Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Μου έκανες την καρδιά περιβόλι. Ευχαριστώ φίλε lallas. Χαχαχα νομίζω ότι απλά θα πάω στο πατροπαράδωτο σβήσε/κατέβασε. Δεν ξαναμπλέκω με root κτλ. Το samsung δεν είναι Xiaomi να αντέχει τα πάντα.

• Καταπληκτικό το Navigon. Το πήρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (από 130$που κοστίζει η εφαρμογή) με το δωράκι του γερμανικού Amazon κι έχω σωθεί. Έχει τα πάντα. Όλους τους χάρτες της Ευρώπης πλήρως ενημερωμένους και κατεβάζεις οποιους θέλεις. Τα σήματα (κυρίως ταχύτητας) σου τα δείχνει με ακρίβεια δευτερολέπτου κ χιλιοστού. Αν προσπεράσεις το όριο ταχύτητας από 19χλμ και πάνω (όταν παύει να είναι πταίσμα στον ΚΟΚ) σου φωνάζει προσοχή. Έχει ειδοποίηση για κάμερες, τροχαία, τούνελ, διοδια κτλ. Κι έχει άριστη κι …

• Βασικά στο xiaomi δεν έχω θέμα, έβαλα το account μου, διόρθωσα και τα κλασσικα dh15 kai dh-01 errors και δουλευει. Απλά εμπλούτισα την ιστορία μου. Το samsung θα χαριστεί εις την μήτηρ μου. Είναι rooted. Και δεν ξερω αν το factory reset το επαναφέρει γι αυτό και δεν το τόλμησα. Κάθισα και διέγραψα τα πάντα μέσω titanium backup και κράτησα μόνο τις εφαρμογές που θα χρειαστεί (facebook, messenger, viber κτλ κτλ). Το πρόβλημα μου είναι ότι μόλις έβαλα το μέηλ της στο τηλέφωνο κοιτώντας στο playstor…

• καλησπέρα. Σας έχω μια τελείως newbie απορία αλλά θα χαρώ να μου την λύσετε. Έχουμε για παράδειγμα μια samsung συσκευή. Είχαμε δημιουργήσει google account και είχαμε κατεβάσει όλες τις εφαρμογές που μας χρειάστηκαν. Ήρθε ο καιρός για αναβάθμιση και πήγαμε σε redmi note3 pro (άσχετο). Άρα διαγράψαμε το google account από την samsung για να το ενεργοποιήσουμε στο redmi. Κι εδώ έρχεται η απορία μου. Δεν έσβησα τις εφαρμογές από το samsung για να τις έχω έτοιμες για το επόμενο χρήστη του. ΑΛΛΑ ενεργ…

• χαχαχα εκεί έψαξα αλλά 6.6.23 συνεχίζω να μην βλέπω. Μήπως δεν παίζει ρόλο κι ουσιαστικά μου λέτε να κατεβασω οποίο μοντ νάναι.?

• Εκεί έψαξα πρώτα. Αλλά όλα τα download files που έχει για redmi note3 αναφέρονται σε άλλες ρομ. Εκτός αν κάνω λάθος. Η δικια μου είναι miui 8 6.6.23. Παίζουν κι εφαρμογές του playstore για 160? Προτείνετε καμία?

• Μιας κι εδώ το θέμα το βλέπετε κι απαντάτε άμεσα, θέλω να ρωτήσω ποια διαδικασία ακολουθώ για 160 χαρακτήρες σε σμσ. Για πληκτρολόγιο εγκατεστησα το GO keyboard για να έχω ελληνικά. Το θέμα που βρήκα για το MOD δε με βοηθάει και τόσο είναι η αλήθεια.

• Σας ευχαριστώ και τους 2. Κατατοπιστικότατοι. Δεν προχωράω σε ροοτ λοιπόν και ξεκινάω κατέβασμα και σετάρισμα εφαρμογών.

