Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• Αγόρασα απο το minideal το Xiaomi Redmi 2S 4G LTE MSM8916 Quad Core Smartphone 4.7inch MIUI 6 Android 4.4 2GB 16GB 64bit Qualcomm white, όπως λέει. Στις πληροφορίες του τηλεφώνου το αναφέρει ως ΗΜ 2LTE-CU. Θέλω να βάλω ελληνική rom, αλλά δε μπορώ να καταλάβω για ποιο μοντέλο είναι,Έχω δει σε διάφορες rom να αναφέρονται παρόμοια κινητά ως: Xiaomi Redmi 2 4G/WCDMA Xiaomi Redmi 2 4G/TD/2GB Xiaomi Mi-2S Ποιο ακριβώς από όλα είναι το δικό μου. Επίσης πριν είχα το redmi 1s στο οποίο είχα κάνει back up…

• Xiaomi Redmi 2 Enhanced

seirios79 - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Αγόρασα απο το minideal το Xiaomi Redmi 2S 4G LTE MSM8916 Quad Core Smartphone 4.7inch MIUI 6 Android 4.4 2GB 16GB 64bit Qualcomm white, όπως λέει. Στις πληροφορίες του τηλεφώνου το αναφέρει ως ΗΜ 2LTE-CU. Θέλω να βάλω ελληνική rom, αλλά δε μπορώ να καταλάβω για ποιο μοντέλο είναι,Έχω δει σε διάφορες rom να αναφέρονται παρόμοια κινητά ως: Xiaomi Redmi 2 4G/WCDMA Xiaomi Redmi 2 4G/TD/2GB Xiaomi Mi-2S Ποιο ακριβώς από όλα είναι το δικό μου. Επίσης πριν είχα το redmi 1s στο οποίο είχα κάνει back up…

• θεματα στο 1S

seirios79 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!

• θεματα στο 1S

Μήνυμα

Αν και έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητών και έχω υπόλοιπο mbytes δε μπορώ να συνδεθώ.Τι φταίει?

• Εγώ πάλι θέλω να κάνω το αντίθετο και δεν μπορώ.....έχω τα δεδομένα κινητού ενεργοποιημένα όπως στο παράδειγμα του caeser , αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο διαδίκτυο έστω και αν έχω διαθέσιμα mbytes...Τι μπορεί να φταίει?

• Μου ζητάει αρχείο zip και δεν έχω,είχα μόνο το backup του τηλεφώνου που δεν κάνει flash,τι άλλο μπορώ να κάνω?

• Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα redmi 1s κατέβασα την τελευταία rom και πήγα να την κάνω flash όπως κάνω συνήθως.Η προηγούμενη που είχα ήταν η 5.6.19 αν θυμάμαι καλά.Δυστυχώς το κινητό όταν ζητάει reboot στο τέλος της διαδικασίας δεν ανοίγει ποτέ,μένει συνεχώς στην οθόνη με τα σήματα m και android.Δεν μπορώ να το ανοίξω με κανένα τρόπο,τι να κάνω?

• redmi 1s μπαταρία

seirios79 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πως το κάνω το factory reset?πρέπει να κρατήσω back up?τι γίνεται με επαφές κ.λ.π?

• redmi 1s μπαταρία

seirios79 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα, τελευταία η μπαταρία του 1s μου τελειώνει σε λιγότερο από μία μέρα και πηγαίνοντας στη μπαταρία να δω τι είναι αυτό που είναι τόσο ενεργοβόρο μου εμφανίζει την λειτουργία sensors.qcom. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πως το βγάζω?Επίσης ενώ στην ιστοσελίδα της xiaomi εμφανίζει το κινητό με μπαταρία 2000mah κοιτώντας την χωρητικότητα της στο battery doctor(clean master) τη δείχνει 1440mah. Το κινητό το έχω 3 μήνες,δικαιολογείται να έχει πέσει τόσο?Γενικά σπάνια κρατάει πάνω από 2 μέρες …

• Για redrice 1s ποια είναι η τελευταία rom και που τη βρίσκω?

• Άλλες εφαρμογές για να μπορέσω να κάνω back up για recovery?θέλω να κάνω αλλαγή τη rom για πρώτη φορά και κολλάω στο βήμα του back up.. ευχαριστώ

• Καλή τύχη σε όλους και καλές γιορτές!!!!!

• Καλησπέρα,έχω ένα redmi 1s ακολουθώ τη διαδικασία βμα βήμα,αλλά όταν ξεκινάει να κάνει back-up(βήμα 3) μόλις φτάσει στο 8% σταματάει η εφαρμογή...κάνω κάτι λάθος? ευχαριστώ

• redmi 1s

Μήνυμα

την βάζω χύμα κατευθείαν στους 2 αποθηκευτικούς χώρους ή φτιάχνω κανέναν φάκελο?επίσης το back up που έκανα χρειάζεται να το σώσω και πουθενά έξω από το τηλέφωνο?

• Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά ακολουθώντας τον οδηγό δεν ξέρω που να βάλω το αρχείο της rom που κατέβασα...δεν βρήκα πουθενά τη διαδρομή Ο Υπολογιστής μου \ MIxx \ Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης \ downloaded_rom...βοήθεια!!!

• redmi 1s

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ, απλά δεν βρίσκω το Ο Υπολογιστής μου \ MIxx \ Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης \ downloaded_rom, δεν υπάρχει. Έχει sdcard1 που είναι η κάρτα που έχω βάλει και sdcard0 ο εσωτερικός χώρος. Ούτε το ''ο υπολογιστής'' βρίσκω ούτε το mixx αλλά ούτε και το downloaded_rom... Tι να κάνω?

• redmi 1s

Μήνυμα

Καλησπέρα,είμαι καινούριος(και άσχετος) στον κόσμο της xiaomi.Έχω μια εβδομάδα το κινητό και μου εμφανίζει προβληματάκια. Μου ε'ιπαν να αλλάξω rom. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι ακριβώς πρέπει να κάνω και πως? ευχαριστώ