Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 122.
-
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Xiaomi-Redmi-3-PRO/#files από εδώ βάζω την xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip αυτή που έχω είναι η xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.0.3.0.zip οχι μπουταρει κανονικα με την καινουρια ρομ μολις κανω update για να εγκαταστησω το su τοτε τρωει το bootllop =============== Μαρ 20th 2017, 11:40am =============== έχετε δίκιο ο bootloader είναι κλειδωμένος Άρα φλασάρισμα σε dev, ξεκλείδωμα, και μετά update στην καινούρια σωστά?
-
καλή επιτυχία σε όλους
-
Πρόβλημα με φόρτιση
Μήνυμαοκ στέλνω μήνυμα τότε και βλέπουμε θενκς
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΈχω ανεβάσει φωτογραφίες από το about phone Μόνο με τον κανονικό του φορτιστή το φορτίζω Δεν το αφήνω να πέσει κάτω από το 15-20% και φορτίζει τις περισσότερες φορές μέχρι το 100% Πολλές φορές το αφήνω το βράδυ
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΚαλησπέρα Έχω το redmi 3 pro περίπου 4 μήνες Εδώ και μια εβδομάδα το κινητό έχει πρόβλημα με την φόρτιση Συνδέω το καλώδιο με το κινητό(κάνει άριστη επαφή) και ανοίγει το φωτάκι της φόρτισης αλλά το κινητό δεν δείχνει ότι φορτίζει και το ποσοστό δεν ανεβαίνει Δοκίμασα και άλλους φορτιστές και τίποτα Δοκίμασα σε άλλες πρίζες και τίποτα Μετά από 5-6 βάλε-βγάλε το κινητό φορτίζει για λίγο και μετά πάλι σταματάει Είμαι με την τελευταία stable ελληνική ρομ Εάν είναι hardware τότε αναγκαστικά θα πρέπε…
-
Εγώ με fenix3 hr saphire δεν έχω κανένα θέμα με redmi 3 pro Συνδέετε κανονικά και γίνονται όλα μια χαρά Έχεις miui στο κινητό? Εγώ θα δοκίμαζα reset το ρολόι και επανεκκίνηση και μια διαγραφή ιστορικού bluetooth από το κινητό Επίσης κάνε update το ρολόι μέσω gramin express Μετά ακολούθησε τις οδηγίες που δίνει για pairing
-
θα δω άμα βρω αλλιώς κάνω backup αυτή που έχω και δοκιμάζω thunder για να δω εάν είναι θέμα ρομ η παίζει κάτι άλλο
-
@gkalen δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει σε εμένα anyway ευχαριστώ για την απάντηση
-
@gkalen flcomando κάνει verify και μετά με πετάει στο μενού flcommando 2 ανοίγει και μετά από λίγο δεν μπορώ να πατήσω τίποτα(λες και δεν ανταποκρίνεται η οθόνη) contract killer 2 ίδιο flcommando ww2 ίδιο dino hunter:deadly shores ίδιο
-
Όλα τα παιχνίδια της glu είτε παίζουν και κολάνε(δεν μπορώ να κάνω καμία επιλογή αλλά το παιχνίδι συνεχίζει κανονικά) είτε δεν παίζουν και καθόλου παιχνίδια άλλων εταιριών όπως gameloft παίζουν άριστα είμαι με miui8 stable σε redmi 3 pro ούτε το performance mode κάνει κάτι παρόλο που έχει 1+ ραμ ελεύθερη αντιμετωπίζει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? λύση?
-
μόνο σε εμένα κολλάει σε μεγάλα παιχνίδια? έχω δοκιμάσει flcommando 1,2,zombies και ενώ παίζει μια χαρά όταν πρέπει να κάνω κάποια επιλογή στο μενού δεν πατιέται με τίποτα
-
πως γίνεται να είναι διαθέσιμη η stable miui8 για το redmi 3 pro ενώ δεν φαίνεται να είναι ακόμα διαθέσιμη στο official site?
-
LENOVO VIBE SHOT Z90-7 Qualcomm Snapdragon 615 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch IPS FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool πολυ καιρο στο ματι αλλα ακριβουτσικο για την τσεπη μου