Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-43 από 43.

• Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Redmi Note 2 ROMs

dthan - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Help... Έχω το Xiaomi Redmi note 2 το απλό...Οταν το αγόρασα ζήτησα από τους κινέζους να τον κάνουν root,να αφαιρέσουν τις κινεζικες εφαρμογές κλπ...Οταν με το καλό το παρέλαβα πέρασα την 5.9.11 rom με τον πρώτο τρόπο...Θα ήθελα να κάνω κάποιες πιθανόν "παιδικές" ερωτήσεις 1)Αν περάσω κάποια μεταγενέστερη rom πχ 5.9.27 και θελήσω να επιστρέψω στην παλιά πχ 5.9.11 μπορώ? Αν ναι πως? 2)Τι ακριβώς ειναι το Twrp recovery? Που ακριβώς χρησιμεύει και πως ακριβώς το χρησιμοποιώ? Έχω προτείνει σε δυο φι…

• Καλησπερα σε ολους.... Ειμαι σχεδον ετοιμος να παραγγειλω το xiaomi redmi note 2 απο εδω Original XIAOMI Redmi Note 2/HongMi Note 2 Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB 16GB 5.5 Inch FHD 13.0MP Θα ηθελα οποιος μπορεικαι θελει να μου λυσει καποιες αποριες που εχω... 1)Το κινητο δεχεται επεκταση μνημης μεχρι 32Gbτο ανωτερο?....Δηλαδη παιρνει μια καρτα 16Gb εξωτερικη? Και 2)καποιοι ζητουν να τους κανουν root την συσκευη,να εγκαταστησουν το Google play store και την ελληνικη και …