Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 117.
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
than73 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντησή σου, θα δοκιμάσω να δω.... =============== Δεκ 7th 2017, 1:37pm =============== Παράθεση από than73: “Ευχαριστώ για την απάντησή σου, θα δοκιμάσω να δω.... ” Τελικά όλα τα δοκίμασα τα παραπάνω, αλλά συνεχίζει και το κάνει. Όχι συνέχεια αλλά το κάνει. Δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο να κάνω. .
-
Καλά είμαι στόκος. Το έχω κάνει αυτό πάντως. Θα ξανακάνω μια προσπάθεια να ξεκλειδώσω. Τι να πω =============== Δεκ 5th 2017, 2:55pm =============== Παράθεση από than73: “Καλά είμαι στόκος. Το έχω κάνει αυτό πάντως. Θα ξανακάνω μια προσπάθεια να ξεκλειδώσω. Τι να πω ” Τελικά όλα καλά, ξεκλείδωσα και πέρασα την τελευταία ελληνική
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
than73 - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλησπέρα κι από μένα. Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του κεραμικού. Έχω την τελευταία ελληνική άρωμα ρομ. Κάθε φορά που ανοίγω τη φωτογραφική μηχανή, είναι θαμπή η εικόνα και αργεί πολύ να νεταρει, όλα τα έχω στο αυτόματο. . Μετά είναι μια χαρά. Το έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Φοβάμαι μήπως είναι θέμα hardware?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να πας εδώ => en.miui.com/unlock και να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. Κατόπιν θα πρέπει να εισαγάγεις το λογαριασμό σου στο κινητό και όταν πάρεις την έγκριση να προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις. ” Όταν πάω εκεί κατεβάζω το Unlock tool και προχωράω. Πότε κάνουμε αίτηση? Θεωρούσα ότι θα με πέταγε στη σελίδα αίτησης αυτόματα....Είχα το mi4c αλλά ήταν πριν αρχίσουν να τα κλειδώνουν. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι. =============== Νοε 23rd 2017, 3:55pm =…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να πας εδώ => en.miui.com/unlock και να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. Κατόπιν θα πρέπει να εισαγάγεις το λογαριασμό σου στο κινητό και όταν πάρεις την έγκριση να προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις. ” Όταν πάω εκεί κατεβάζω το Unlock tool και προχωράω. Πότε κάνουμε αίτηση? Θεωρούσα ότι θα με πέταγε στη σελίδα αίτησης αυτόματα......
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχεις κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader; Ποια rom έχεις; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο; ” Δεν έχω κάνει αίτηση ακόμα, αυτό δεν το κάνω από το Unlock tool? Δεν με πάει αυτό όταν κάνω τη διαδικασία? Μήπως είμαι τελείως άσχετος? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46229/
-
Καλησπέρα παρέλαβα κι εγώ το mi6 μου το κεραμικό και ξεκίνησα τη διαδικασία ξεκλειδώματος. Έβαλα την global dev ενεργοποίησα το ΟΕΜ unlock και USB debug. Το unlock tool sto 99% μου βγάζει το μήνυμα : Current account is not bound to this device . Add account and device in MIUI's Settings > Developer options > Mi Unlock status. Κανονικά δεν πρέπει να με πάει να κάνω αίτηση; Έχω κολλήσει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Παρακαλώ τη βοήθεια σας
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
-
Με γηρωντες μιλάς γρίφοντα...(Hidden Content)
-
Μπράβο για την ωραία δουλειά. Που ανέβηκε? Από που κατεβάζουμε?
-
Καλή επιτυχία σε όλους και καλό μήνα