Καλημέρα, με deep flash cable (βραχυκύκλωσα το μαύρο με το πράσινο, σύνδεσα το usb στον υπολογιστή και μετά τα ελευθέρωσα) δεν έγινε κάτι. Επίσης, άνοιξα την πλάτη και αποσύνδεσα την μπαταρία και το usb για 15 - 20 δευτερόλεπτα αλλά και πάλι 900Ε μου βγάζει.
Μεταφέρθηκα στο laptop. Μόλις σύνδεσα το κινητό το έβγαζε πάλι diagnostics 900E αλλά μετά την εγκατάσταση των drivers το βγάζει 9008. Το θέμα είναι ότι δεν μου το βγάζει πουθενά αλλού στο device manager. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει ξεκλειδώσει το bootloader και για αυτό να δημιουργούνται προβλήματα; Επίσης, η rom που κατέβασα είναι η σωστή για την συσκευή;
Στον φάκελο kenzo έβαλα αυτό το rom: kenzo_global_images_8.9.6_20180906.0000.00_6.0_global_a78786ae24 Στο device manager το έδειχνε diagnostics 900E αλλά έκανα ενημέρωση των οδηγών και άλλαξε σε 9008.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Διάβασα ότι μπορεί να πάρει πολύ καιρό μέχρι να μου δώσουν την άδεια. Γενικά το miflash μου έχει εμφανίσει διάφορα μηνύματα. Το πιο πρόσφατο είναι το παρακάτω:
Καλησπέρα, ακολούθησα αυτό το βίντεο: youtube.com/watch?v=naQX9Was6DY για να ξεκλειδώσω τον bootloader χωρίς άδεια. Όλα πήγαν καλά αλλά μετά το κινητό δεν βγαίνει από το edl. Αναβοσβήνει το κόκκινο led συνέχεια και δεν ανταποκρίνεται σε ότι κουμπί και να πατήσω. Δοκίμασα με deep flash cable αλλά τίποτα. Επίσης, αποσύνδεσα την μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. Ο οδηγός στο device manager εμφανιζόταν ως diagnostics 900E (αν θυμάμαι καλά) αλλά έκανα ενημέρωση και πλέον εμ…