβλημα πια με το focus. Έχω ζαλίσει και τον κινέζο τώρα και τα έχουμε βρει....το περιμένει. Να το κρατήσω τελικά? Πω πω μπέρδεμα... μετά θέλω να ξαναπερνάω τις δικές μας ρομ. Κι αν το ξανακάνει? Καμία γνώμη?
-
Εχεις δίκιο ξεκίνησε να δω αν ολοκληρώσει.... =============== Δεκ 23rd 2017, 1:21pm =============== Τα κατάφερα σας ευχαριστώ όλους.....καλές γιορτές
-
το ιδιο canot find flash all bat =============== Δεκ 23rd 2017, 12:15pm =============== Αυτά τα αρχεία τα βλέπω μέσα στην ρομ που κατεβασα.από το λινκ της πρωτης σελίδας
-
Το κάνω τώρα .Η μπαρα προοδου ειναι εδώ και αρκετή ώρα στο μηδέν, δεν πρασινίζει, το status λέει start flash, και στο result η μπάρα είναι κόκκινη και λέει flashing. Τι κάνω? Είναι σε αυτό το σημείο κανα τεταρτο =============== Δεκ 23rd 2017, 12:01pm =============== Μου εβγαλε error canot find flash all lock bat
-
με αυτή πουέχει στην αχική σελίδα. 2015.10.28.0
-
Καλημέρα ,έχω αγοράσει πρόσφατα ένα sagit και επειδή μου έχει παρουσιάσει ενα προβλημα με την κάμερα κανόνισα να το στείλω πίσω. Ακολουθώντας τον οδηγό για να το επαναφέρω στην αρχική ,κατάσταση και global stable, μου βγάζει μνμ λάθους ακαθόριστο σφάλμα 0*80004005 download size is more than max allowed. Στη διαχείριση συσκευών το βλέπει κανονικά αλλά στο mi suite που κατέβασα από την αρχική σελίδα δεν συνδέεται ζητάει update της ρομ. Παρακαλώ την βοήθεια σας γιατί επείγει να το στείλω πίσω την ά…
-
than73 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας....Μάλλον θα το στείλω πίσω. Μήπως μπορείτε να με κατευθύνετε πως να κλειδώσω πάλι και πως να περάσω τι μαμά recovery..? Την global stable που είχε πάνω την περνάω όταν περάσω το recovery ή πριν? Και μια τελευταία ερώτηση, το κατάστημα λέει ότι θα μου στείλει καινούργιο όταν παραλάβει. Είμαι καλυμμένος για όλο αυτό το διάστημα με τα χρήματα που έχω δώσει αφού δε θα έχω τίποτα στα χέρια μου? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν μου έχει να στείλω πίσω…
-
than73 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Καλησπέρα και πάλι. Δοκίμασε και 1) factory reset από twrp αλλά θα σβηστούν τα πάντα και ξανά flash. η 2) εάν θες ποιο hard πάτα και format data αλλά εκεί θα πρέπει να έχεις έτοιμη την ρομ να την ξανά περάσεις χειροκίνητα στην μνήμη του κινητού για να την φλασαρεις μετά μιας και μετά θα είναι άδειο χωρίς ρομ. 3) Στην έσχατη για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι θέμα η εγκατάσταση της ρομ αλλά έχει προβλήματα η κάμερα σου θα πρέπει να φλασαρεις μια fastboot ρομ διάβασε Unbrick ή…
-