Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Σε εμένα το έλεγες τοσες μερες? Δεν το είχα καταλάβει σορυ Αλλα πως θα εξηγήσουμε ποια συσκευή η οοια έκδοση συσκευης εννοούμε?? Βασικά χωρίς αυτά τα λινκς κ τις συμβουλές των μελών δεν θα είχα αγοράσει αρα δεν θα μπορούσα να είμαι μέλος του ωραιου φόρουμ σας Διορθωνω κ το βάζω έτσι A0-F91461-E57-C-40-AC-BF68-A5-EF0-E7-C3-ECD.png

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Dimitris Ntais: “αυτο το οποιο στην περιγραφη λεει Asia Pacific Version ειναι οκ? pp_009395405312.html?wid=1433363 ” Μην το πάρεις, έχει κλικ και διπλό κλικ μόνο !!! Αυτό πάρε που έχει επιπλέον παρατεταμένο κλικ και γυροσκόπιο δλδ το κουνάς και έχεις επιπλέον λειτουργία !!! Original Xiaomi Aqara Gyroscope Upgrade Version Wireless Switch Xiaomi Smart Home Remote Control Swtich - Banggood Mobile Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” καταρχην σε ευχαριστω …

• αυτο το οποιο στην περιγραφη λεει Asia Pacific Version ειναι οκ? pp_009395405312.html?wid=1433363

• με την εγγυηση δοκιμασες μηπως ηταν προβληματικο?

• Όταν χρειαστεί αντικατάσταση μπαταρίας πχ σε εναν temperature/humidity sensor κ τον έχουμε κολλημένο σε τοίχο Θα πρέπει να τον ξεκολλήσουμε άραγε θα ξανακολλησει σωστά?

• Προσωπικά είχα ένα ρουτερ 2 χρόνων περίπου tp link των 100€ κ ενα extender tp link παλι Αρχικά κ λoγω vdsl είχα πάρει extender των 70€ το οποίο δεν δουλεψε ποτε σωστά Το άλλαξα στα πλαίσια εγγύησης με ενα των 20€ όπως με συμβουλευσαν κ πήρα κ μια κάμερα με τα ίδια λεφτά Απόδοση άψογη Πρόσφατα αρχίσε να κάνει διακοπές κ να μειώνεται η ταχύτητα θεωρησα πως μετα απο 2 χρόνια τα έπαιξε Ομως οχι Αλλάζοντας το super duper router με αυτο της cosmote εχω γρηγοροτερο ιντερνετ κ το extender αποδείχθηκε πω…

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Dimitris Ntais: “Θέλω εκτός απο το σπίτι να βαλω αυτή την κάμερα και στην πιλωτη pp_009991451325.html Με ενα wifi extender tp link στο μπαλκόνι παίρνω αυτες τις μετρήσεις στο σημείο που με ενδιαφέρει (εχω vdsl50) 16-EB2871-0754-4-DBD-AF6-B-40-F958395-E62.png Πιστεύεται αρκεί? Πως θα μπορούσα να στείλω καλύτερο σήμα? ” Θα την χαλάσει η υγρασία στα σίγουρα, δεν είναι εξωτερική κάμερα !!! Βάλε της YI, έχω βάλει στα μπαλκόνια μου και τα σπάνε !!! Για το σήμα δ…

• Θέλω εκτός απο το σπίτι να βαλω αυτή την κάμερα και στην πιλωτη pp_009991451325.html Με ενα wifi extender tp link στο μπαλκόνι παίρνω αυτες τις μετρήσεις στο σημείο που με ενδιαφέρει (εχω vdsl50) 16-EB2871-0754-4-DBD-AF6-B-40-F958395-E62.png Πιστεύεται αρκεί? Πως θα μπορούσα να στείλω καλύτερο σήμα?

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από Dimitris Ntais: “τα παρηγγειλα ολα aqara (150ε) και ο θεος βοηθος.... ενα ενδιαφερον αρθρο για τα aqara k mija xiaomi βρηκα εδω αξιζει μια ματια Aqara Hub 101 [updated Dec. 1st] – Homekit News and Reviews ” Σε μία αγορά τελικά;Ένα πακέτο; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” 3 πακέτα δυστυχώς aqara window door 8 τεμάχια μονο του επειδή μου έλεγε πως δεν μπορεί να σταλεί μαζι με άλλα αντικείμενα για ασφαλεία κ κάτι τέτοια 14-A4657-E-81-D8-406-E-8-D18-…

• τα παρηγγειλα ολα aqara (150ε) και ο θεος βοηθος.... ενα ενδιαφερον αρθρο για τα aqara k mija xiaomi βρηκα εδω αξιζει μια ματια Aqara Hub 101 [updated Dec. 1st] – Homekit News and Reviews