• ήδη έμεινα στην 8άρα κι "ευθύνεσαι" εσύ κατά κύριο λόγο γι αυτό (με την καλή έννοια, μου αρέσει το περιβάλλον της). Απλά φαντάζομαι ότι όσο ακόμα η 8άρα είναι καινούρια τα updates όλο και κάτι θα διορθώνουν, οπότε γι αυτό και το έκανα. Όσων αφορά το root, στα samsung galaxy που είχα ώς τώρα το έκανα από την πρώτη μέρα καθαρά και μόνο για 2 εφαρμογές (Greenify και titanium backup root) που μου έδιναν τη δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης της ΡΑΜ και της αφαίρεσης μπόλικου σαμσουνγ μπλοτγουερ αντίστ…

• Προφανώς και δεν το εννοώ το "απορρίπτεις" με την κλασσική έννοια. Απλά θεωρείς καλύτερο το να μείνω σε 8άρα που μόλις βγήκε παρά να πάω σε δοκιμασμένες 7άρες και μου έκανε εντύπωση. Γι αυτό ρώτησα ποια είναι τα συν της 8 εναντι της 7. Υγ: Πάλι μου έβγαλε αναβάθμιση της 8 απο 6.6.18 σε 6.6.24. Φαντάζομαι τα updates αυτά τα κάνω πάντα? Υγ2: Να το κάνω root μέσω της επίσημης επιλογής της ΜΙ?

• Δεν πρόλαβα το εντιτ. Λοιπόν ένα λιθαράκι στο χάος κι από μένα. Στην οφίσιαλ ντεβ 8άρα, υπάρχει ήδη εικονίδιο μέσα για εγκατάσταση όλου του google πακέτου αλλά είναι στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ (δεν το είχα προσέξει). Πατώντας το, δίνεις δικαιώματα στις εφαρμογές και τις αφήνεις να εγκατασταθούν. Το μόνο που χρειάζεται από τις ρυθμίσεις είναι η επιλογή "unknown sources". Για όλα τα άλλα πατάτε το μεγάλο χρωματιστό κινεζικό κουμπί που λογικά γράφει ίνσταλ. 6 βήματα εγκατάστασης κάνει και είστε έτοιμοι.

• Καλημέρα. Φαντάζομαι ο οδηγός ισχύει και για miui 8 (χωρίς το βήμα 2, μιας και δεν υπάρχει download επιλογή) πλέον απλά δεν έχει αναβαθμιστεί? EDIT: Τελικά μου φαίνεται ότι για 8αρα ειναι τελείως διαφορετική η διαδικασία. Από αλλαγμένα εικονίδια μέχρι και το τι σου βγάζει να εγκαταστήσεις...

• Καλησπέρα φίλε @Βodai. To ξεκλείδωμα το έκανα προ ολίγου (10 sec διαδικασία) και ήταν επιτυχές. Πιστεύεις δηλαδή ότι πρέπει να αρχίζω σιγά σιγά να σετάρω το κινητό με playstore, εφαρμογές κτλ και να μείνω στην 8άρα? Και κάθε βδομάδα να κάνω τα updates της? Και κάτι ακόμα. Έχεις λόγο που "απορρίπτεις" τις ελληνικές stable. Αν θες δώσε μου τα φώτα σου. Εγώ δεν έχω εμπειρία από πριν πάνω σε miui οπότε δεν μπορώ να κρίνω τις διαφορές 7άρας με 8άρα. Ουσιαστικά σε σας θα βασιστώ για το τι θα κρατήσω..…

• Καλημέρα καλημέρα. Έφτασε και η δική μου ώρα να γράψω στο φόρουμ σας, έπειτα από 1,5 μήνα παρακολούθησης των σχετικών νημάτων. Παρεμπιπτόντως κάνετε τρομερή δουλειά και στην ενημέρωση του κόσμου και φυσικά στη βοήθεια που παρέχετε. Για να μην πολυλογώ έφτασε λοιπόν σήμερα στα χέρια μου ένα Redmi Note 3 pro 3gb/32gb. Το κινητό φορούσε Rom Miui 7 6.3.24 beta και με το που συνδέθηκε στο ίντερνετ έκανε αναβάθμιση σε Miui 8 6.6.18 beta. Με βάση την εμπειρία που αποκόμισα από το φόρουμ σας και με τη β…

• καλό φαίνεται! yeso521.com/xiaomi-mi5-32gb-black.html