Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Νέος και εγκατάσταση!
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “ - ππηγαινε στο τοπικ antutu και θα καταλάβεις. Όσο αφορά το newbie αυτά είναι αυτόματα. ” το ξέρω απλά εννοούσα ότι δεν είχα ιδέα τι εννοούσες
-
Νέος και εγκατάσταση!
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από SobaBorusu: “ΔΟΥΛΕΨΕ! Ευχαριστώ πολύ. Όλα κομπλέ και το κινητό πετάει ” Αφησε το τώρα κανα 48ώρο να ηρεμήσει απο το ζόρι που έφαγε και μετά ανέβασε κάνα screenshot (στο κατάλληλο Θεμα) να δούμε και την απόδοση του και να πάρεις και μεταλλειάκι... ” ???? To newbie λογικά προϊδεάζει κάπως αλλά όπως και να 'χει... Όταν λες για screenshot και απόδοση....???? (το μετάλλιο δεν το σχολιάζω καν )
-
Νέος και εγκατάσταση!
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Εχεις δοκιμάσει και αυτόν τον οδηγό => Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) ??? ” ΔΟΥΛΕΨΕ! Ευχαριστώ πολύ. Όλα κομπλέ και το κινητό πετάει
-
Νέος και εγκατάσταση!
ΜήνυμαΔοκίμασα ξανά τα πάντα ακολουθώντας πιστά τους οδηγούς. Κατέβασα εκ νέου το αρχείο της ρομ για παν ενδεχόμενο, εγκατέστησα τους driver σωστά αλλά ακόμα δεν διαβάζει το αρχείο zip. Επίσης, συνεχίζω στον browser του TWRP όπου πρέπει να επιλέξω τη ρομ να βλέπω φακέλους άσχετους με αυτό που βλέπω από pc. Αν έχει να προτείνει κάποιος οτιδήποτε ή να επισημάνει (ακόμα κι εναλλακτικό τρόπο για τη διαδικασία, σε περίπτωση που υπάρχει) ευχαρίστως να δοκιμάσω. Σημειωτέον, δεν ξέρω αν επηρεάζει κάτι αυτό, τ…
-
Νέος και εγκατάσταση!
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Το zip της ROM το βάζεις ακριβώς όπως το κατάβασες χωρίς να του αλλάξεις όνομα εφ'όσον έχεις TWRP Recovery στην συσκευή σου. Ρίξτο χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου και όχι μέσα σε κάποιον φάκελο. Αν την ROM την κατέβασες από την συσκευή σου, τότε αυτή βρίσκεται στον φάκελο Download ” το πρόβλημά μου είναι ότι δε βγάζει τους φακέλους που εμφανίζει όταν ανοίγω το κινητό από υπολογιστή. Αν και έχω κατεβάσει τη ρομ απο pc και την έχω ρίξει όπως λέτε χύμα, οπότε δεν έ…
-
Νέος και εγκατάσταση!
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Mi4c από Minideal κι εξαρχής έβγαλε πρόβλημα στο PlayStore όπου μπορούσα να κάνω browsing αλλά σε προσπάθειες εγκαταστασης app έβγαζε σφάλματα (972, 963, 907). Πρώτη ερώτηση είναι μήπως ξέρει κάτι κανείς σχετικά που μπορεί να με διευκολύνει. Δεύτερον, μετά από πολύ ψάξιμο άρχισα να θεωρώ ότι είναι θέμα λογισμικού που πέρασαν οι κινέζοι κι οτι με αλλαγή ρομ θα λύνονταν. Έτσι προσπάθησα να περάσω την τελευταία stable σύμφωνα με τον οδηγό. Ωστόσο, όταν έφτασα…