Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Η αληθεια ειναι επισης οτι δεν ειχα nougat στο s7, αλλα ενα ξερω, οτι με την ιδια χρηση στο samsung κατα τις 10 το βραδυ ηθελα μπριζα και με το xiaomi ξερω οτι θα με βγαλει μεχρι το μεσιμερι της επομενης!

• Σαφώς και υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα και πρωτος ειπα οτι ειναι η κορυφη στο android, αλλα φιλε μου, χασμα θα ηταν αν τα 2 κινητα ειχαν διαφορα τιμης 30-40 ευρω, με διαφορα τιμης 300!! δεν ειναι χασμα, ειναι σε κοιταω στα ματια και χαμογελαω!!!

• Δεν πιστευω το ο snapdragon ειναι καλυτερος απο τον exynos, αλλα η adreno ειναι σιγουρα αυτη που κανει τη διαφορα! Φιλε μου apsogos4ever, δεν κανουμε κακοπροαιρετη συγκριση, απλα συγκρινουμε τη ναυαρχιδα της xiaomi απενατη στην καλυτερη ναυαρχιδα του android. αυτο ειναι προς τιμην και τον 2 εταιριων. =============== Απρ 14th 2017, 1:12pm =============== νομιζω ναι

• Η δικη μου εμπειρια με το s7 (το ειχα 10 μηνες) ειναι οτι σαν συσκευη ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε android οσο αφορα το hardware αλλα το touchwiz ειναι πιο προχειροδουλεια απο το miui, εχει πολλες παραμετρους αλλα ειναι ατακτα βαλμενα μεσα στο λειτουργικο και τρως περισοτερο χρονο να τα βρεις και επισης στην αυτονομια ειναι πολυ αχημα. Δεν νομιζω οτι κανει καλη διαχειριση και το καταλαβα με το mi5s. Αυτο που μ εντυπωσιασε παντος με το xiaomi, ειναι οτι στα μισα χρηματα, εχω ενα σχεδον ιδιο μ…

• α δεν το ηξερα, ενα ακομα συν!

• Για καποιον σαν εμενα που αλλαξει συχνα συσκευη η μεταπωληση ειναι πολυ βασικο θεμα!!

• Η Samsung εχει ενα καλο περαν ολων των αλλον, εχει μεταπωληση. Και το λεω απο εμπειρια, αναλογα με τον χρονο που το εχεις χανεις λογικα ( ειχα s5,s6,s7 και οταν ηθελα να φυγουν και στα λεφτα που ηθελα, απλα ετσι και γινοταν). Ελπιζω να ειναι τοσο καλα και με τα Xiaomi γιατι πραγματικα το αγαπησα!

• Nα τσεκαριστουν πρωτα οι συσκευες, ο 835 και μετα βλεπουμε. Ειναι πολλα για το s8 τα 850!! Αλλιως υπαρχει και το mi note2!!

• χαχαχ οκ! =============== Απρ 12th 2017, 1:26pm =============== Και κατι ακομα που ξεχασα να αναφερω, ειναι και αυτο εδω το φορουμ και η βοηθεια των παιδιων οπου και οποτε χρειαστηκε (ιδικά το οποτε, ακομα και τα μεσανυχτα!!) για τυχον προβληματα μπορει να αντιμετωπησει καποιος αρχαριος σαν εμενα στο θεμα αλλαγης rom. Μπραβο σας!!

• Καλημερα κι απο εμενα. Θελω να ρωτησω 1 - 2 πραγματακια για θεματα σε Ελληνικες rom. Οταν ειχα τις 2 πρωτες (ψευτοκινεζικη και official χωρις τα Ελληνικα) το google now ανοιγε κανονικα με παρατεταμενο στο home button, αφου εβαλα την πρωτη 8.2.2.0. και τωρα την 7.4.6 δεν μου ανοιγει ποτε! Και επισης νομιζω οτι με την 7.4.6 οτι φωρτιζει λιγο πιο αργα, κατα τ αλλα η συσκευη παει σφαιρα και εχει πολυ καλη αυτονομια (ολα ανοιχτα παντα wifi, bluetooth, δεδομενα, ειδοποιησεις) και γενικα δεν εχω καποιο…

• εχω κανει αιτηση, μετα περασα 1 rom official αλλα χωρις Ελληνικα, μετα κατεβασα στο Pc την xiaomi-miui-hellas-6.0_capricorn_XTRVbeta1_Stable_V8.2.2.0, και μετα εκανα ξανα την διαδηκασια να την περασω. Απο εκει και μετα ξεκινησαν αυτα που ειπα παραπανω. =============== Μαρ 18th 2017, 1:16am =============== εχω κανει αιτηση, την global που μου περασε θα την κρατουσα κι ας μην ειχε ελληνικα λλα δεν ειχε ουτε play store! =============== Μαρ 18th 2017, 1:22am =============== να σται καλα ρε παιδια γα…

• εδωσα 300+ και ανησυχω λιγο παραπανω! Εννοω γνωστη επι του θεματος! Καθε βοηθεια επιθυμητη! Ευχαριστω.

• Μου πεταει ενα μηνυμα οτι κατι δεν καταφερε να κανει και απο κατω εχει 2 επιλογες, cancel και report, οποια κι αν πατησω παλι μου βγαζει αυτην την επιλογη και ξανα και ξανα και μονο στον ελαχιστο χρονο που μπορει να μην βγαλει αυτο το μηνυμα μπορω να κανω καποιο back η σβησω τη συσκευη. κανω οτι εκανα για να βαλω αυτη τη ρομ αλλα ματαια, δεν αλλαζει τιποτα. αν ειναι ευκολο να μου συστησετε καποιον επαγγελματια να το φτιαξει να τελειωνω μ αυτο!??

• Καλησπερα και παλι, οχι δεν εκανα τιποτα ακομα, το αρχειο κατεβαινει απο τοτε και ακομε εχει αλλες 2 ωρες για τελειωσει, οποτε περιμενω. =============== Μαρ 17th 2017, 5:59pm =============== George Kaggelaris Οσο περιμενα να κατεβει το αρχειο με την τελευταια ρομ που μου προτυνες, το συνδεσα παλι στην αγγλικη βερσιον και ξεκινισε να μου κατεβαζει την V8.2.2.0 τωρα ξερω οτι την περναει στο κινητο γιατι για πρωτη φορα βλεπω την προοδο και στην οθονη του κιν. Περιμενω να τελειωσει και βλεπουμε. ===…

• Θα ξαναπροσπαθησω, ευχαριστω και παλι.

• το αποσυνδεσα, ξανα ανοιξα το κιν και ειναι σαν να μην εκανε τιποτα τοση ωρα. παλι η παλια ρομ ειναι μεσα

• δεν ξερω πως να στειλω φωτο. δεν εχω τροπο

• τελειωσε μια προοδος και τωρα μου εβγαλε μια νεα και μου ζηταει να πατησω μια απ τις 2 επιλογες και εννοειται δεν καταλαβαινω χριστο. πανω αριστερα γραφει capricorn Recovery. =============== Μαρ 17th 2017, 1:55pm =============== Eυχαριστω για την αμμεση ανταποκριση και εννοειται πως αν μπορω να βοηθησω κι εγω καπου θα το κανω ευχαριστως!

• V8.2.2.0.MAGCNDL