Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• @nflo θα το δοκίμασω το απογευμα που θα είμαι σπίτι και θα ενήμερωσω.ευχαριστω για την πολύτιμη βοήθειά σας και καλημερα

• το κινητό άνοιξε γύρω στις 1 και κάτι .ιδού το συστημαScreenshot_20161017081106448_com.and.png

• @Xstos για αντικατασταση λιγο χλωμο το βλεπω γιατι το καταστημα το εβγαλε απο το σκρουτζ και δεν υπαρχει στην ιστοσελιδα τους.Οταν ειχα παρει τηλεφωνο μου ειπαν οτι θα ρθει σε δυο μερες και μετα απο δυο μερες με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι ηρθε και μολις ολοκληρωθηκε η παραγγελια εξαφανιστηκε απο το skroutz .Μυστηρια πραγματα...

• @nflo την πρωτη φορα ειχα απελπιστει τελειως γιατι το εβλεπα να τυραννιεται αλλα ανοιξε μετα απο κανα 3ωρο.Ας ελπισουμε η 2η να μην ειναι και η τελευταια του.Το καλο ειναι οτι η συσκευη εχει εγγυηση απο το καταστημα που το πηρα στη δραμα.Αν ανοιξει στελνω πληροφοριες συστηματος για περαιτερω διευκρινηση

• @nflo το εχω αφαιρεσει δυστυχως φιλε μου.Μολις ανοιξει θα σας στειλω ενα screenshot μιας και δεν ειμαι και πολυ ειδικος σε αυτα.Να σημειωσω οτι δεν εχω κανει καποιο flash μονος μου.Το κινητο δε το εχω πειραξει και δε το εχω σκοπο.Απλα μου εβγαλε 2 εβδομαδιαιες ενημερωσεις και δε τις κανει

• @nflo Στο κουτι ειχε ευρωπαικο φορτιστη με τον οποιο ειχα προβλημα και φορτιζε σε 12 ωρες.Βρηκα κινεζικο με τον ανταπτορα ομως απο ενα μαγαζι αυθεντικος της XIAOMI.Το συγκεκριμενο μοντελο μου ειπαν οτι ειναι 2-3 χιλιοστα μεγαλυτερο απο το κλασσικο RN3 Pro.Το μηκος ειναι οντως 15 εκατοστα.Για το ασπρο ταμπελακι το κουτι γραφει 2016.08 δηλαδή αυγουστος του 2016

• @Thracia ειναι η δευτερη φορα που το κανω ενημερωση και δεν εχει επιτυχια.απο την ωρα που εγραψα το μηνυμα ακομα κανει επανεκκινησεις μονο του κολλημενο στο MI logo και λεει Updating MIUI,don't reboot the device.Σκεφτηκα οταν ανοιξει να το κανω hard reset και να το δοκιμασω ξανα ,τι λετε? @nfloΤο κινητο το αγορασα απο το youhou μεσω σκρουτζ

• Καλησπέρα.Κατέχω το Xiaomi Redmi Note 3 PRO Special Edition δηλαδή είναι ευρωπαϊκό μοντέλο με αναβαθμίσεις.Στο πρόβλημα τωρα.Μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση πατάω εφαρμογή και το κινητό κάνει επανεκκίνηση και εμφανίζει το εξής: Updating MIUI,don't reboot the device.Μετά απο 2 λεπτά κάνει πάλι επανεκκίνηση και συνέχεια το ίδιο.Η μπάρα ποσοστού παραμένει σταθερή και δεν υπάρχει πρόοδος.Ωστόσο,το τηλέφωνο ανοίγει μετά από κάνα 3ωρο μετά απο 200+ επανεκκινήσσεις και εννοείται ότι μου έχει φάει 50% μπατ…