• Παράθεση από Ikariapower: “@Dimitris Ntais Priority το GearBest σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις μετά τα 2 κιλά και αργεί πάρα πολύ γιατί πάει μέσω Γερμανίας !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” 7B0436AE-3B08-44A2-9626-4CC1BAFE938F.jpg μου το δινει σα επιλογη βασικα τελωνειο να μην πληρωσω

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Dimitris Ntais: “Παράθεση από Ikariapower: “@Dimitris Ntais μέχρι στιγμής καμία κάμερα της Xiaomi δεν συνδέεται στο Apple HomeKit, αυτήν προτείνω από τις διαθέσιμες pp_009991451325.html?wid=1090517 !!! Στο ξαναλέω μην πάρεις το starter kit γιατί δεν περιέχει το Gateway της Aqara αλλά της Xiaomi που δεν συνδέεται στο Apple HomeKit , αγόρασε τα κομμάτι κομμάτι από όπου βρεις ποιο φθηνά το καθένα και προσοχή στο checkout αν ξεπερνάει τα 22€ !!!ν Sent from my …

• Παράθεση από Ikariapower: “@Dimitris Ntais μέχρι στιγμής καμία κάμερα της Xiaomi δεν συνδέεται στο Apple HomeKit, αυτήν προτείνω από τις διαθέσιμες pp_009991451325.html?wid=1090517 !!! Στο ξαναλέω μην πάρεις το starter kit γιατί δεν περιέχει το Gateway της Aqara αλλά της Xiaomi που δεν συνδέεται στο Apple HomeKit , αγόρασε τα κομμάτι κομμάτι από όπου βρεις ποιο φθηνά το καθένα και προσοχή στο checkout αν ξεπερνάει τα 22€ !!!ν Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” οκ θα τα αγορασω ξεχωριστα αλ…

• θελω να εχω μελλοντικα τη δυνατοτητα χρηση apple homekit ποια καμερα προτεινεις αντι για αυτη? και τα δυο αυτα starter kit ? εχουν μεγαλη διαφορα στη τιμη pp_009187704101.html Original Xiaomi Mijia 4 in 1 Nurse Security Smart Home Kit Alarm System with Wireless Switch Window Door Sensor Multifunctional Gateway at Banggood εκτος της υποστηριξης apple homekit δε υπαρχει διαφορα μεταξυ miija k aqara???

• θελω να ξεκινησω να φτιαξω ενα συστημα smart home θα ξεκινησω με τη σειρα aqara επειδη χρησιμοποιω κ iphone θα πρεπει να παρω το starter kit η κ ξεχωριστα τις συσκευες ? βρισκω αυτα τα δυο Original Xiaomi Mijia 4 in 1 Nurse Security Smart Home Kit Alarm System with Wireless Switch Window Door Sensor Multifunctional Gateway at Banggood pp_009187704101.html εχουν αρκετη διαφορα στη τιμη κ λενε κ τα δυο aqara εαν θελησω να προσθεσω μια συσκεη Υι η χιαομι πχ αυτη Original Xiaomi Mijia AI Smart Home …

• τα αξεσουαρ aqara προκειται να βγουν σε ευρωπαικη εκδοση αξιζει να περιμενουμε η αγοραζουμε τις κινεζικες εκδοσεις και χρησιμοποιουμε ανταπτορες κτλ και με τα πρωτοκολλα wifi τι γινεται υπαρχει καποιο θεμα ?

• Πως χρησιμοποιείτε αυτες τις πρίζες? Εννοώ δεν είναι ευρωπαϊκές σουκο κτλ

• Παράθεση από Ikariapower: “Οκ, αν δεν με προλάβει κάποιος άλλος θα κάνω μια λίστα και θα την ποστάρω (όχι τώρα γιατί είναι λίγο αργά) αλλά εξωτερικές κάμερες η Xiaomi δεν έχει ούτε και σειρήνα προς το παρόν τουλάχιστον !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Ευχαριστώ πάρα πολύ Εχει η Yi όπως αυτή Yi-Technology-YI-Outdoor-Camera.html η οποία Βέβαια είναι κακης ποιότητας κ μάλλον πιο παλια Οκ μπορώ να βάλω μια άλλη με δικη της sd card για καταγραφή Το δύσκολο στην εξωτερική της πιλωτης 3 ορό…

• Πάντως η λαμπα tradfiry συνεργαστηκε μια χαρα με το Philips bridge και το application το αναγνωρισε κανονικά οπότε ισως και με το xiaomi μελλοντικα Θελω αρχικα τα εξης Σε ολες τις πόρτες κ παράθυρα ασυρματες παγιδες Θερμομετρο/υγρασιομετρο Καμερες εσωτερικου χωρου μάλλον 2 αρχικά Μια εξωτερικού στο μπαλκόνι αδιάβροχη **Εαν γίνεται και εαν καταφερω να στείλω το σημα WiFi μου με ενα long distance wifi repeater/extender στην πιλωτη να βαλω μια καμερα ασυρματη αδιάβροχη εξωτερικου χωρου** Τωρα τα κλ…