Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
όχι φίλε μου δεν είναι πουθενά ακόμα και στη λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές, ούτε το Miui forum υπάρχει κλπ. Το τηλεχειριστήριο και το miui φόρουμ τα κατέβασα από το play store υπάρχουν εκεί. Το stock WPS είναι χωρίς διαφημίσεις και δεν μπορώ να το βρω μέχρι στιγμής, γι' αυτό ζήτησα μήπως κάποιος εδώ στο φόρουμ έχει τη δυνατότητα να το ανεβάσει ή να μου το στείλει.
-
Καλημέρα, ένα θέμα που αντιμετωπίζω με την νέα stable (την επίσημη) miui9 9.1.1.0, είναι ότι με τη χρησιμοποίηση ως default Launcher τον Nova και με custom επιλεγμένη ταπετσαρία μετά από χρήση κάποιας ώρας, κάνει αυτόματα stretcing στην ταπετσαρία με οπτικό αποτέλεσμα ''χάλια''. Με επιλεγμένο τον μαμά launcher (προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου) δεν το κάνει αυτό. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος με την επίσημη νέα stable; Προφανώς είναι κάποιο bug και πιστεύω ότι θα διορθωθεί εν καιρό. Να σ…
-
όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω σήμερα δόθηκε σε ορισμένους users η Global stable Miui9 Nougat. Όποιος δεν μπορεί να περιμένει 5-6 ημέρες που πιστεύω ότι θα δοθεί σε όλους, μπορεί να την κατεβάσει από το λινκ παρακάτω και να κάνει αναβάθμιση από τον stock Updater. miui_HM4XGlobal_V9.1.1.0.NAMMIEI_e07ff44454_7.1.zip καλό φλασάρισμα....!!!!!
-
παίδες κάποιο καλό τζαμάκι (εκτός Lenuo) για άμεση αγορά έχετε να προτείνετε; έχω πάρει τρία το ένα full cover (wozinsky) τα οποία τα πέταξα και τα τρία. Τα μεν 2 δεν ταίριαζαν καθόλου με περιμετρικό περιθώριο (σαν να μην έχουν κολλήσει) γύρω στο ένα εκατοστό ίσως και παραπάνω και το full cover δεν έπιανε στις άκρες με τίποτα, ορατότητα κάτω του μετρίου. Έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο και καλό; Ευχαριστώ!!!
-
Δεν γίνεται φίλε μου το τσεκαρα πάλι πριν από λίγο. Μπορείς να διαλέξεις όποιο δίκτυο θέλεις μόνο στην κάρτα που είναι δηλωμένη για data, στην άλλη κάρτα δεν μπορείς. Και όταν κάνεις εναλλαγή τις κάρτες στη δήλωση για data, τότε μπορείς να το κάνεις στην κάρτα που δεν γινότανε πριν αλλά την άλλη την πάει αυτόματα στο 4g, 3g. Αυτό δεν γίνεται σε Redmi pro κλπ αλλά λειτουργεί κανονικά και αλλάζει την προτίμηση δικτύου όπως την επιθυμείς και στις δύο κάρτες ταυτόχρονα.
-
παίδες καλησπέρα, πήρα το δικό μου 4Χ ως τρίτο κινητό σήμερα από Ελληνικό μαγαζί και είναι η global έκδοση. Ερώτηση: με δύο κάρτες sim γίνεται να τις έχω και τις δύο σε 2G; από ότι έψαξα στις ρυθμίσεις δεν γίνεται, δλδ, όταν έχω δηλωμένη για data την μία τότε μπορείς να την ρυθμίσεις σε 2G αλλά την άλλη την κρατάει πάντα στο 4G,3G. Αυτό το κάνει με οποιαδήποτε εναλλαγή στις κάρτες στη ρύθμιση για data. Σε όποια δίκαρτα κινητά και να είχα ή έχω ακόμα και στο redmi pro μέχρι που το έδωσα αυτή η ασ…
-
Την 7.6.10 Dev, όπως ανέφερε και φίλος παραπάνω, την επανέφερα από backup που είχα μέσω twrp. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρομ από Νοέμβριο 2016 και μετά, η 7.6.10 μου έχει κάτσει καλύτερα από όλες στα πάντα. Στη λειτουργικότητα, στο ποσό smooth είναι χωρίς κολλήματα και όπως ανέφερα ήδη μόνο στις Dev δουλεύουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, οι stock εφαρμογές της Motorola που δείχνουν καιρό και ρολόι και που χρησιμοποιώ στις συσκευές μου. Και η 8.1.2.0 stable καλή είναι αλλά 1-2 σκαλιά πιο κάτω από την …
-
φίλε μου δεν είναι περίεργο που επανέφεραν την 8.1.2.0 , τουλάχιστον για 'μένα. Την 8.5.3.0. είχα στο κινητό μου από την πρώτη στιγμή και εχθές μου παρουσίασε εντελώς ξαφνικά, αρκετά κολλήματα κατά τη διάρκεια του web browsing και στο multi-tasking μέχρι και ένα reboot. Σήμερα επανέφερα την 7.6.10 Dev που στο δικό μου κινητό πήγαινε και πάει ''τραίνο'', άσε που μόνο σε dev ρομ δουλεύουν άψογα τα stock motorolla weather clock apps που είναι εκπληκτικά. Περιμένοντας τώρα την επόμενη Dev που πιστεύ…
-
Προφανώς αστειεύεσαι; Φυσικά και θα μιλήσω και θα ενημερώσω για την συσκευή που με ενδιαφέρει, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι και καλά πράττουν. Μήπως πρέπει να παρακολουθώ τα update όλων των συσκευών που υποστηρίζονται από το xiaomi-miui.gr; Χωρίς παρεξήγηση πάντα.!!