Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 131.
-
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονια από μένα έχω ένα πρόβλημα και ψάχνω να βγάλω άκρη εαν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής : πριν μια βδομαδα κατέβασα το pixel expirience έτσι για αλλαγή άλλα επειδή δεν με βόλεψε κατέβασα από το vip email στην αρχή την τελευταία stable και μετά τις beta έκανα πάρα πολλές αλλαγές ακόμη και με το mi flash tool εκανα fastboot rom εγκατάσταση αλλα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα δεν δουλεύει η κάμερα μου έχω μόνιμος black screen όταν πάω να ανοίξω την κάμερα κα…
-
Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες να περάσεις τη τελευταία fastboot με αυτόν τον οδηγό και δεν έστρωσε; Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Ποιο κινητό έχεις; Τι λέει το κουτί του; Μήπως περνας firmware αλλού; Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred) ” το έκανα όπως αναγράφω και πιο πάνω έγινε επιτυχής η εγκατάσταση της Stable rom αλλά η κάμερα δεν άνοιξε με miui ποτέ ξανά
-
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονια από μένα έχω ένα πρόβλημα και ψάχνω να βγάλω άκρη εαν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής : πριν μια βδομαδα κατέβασα το pixel expirience έτσι για αλλαγή άλλα επειδή δεν με βόλεψε κατέβασα από το vip email στην αρχή την τελευταία stable και μετά τις beta έκανα πάρα πολλές αλλαγές ακόμη και με το mi flash tool εκανα fastboot rom εγκατάσταση αλλα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα δεν δουλεύει η κάμερα μου έχω μόνιμος black screen όταν πάω να ανοίξω την κάμερα κα…
-
Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια έχεις τώρα. ”
-
Εχω redmi note 5 whyred και εχω να αλλαξω rom ενα εξαμηνο πρεπει να αλλαξω και firmware?
-
redmi note 5
-
Καλησπέρα εβαλα απο email που μου ηρθε την 9.3.25 και οποτε μπαινω twrp πλεον μου βγαζει mount decrypt data ξερει κανεις τι μπορω να κανω γιατι δεν μπορω να αλλαξω πλεον ρομ
-
υπαρχει τροπος να το κανουμε international version?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
εχω το xiaomi mi6 8.4.13 και βγάζει διαφημίσεις τι, φαση?
-
-
-
xiaomi MI6 δεν βρίσκει τοποθεσία ενώ έχω τα GPS ενεργά