@kodorevi8ulis και καινουρια sim εχω και ενεργοποιημενο ειναι απο τον παροχο μου και 4g πιανει στην περιοχη μου (περιστερι) και το προβλημα ειναι σε ολες τις rom
καινουριες καρτες και cosmote και wind και slot1 και slot2 αλλα τιποτα. ο αδερφος μου εχει το p9 και με καρτα cosmote πιανει 4g στο ιδιο σπιτι εγω τιποτα
Εγω σε redmi 3 pro(ido) δεν εχω δει 4G απο τοτε που πηρα το κινητο... δεν ηερω τι γινεται στην cosmote μου λενε οτι ειναι ενεργποιημενο εχω κανει ολες τις ρυθμισεις τα παντα αλλα τιποτα...
μολις εκανα εγκατασταση την 6.7.28 και εχει κολλησει εδω και καμια ωρα στο logo mi και η μπαρα ειναι γεματη. πρωτη φορα μου κανει τοσο πολυ σε αναβαθμηση
@lallasgr οκ αυτο το ξεπερασα ειμαι στο twrp και εκανα factory reset. τωρα μου γραφει back k reboot system. τι παταω για να κανω flash edit: τα καταφερα επιτελους!
κολλαω στο cmd οταν παω να κανω την εγκατασταση και παταω adb devices μου γραφει adb η εντολη δεν αναγνωριζεται ενω εχω κανει setup τους drivers με το miphone
αυτη τη στιγμη ακολουθω τον οδηγο απο unoffcial σε official και στο download mode μου εχει εδω και ωρα μαυρη οθονη. φορτωνει τους drivers η εχω κανει κατι λαθος? @NasDriver @lallasgr