Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , είχες δίκιο φίλε τελικά, έκανα αυτά που λέει ο οδηγός και είδα ότι το bootloader Είναι κλειδωμένο, έκανα αίτηση ξανά για ξεκλείδωμα..τώρα μια τελευταία διευκρίνηση στις developer rom τις κινέζικες ποιο μοντέλο επιλέγω για να κατεβάσω την ROM; έχει τέσσερις επιλογές και δεν θυμάμαι ποια επιλογή είναι για το REAMI NOTE 3 PRO en.miui.com/download-301.html#440 από εδώ κατεβάζω την china developer...ευχαριστώ
-
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..Είχα στο NOTE 3 PRO φλασαρισμένη μια ελληνική ρομ σταμπλε .. μετα απο μια αποτυχημένη διαδικασία που έκανα προσπαθώντας να κάνω update την ΡΟΜ, το κινητό brikare, μετά από πολύ κόπο έβαλα την κινέζικη stable fastboot. θέλω να βάλω την Ελληνική σταμλε..πρέπει να φλασάρω την κινέζικη developer πρώτα; ή αφου έχω ξεκληδωμένο το bootloader να πάω κατευθείαναν να φλασάρω την ελληνική...Σημείωση το κινητό δεν έχει το TWPR επάνω.
-
παίδες παράγγειλα κατα λάθος το temper Nillkin Amazing H+ PRO Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector αλλά το πήρα για το redmi note 3, ενώ έχω το to redmi nore 3 pro .. θα έχω πρόβλημα? Αυτά τα κινητά νομίζω εξωτερικά είναι ίδια... τι να κάνω να την ακυρώσω? έκανα πατάτα?
-
ελληνική rom
Μήνυμακαλησπέρα από χτες βράδυ έχω την ελληνική stable 7.2.2 το κινητό πάει πολύ καλύτερα, προτείνεται , απλά να αναφέρω ότι εμένα μήνυμα από xiaomi δεν ήρθε ποτέ εδώ και 16 μέρες που έκανα request απλά μπήκα και το ξεκλείδωσα είχαν ενεργοποιήσει το Unlock..
-
έκανα Post στο φόρουμ τους και έγινε submited για την καθυστέρηση στο unlock permission. Και κάτι ακόμα εγώ τώρα έχω την Eu stable την flashara με το mi suite..έχω ένα πρόβλημα όμως με το playstore δεν μπορώ να συνδεθώ βγάζει error[RH-01] το googlara είδα λύσεις όπως clean cashe κλπ το έκανα δεν διορθώθηκε, ένας άλλος τρόπος που είδα ήταν να κάνω delete το google acc άλλα δεν με αφήνει λέει ότι δεν γίνετε λόγο administrator permission ..όταν θα βάλω την ελληνική πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα έτσι…
-
- το μήνυμα που ερχετε είναι στα αγγλικά τι λέει?υπαρχει περίπτωση να έχω πάρει άδεια ξεκλειδώματος και να μην έχει έρθει μήνυμα?
-
καλησπέρα έχουν περάσει περισσότερο απο 12 μέρες που έκανα αίτηση για κωδικό ξεκλειδώματος..καμία απάντηση τι λέτε να φταίει ?? μήπως επειδή δεν τους τα έγραψα κινέζικα? το μήνυμα που στέλνουν πώς είναι?
-
καλησπερα σε εμενα το my suite κατεβάζει το recovery flash (κανει update λέει) το έχω σε dl mode θα κανει flash την ευρωπαική μόνο του?
-
[MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό πρέπει να είναι σε download mode σωστά? θέλω να βάλω την ευρωπαϊκή μέχρι να πάρω κωδικό κλπ... μια ερώτηση: το Driver Signature Enforcement να το κάνω πριν κάνω την διαδικασία με το adb? η μετά?
-
καλησπέρα παίδες έχω και εγώ φίλε note 3 pro 3+32 gp multy και η sim 2 κάνει ότι να ναι στην αρχή για 4 ώρες που την έβαλα δεν έπιανε ζητούσε συνέχεια Pin, μετά για 5 μέρες έπιανε κανονικά ,σήμερα μπορούν να με καλέσουν αλλά όταν πάω να καλέσω εγώ κόβετε το σήμα με το που πατάω κλήση ενώ φαίνεται ότι έχει σήμα. ακόμα κάτι που παρατήρησα ενώ στην sim1 υπάρχει δίκτυο cosmote 4g αυτό προτιμάει να συνδέεται στο 3g.Διάβασα την λύση, δλδ να βάλουμε καινούργια rom αν γίνει αυτό η εγγύηση χάνεται?πρώτο …