Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Παράθεση από makis1024: “Περνάς twrp για Mido , snapdragon δεν έχεις; twrp_mido_3.1.1-0_miui-hellas Μετά φλασάρεις μέσα από αυτό το zip του SuperSu. MEGA Αλλά αποδεικτικό είναι το αυτοκόλλητο που έχει πίσω το κινητό σου. dbb0fdade1eaadf7ce236e28db0a269e.jpg ” Μάκη, σύμφωνα με τον πίνακα αυτόν το redmi Note 4X δεν υποστηρίζει την 800 σε καμμιά έκδοση, μόνο το 4 (χωρίς το Χ ) την έχει. Σωστά?
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από thanospl: “Παράθεση από theopan: “Παράθεση από thanospl: “οκ, ευχαριστώ. Ελπίζω να το πάρουν πίσω, γιατι το πιο πιθανό είναι να μην έχουν με την Global .... ” Υποχρεούνται να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω αν δεν έχουν. ” Πήγα σήμερα στο κατάστημα και επέμεναν ότι ειναι η Global Vesrion και οτι έχει την B20 bandΕπίσης ότι εχουν στείλει πολλά τηλέφωνα επαρχία χωρίς πρόβλημαΜου είπαν επίσης οτι το τηλέφωνο που έχει το κόκκινο Global Vesrion είναι το 4 και ό…
-
Παράθεση από amavroudis: “κανε Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Και ξαναδοκιμασε ” Το ξαναδοκίμασα, μαλλον βρηκε τον λογαριασμο μου, αλλά εβγαλε το πιο κατω μυνημα, τι σημαινει ? Οτι πρεπει να περιμένω 3 μερες για να ξαναπροσπαθήσω? Τι κουφό ειναι αυτό τωρα... θ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46504/
-
Τι διαφορά εχουν οι δυο ποιο κατω οδηγοι? Ξεκλείδωμα του Bootloader. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ετρεξα την εφαρμογή Mi_Unlock , μου ζήτησε να βάλω το τηλέφωνο σε fastBoot, το έκανα και μετά προσπαθησα να κανω unclock και πηρα το πιο κατω μυνημα , εδώ σηκώνω τα χερια ...... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46499/
-
Παράθεση από Teo teo: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Επόμενο βήμα για να επιτυχείς τι βρε; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έέχε ” ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Επίσημη Global Stable ROM έχεις. Τι θέλεις να κάνεις; ” Ο σκοπός μου ειναι να δω αν το τηλέφωνο υποστηρίζει την b20 (800Mhz?) Μου εχουν πει οτι πρεπει να το κανω root και να τρεξω την NetworkSignalGuru
-
με τον/τους λογαριασμούς MIUI εχω μπερδευτεί στο PC εχω φτιάξει λογαριασμό και κατέβασα το unlock τελικά, αλλα στο κινητό δεν ξέρω πως και απο που κι αν χρειάζεται να μπω σε αυτό τον "λογαριασμό" για ξεκλείδωμα.. καποια στιγμη στο MUIU forum στο κινητο μου ζητησε να κανω λογαριασμό , και χρησιμοποίησα άλλο email. τέλος πάντων πρέπει να κανω login από το κινητο για το unlock? Και από που?? Κατέβασα την Developer version ROM του κινητού μου 7.11.16. Ο οδηγός λέει να μπει στον αποθηκευτικό χωρο του…
-
Παράθεση από amavroudis: “μπες.στη σελίδα και δοκίμασε να κατεβάσεις το πρόγραμμα κατευθείαν από εκεί αφού κανείς login. Αν σε αφήσει να το κατεβάσεις έχεις άδεια! Την άδεια τη δίνουν σχεδόν άμεσα! Μετά ακολούθησε αυτά που σου έγραψα στο προηγούμενο post. Αυτό που διαρκεί είναι η περίοδος αναμονής για να ξεκλειδώσεις το τηλ, όχι να πάρεις την άδεια! Αν δεν τρέξεις το mi unlock βέβαια θα περιμένεις μήνες χωρίς να πετύχεις κάτι... ” Δεν ξέρω φιλε μου, η σελίδα λέει Apply for unlocking permissions …
-
Παράθεση από amavroudis: “μπορεσες να κατεβάσεις το mi unlock από τη σελίδα που πήρες έγκριση; Αν ναι συνεχίζεις για να ξεκλειδώσεις. Ξεκλείδωμα του Bootloader. =============== Νοε 27th 2017, 7:17pm =============== επισης πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που περιγράφει ο @derveni εδώ για να συνεχίσεις με το unlock Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ” Δεν ειναι ακομα ενεργό το λινκ του mi unlock , σημερα έκανα την αιτηση...
-
Παράθεση από amavroudis: “εισαι σε fastboot mode. Για να βγεις πατάς παρατεταμένα το power του κινητού σου. Έκανες λογαριασμό όπως σου είπαν πάνω; ” Γεια, εχω κανει λογαριασμό και αίτηση για unlock .... οκ βγηκε από fastboot, ακολουθω τον οδηγό παραπανω, να δοκιμάσω και το παρακάτω βήμα ή χρειάζεται να παρω εγκριση από την Xiaiomi για το unlock πρώτα? "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (Qualcomm Only) Το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης χρειάζεται για να μπορούμε να φλασάρουμε Fastboot Rom σε τρόπο λειτο…
-
Παράθεση από 8@nos: “Και αυτόν για να εγκαταστήσεις drivers στο PC ==> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86. ” ακολουθώ τον πιο πανω οδηγό και έκανα το παρακάτω βήμα και το κινητό ειναι σε fastBoot με την παρακατω εικονα και δεν κανει κκατι, τι κανω?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46465/ "“adb reboot bootloader” και πατάμε enter Αν κατά την παραπάνω εντολή δεν αποκριθεί το κινητό και μας βγάλει μήνυμα το παράθυρο εντολών (Allow USB Debug…