Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Παιδιάα το πήρα και εγώ σήμερα... Κατέβασα το από εδώ mifit και έκανε τις ενημερώσεις αμέσως μόλις συνδέθηκε. Ακόμα ψάχνομαι... Πώς βλέπω το υπόλοιπο μπαταρίας από το band??? Edit... Το βρήκα... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι από υπολογιστή συνδέεται μια χαρά... Εν τω μεταξύ δοκιμάζω και με το official από το playstore, και δεν μπαίνει ούτε εκεί... Τι να πω;;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασα πάνω από 10 συνεχόμενες φορές και αρνείται να μπει. Γράφει συνέχεια ότι ο λογαριασμός δεν υπάρχει... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατέβασα το mi fit από εδω, μόλις πάω να κάνω σύνδεση με τον mi λογαριασμο, μου πετάει μήνυμα ότι η σύνδεση απέτυχε και ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός μου... Ξέρετε κάτι; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγκεκριμένα μου βγάζει το μύνημα ότι η επαφή με το τερματικό διεκόπη η κάτι τέτοιο. Πάντως πριν ξεκλειδώσω δούλευε μια χαρά... Έχω απεγκαταστησει την εφαρμογή και την ξανά έβαλα αλλά τίποτα... Δεν δουλεύει. Για αυτό φαντάστηκα μήπως φταίει ο ξεκλειδωτος bootloader. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...;;;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk