Καλημέρα παιδια η Rom μου δεν ειναι officia l μολις ανοιγει το κινητο πεταει διαφιμισεις μου βγαζει σφαλματα με το mi wallet αποκλειεται να ειναι γνησια απο οτι μπορω να καταλαβω
mi acount εχω απο το προηγουμενο xiaomi μου redmi 3 οπου το λειτουργω αυτην τη στιγμη =============== Ιαν 27th 2017, 6:49pm =============== αυτή η διαδικασία με το sms δεν μου γίνεται γιατί δεν μου βγάζει την σελίδα
Καλησπέρα μόλις πήρα στα χέρια μου από Gearbest το xiaomi redmi 4 3gb RAM 32gb ROM και θέλω να περάσω την ελληνική ROM, μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι η καταληλλη rom να κατεβάσω την Rom του redmi 4 pro....?
θα το παλέψω να κάνω μια μετάφραση στα αγγλικά αυτό το κείμενο ώστε να δηλώσω ότι έχω θέμα και τι μπορεί να γίνει <<όταν παρέλαβα το κινητό στην αρχή στο πρώτο βοοτ έκανε αρκετή ώρα να ανοίξει και έκλεινε χωρίς λόγο το έκανε 3 φορές για την ακρίβεια στην συνεχεία το δεύτερο πρόβλημα που εντόπισα και έψαξα στα φορουμ για την επίλυση του άλλα από ότι είδα υπάρχουν ελαττωματικάα μοντέλα που έχουν το ίδιο πρόβλημα δηλαδή δεν πιανουν δίκτυα 3g και 4g>>
Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να το επαναφέρω το κινητό όπως το πήρα από gearbest ώστε να το επιστρέψω πίσω αφού είναι ελαττωματικό