Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
Όπως είχα πει είμαι στην 13.0.4, έκανα απλό boot, χωρίς install, στο TWRP 3.7.0 για το vayu. Είπα πρώτου κάνω install την 13.0.8 να κάνω full backup. Το backup κάνει fail πάντα προς το τέλος του(στα 32gb από τα 34gb,δλδ έχει περάσει σχεδον 1 ώρα). Κοιτάζοντας το log κάνει fail σε ένα φάκελο data/fonts. Διεγραψα τον φακελο fonts τελείως κ όμως το backup πάλι κάνει fail στον φάκελο data/fonts(τον διαβάζει και αλλού;) Έβγαλα το screen lock αλλά πάλι fail. Δεν δοκίμασα να κάνω install το TWRP μήπως …
-
Καλημέρα, έχω περασμένη την 13.0.4 stable που είχα περάσει με το fastboot script. Τώρα θελω να περάσω την 13.0.8 που βλέπω ότι βγήκε αλλά είναι μόνο σε zip, δηλαδή θέλει recovery. 1. Μπορώ να κάνω μόνο boot σε twrp (τώρα βγήκε πλέον twrp για android 12?) και να τη περάσω χωρίς να κάνω install to twrp? 2. Επειδή είναι από xtrv σε xtrv και stable σε stable, δεν θέλει format data? Είναι σαν ένα update κ όλα καλά? 3. Δεν θα χάσω στο store το device verified ε?
-
Αναζήτηση Xiaomi
Apio24 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο πρόβλημα δεν είναι του κινητού αλλά νόμος της ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν επιτρέπει την ηχογράφηση πλεον(το έχεις αγοράσει από εδώ το τηλέφωνο?). Εγώ θα πρόσθετα ότι μπορείς να αγοράσεις απ' έξω κάποιο τηλ με κινεζική ROM. Αλλά θα προτιμούσα να ξεκλειδώσεις και να flashαρεις XTRV ROM.
-
Σχετικά με τις NFC ανέπαφες πληρωμές. Ίσως ισχύει για όλα τα κινητά το ίδιο αλλά θα το γράψω εδώ μιας και έχω αυτό το τηλέφωνο. Μετά από 2-3 επιτυχής ανέπαφες πληρωμές κ nbg εφαρμογή της εθνικης, μετά στα POS έβγαζε unknown error. Σε συνομιλία με τη τράπεζα δεν μπορούσαν να βοηθήσουν. Μετά από δικό μου ψάξιμο το έλυσα. Κάποια στιγμή μετά τις επιτυχής πληρωμες άνοιξα το Google pay να δω μια κάρτα που πρόσθεσα, όχι να πληρώσω. Είδα ότι το service έτρεχε συνέχεια κι ας έκλεινα την εφαρμογή και ήταν…
-
Παρακαλώ! Γνωρίζουμε πως αλλάζουν τα font των γραμμάτων του συστήματος? Όχι μέσα στα μηνύματα (στο personalisation το bold αλλάζει μόνο αυτά), αλλα πχ τα ονόματα των εφαρμογών, τα γράμματα στο status bar κλπ. Είναι πιο λεπτά σε σύγκριση με τη stock ROM και κουράζουν στα μάτια. Ή τουλάχιστον να γίνουν πιο bold. Φταίει μήπως η αγγλική γλώσσα που έχω ή το σκούρο θέμα; Άκυρο έπρεπε να βγω πίσω για να πάρει την αλλαγή!
-
Καλημέρα, νέος κάτοχος κ εγώ του Poco x3 pro. Έκανα το update σε stable stock EEA v12.5.5.0 και αίτηση για unlock bootloader αμέσως, όχι γιατι είχα κάποιο πρόβλημα από το λογισμικό όπως είναι, έτσι για το γαμωτο. Έκανα debloat ολη τη σαβουρα με το xiaomi ADB/fastboot tools και όλα καλά σφαίρα. Η βδομάδα πέρασε κ έγινε το unlock. Αρχικά έφαγα τη ξενερα με το device not certified στο Google store και το cts profile error(suggest lock bootloader). Αφού έχασε που έχασε το safety net check είπα να αλ…