Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-117 από 117.
-
Καλησπέρα, να πω κι εγώ την γνώμη μου. Πολλή καλή ρομ, συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, ελάχιστη θερμοκρασία. Σίγουρα λιγότερο από την προηγούμενη ρομ. Το μόνο που παρουσιάζει σε μένα εδώ και τρεις εκδόσεις είναι ότι το Led ειδοποίησης δεν αναβοσβήνει, παραμένει σταθερό. Είδα ότι δημιουργήθηκε και δε άλλους. Το περίεργο είναι ότι αναβοσβήνει μόνο στο viber. Δεν είναι περίεργο? Αν σκεφτεί κανείς κάτι εκτός από τα κλασσικά που τα έχω δοκιμάσει όλα ας βοηθήσει παρακαλώ. Και π…
-
Xiaomi Max 64GB 6.44 Inch FHD 3GB 64GB MIUI V8 Max 64GB 64bit Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone
-
Την ξαναπέρασα την ρομ αλλά τα ίδια. Μου φαίνεται ότι μουλαρωσε και δεν θέλει να ισιώσει.....
-
Το έκανα κι αυτό αλλά τζίφος. Περίεργα πράγματα.......
-
Το έκανα ήδη αλλά τίποτα, καμία άλλη ιδέα? Να πειράξω κάτι άλλο?
-
Καλημέρα εγώ με xiaomi mi4c όλα καλά με την καινούργια ρομ. Η διαχείριση μπαταρίας είναι μια χαρά,ευχαριστούμε για την καλή δουλειά. Το μόνο που υπάρχει σε μένα είναι ότι σταμάτησε να αναβοσβήνει το Led ειδοποίησης. Μένει πάντα αναμμένο όταν έρχεται μια καινούργια. Υπάρχει κάποια λύση σ'αυτό? Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα γενικά πολύ καλή ρομ, μπράβο στην ομάδα. Έχω παρατηρήσει μόνο το θέμα με την ελεύθερη ράμ , έχει μειωθεί αρκετά. Το βασικό σε μένα είναι ότι σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας φωτός. Το έχει κάποιος άλλος ή να είναι θέμα συσκευής? Δεν το είχα μέχρι που πέρασα την καινούργια.
-
Καλή επιτυχία σε όλους....
-
Να ευχαριστήσω κι εγώ για την τέλεια δουλειά με τις ρομ. Το πρόβλημα που παρατήρησα σε μένα στην καινούργια είναι ότι η φόρτιση κρατάει πάρα πολύ. Το έχω από τις 5 στην πρίζα και ακόμα είναι στο 77%. Τι γίνεται δε παιδιά? Καμιά ιδέα.? Έχω το mi4c.
-
Κι εδώ σε mi4c όλα καλά. Κανονικά όλες οι ειδοποιήσεις.....μόνο μια ερώτηση. Μου βγάζει μια ειδοποίηση για έναν συνδιασμό πλήκτρων (το κάνει με highlight πορτοκαλί χρώμα στο πάνω μερος) που δεν ξέρω τη είναι. Αλλά αυτό μάλλον είναι κάτι της mui που δεν το ήξερα. Μήπως ξέρει κανείς? Πολλά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά σας.
-
Ευχαριστώ θα το κάνω.
-
Καλησπέρα κι απο εμένα. Έχω ενα πρόβλημα, έχω ξεκινήσει την εγκατάσταση της νέας έκδοσης και έχει μείνει το Mi4 c μου κολλημένο στο logo mi κάνα τέταρτο τώρα. Τι να κάνω να το κλείσω από το power? Sos
-
καλησπερα και από εμένα. Έχω στα χέρια μου το mi4c λίγες μέρες κι έχω μόνο τα καλύτερα να πω. Πολύ ποιοτική κατασκευή, καλή μπαταρία,πολύ καλή οθόνη, γενικά μια πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του. Όσο για το mui σαν καινούργιος χρήστης με ξενίζει λίγο ,αλλά θα εξοικειωθώ. Εβαλα την τελευταια ελληνική Ρομ. Η γραμμή των ειδοποιήσεων έχει πολύ μικρή γραμματοσειρά και εικονίδια, ελπίζω σε επόμενη Ρομ να αλλάξει, όπως και τα κινέζικα από τη μπάρα αναζήτησης. Κατά τα άλλα όλα είναι πολύ καλά.
-
ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ
than73 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα μαύρο το πήρα και χαίρομαι γι αυτά που ακούω και εμένα το πρώτο μου είναι. Όσο αφορά τη μπαταρία,πιστεύω θα στρώσει αλλά smartphone είναι, μη περιμένουμε πολλά.
-
ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ
than73 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕύχομαι να το χαρείς καλη επιλογή το παραγγειλα κι εγώ και το περιμένω. Το αστείο είναι οτι κατάφερα και το πήρα μέσω pay pal απο vickmall, αλλά τώρα προσπαθώ να πάρω μια θήκη και μου μπλοκάρουν την συναλλαγή. Για πες εντυπώσεις από κάμερα? Αξίζει κατα τη γνώμη σου?
-
Αγορα Xiaomi Mi4C
than73 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά δεν πιστεύω ότι θα είναι χάλια κάμερα και πιστεύω με τα χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής αξίζει να ασχοληθούμε μ'αυτή πολύ εδώ στο forum
-
Αγορα Xiaomi Mi4C
than73 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝα σας χαιρετήσω κι εγώ ως νέο μέλος και θα τα λέμε εδώ στην ευχάριστη παρέα. Σκέφτομαι να παραγγείλω το mi4c το 32αρι κυρίως λόγω λογισμικού και υποστήριξης.Θα ήθελα τη γνώμη σας αν είναι μια καλή αναβάθμιση για το HTC one s που έχω τώρα.Σε σχέση με το honor 6 που σκεφτόμουν πως το βλέπετε σαν επιλογή? Οι μεγαλύτεροι ενδοιασμοί μου αφορούν την κάμερα έχω διαβάσει ότι έχει κάποια θέματα όπως τα περισσότερα smartphones απλά να μην είναι χειρότερη από το htc.Συγγνώμη για το σεντόνι, θα ήθελα τη βο…