Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
χρειαζομαι βοηθεια
Μήνυμακαμια ιδεα κανεις?
-
χρειαζομαι βοηθεια
Μήνυμαμπορω να κανω κατι να ξαναπερασω rom
-
χρειαζομαι βοηθεια
Μήνυμαναι εχει σημα κα νονικα μυνηματα δεχομαι και στελν εισερχομενες επισης
-
χρειαζομαι βοηθεια
Μήνυμαδε ξερω τι να πω οτι καρτα και να βαλω δε μπορει να κανει κλησεις!!!
-
χρειαζομαι βοηθεια
Μήνυμαδοκιμασα την καρτα μου σε ενα αλλο τηλεφωνο και μπορω να κανω κλησεις.εβαλα αλλη καρτα sto m1-3 kai oute me ayto mporo kanv klhsh.υπαρχει περιπτωση να εχει ενεργοποιηθει φραγη εξερχομενων η να φταιει κατι αλλο
-
χρειαζομαι βοηθεια
Μήνυμαδηλαδη ειναι προβλημα απο τον παροχο?οταν εκαννα την αναβαθμιση ηταν ολα καλα
-
χρειαζομαι βοηθεια
Μήνυμακαλησπερα παιδια εκανα προχθες την αναβαθμιση συμφωνα με τον οδηγο και ολα καλα .σημερα προσπαθω να κανω κλησεις και δεν τις κανει προσπαθει και μετα απο ενα δευτερολεπτο την ακυρωνει μονο του.Το περιεργο ειναι οτι δεχομαι κανονικα και μπορω να κανω κληση προσ cosmote 1213καμια ιδεα κανεις?
-
καλησπερα παιδια εκανα προχθες την αναβαθμιση συμφωνα με τον οδηγο και ολα καλα .σημερα προσπαθω να κανω κλησεις και δεν τις κανει προσπαθει και μετα απο ενα δευτερολεπτο την ακυρωνει μονο του.Το περιεργο ειναι οτι δεχομαι κανονικα και μπορω να κανω κληση προσ cosmote 1213καμια ιδεα κανεις?
-
καλησπερα παιδια εκανα προχθες την αναβαθμιση συμφωνα με τον οδηγο και ολα καλα .σημερα προσπαθω να κανω κλησεις και δεν τις κανει προσπαθει και μετα απο ενα δευτερολεπτο την ακυρωνει μονο του.Το περιεργο ειναι οτι δεχομαι κανονικα και μπορω να κανω κληση προσ cosmote 1213καμια ιδεα κανεις?
-
Ελληνικα σε ΜΙ-3
Μήνυμασε ευχαριστω
-
Ελληνικα σε ΜΙ-3
ΜήνυμαΣε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Τωρα εχω την ελληνικη ROM που μου προτεινεις αλλα κατι δεν παει κοντα πρεπει να εχω εγω σβησει κατι που δεν επρεπε Απλως ηθελα να ξαναβαλω την αρχικη rom που ειχα προτου την αλλαξω.
-
Ελληνικα σε ΜΙ-3
ΜήνυμαΑν θελω να ξαναβαλω την εκδοση της ROM που ειχε το κινητο οταν το αγορασα ετσι οπως μου το εστειλαν με ελληνικα που μπορω να την βρω ? Τωρα δεν την εχω το αγορασα τον ιουνιο απο το merimobiles