Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 pro εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όλα λειτουργούν τέλεια. Όλα εκτός από το bluetooth. Συγκεκριμένα, όταν συνδέομαι με το multimedia center του αυτοκινήτου μου (mede in China), τόσο για τηλεφώνημα, όσο και για μουσική ο ήχος ακούγεται μόνο από το δεξί κανάλι ήχου. Αυτό συμβαίνει με όλες τις rom που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δηλαδή με τις ελληνικές 7.2.2.0, την 7.5.1.0 και την 7.5.2.0. Με τα άλλα τηλέφωνα blackberry, …

• Καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 pro εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όλα λειτουργούν τέλεια. Όλα εκτός από το bluetooth. Συγκεκριμένα, όταν συνδέομαι με το multimedia center του αυτοκινήτου μου (mede in China), τόσο για τηλεφώνημα, όσο και για μουσική ο ήχος ακούγεται μόνο από το δεξί κανάλι ήχου. Αυτό συμβαίνει με όλες τις rom που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δηλαδή με τις ελληνικές 7.2.2.0, την 7.5.1.0 και την 7.5.2.0. Με τα άλλα τηλέφωνα blackberry, …

• Παράθεση από tasospap1986: “Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι; youtube.com/watch?v=Zz_sLdIzJfM :Ναι το έχω κάνει είναι πιο εύκολο απ' ότι φαίνεται. Εγώ δεν τρίμαρα καθόλου την sim για να μην την χαλάσω' Επίσης δεν έβαλα κόλα, αλλά δύο μικρές λωρίδες από αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως, για να μπορεί να αφαιρεθεί εάν χρειαστεί. Εννοείται ότι είχα απόλυτη επιτυχία. ”

• Huawei P9 32GB Dual SIM 4G LTE Phone Kirin 955 Octa Core 5.2inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB Smartphone Golden