Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.
-
Παράθεση από Orestis_G: “Η Infoquest είχε πάρει και Xiaomi και Cubot.Ο Σκούτας είναι Πατρινός ανεξάρτητος εισαγωγέας, μέτοχος σε καταστήματα wind και e-shops (afasia.gr κ.λπ). Η απορία μου είναι: Αν το service στην Πολωνία είναι κλειστό, πώς "Ολοκληρώνοντας να τονίσουμε ότι οι εκκρεμότητες και οι περιπτώσεις των πελατών μας, των οποίων οι συσκευές βρίσκονται ήδη στο Service στην Πολωνία, θα εξυπηρετηθούν όλες κανονικά"; ” Η απορία είναι πως ξεκινάς συνεργασία με μια εταιρία, χωρίς να έχεις ελέγξ…
-
Μήπως δεν είναι έτσι;
ΜήνυμαΔιαβάζοντας την είδηση, αν και δεν έχω κινητό cubot, πάγωσα. Σκέφτηκα δεν γίνονται αυτά. Αν κάνει το ίδιο η Xiaomi? Πως είναι δυνατόν να λειτουργούν έτσι εταιρίες; Μετά μου έκανε εντύπωση ότι η cubot.gr δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας. Δηλαδή βγάζεις, έτσι μια ανακοίνωση και καθάρισες; Έχεις πελάτες. Αν οι πελάτες χρειάζονται μια πληροφορία, μια βοήθεια, τι γίνεται; Βγάζεις ανακοίνωση και τους αφήνεις ξεκρέμαστους; Κάνω αναζήτηση στο Google και βλέπω ότι έχει σελίδα με την επικοινωνία, αλλά την έ…