@makis1024 εχω απελπιστει.χτες τουλαχιστον ειχα κινητο εστω και στα κινεζικα.πατωντας το vol+ και το power για να μπω σε twrp τωρα ανοιγει μια πορτοκαλομαυρη οθονη που γραφει πανω ακριβως team win recovery project 3.0.2-2 by mic απο κατω thn εικοναforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53734/την ελληνικη rom δεν την περασα διοτι στον οδηγο την ελεγε πιο κατω και τωρα ο η/υ μου δε διαβαζει το κινητο.αρα πως θα την περασω;επισης εχω την adb 1.0.31 και οχι την 1.0.32.
@makisfz ωραια τσεκαρα αυτα που ειπες πατησα κατω wipe to swipe και reboot και μετα ανοιξε μια μαυρη οθονη μονο με το σημα της mi στη μεση...τι κανω τωρα;;;ελπιζω να μην το κατεστρεψα
@makis1024 λες κ εχω αλλη επιλογη..χααχα ναι αρκετα σ επρηξα σημερα,sorry...μιλαμε τα δοκιμασα ολα...κατεβασα κ οδηγους ενεργοποιησαα κ usb debugging...τιποτα...το 8ωρο το φαγα...βαρια ενσημα... υγ.μηπως αραγε πρεπει να ενεργοποιησω και το usb debugging(security settings) ή το install apps via usb στο dev options?
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53718/@makis1024μηπως να παω με τον πρωτο τροπο;;;;βεβαια παω με τον πρωτο τροπο και κατευθειαν μου βγαζει 3 επιλογες στα κινεζικα στο recovery στο κινητο πατωντας reboot kai vol+ οποτε δεν μπορω να προχωρησω...α ρε μανα τι με εστελνες γαλλικα;;;
@makis1024 ακριβως το ιδιο με πριν ειναι το screenshot,μονο που τωρα εχει σκετο PS C:\adb>.το ανεβαζω σε λιγο.μηπως πρεπει ν αλλαξω ονομα καπου;γτ εδω λεει Επόμενη εντολή είναι για να μπούμε στο twrp fastboot boot TWRP_3.1.X.X.img (και σε αυτη τη περίπτωση αλλάζουμε το όνομα του twrp) εκτος απ το adb πρεπει να κατεβασω τιποτα οδηγους για το adb???
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53716/με παραξενευει που στο φακελο δεν ειναι οπως στον οδηγο ολες οι εντολες ιδιες.δεν εχω κατεβασει το ιδιο adb;
@makis1024 @alvin1983 εκανα copy-paste το twrp 3.2.1 img στο φακελο adb,μετα ανοιξα το windowspowershell και εδωσα τις εντολες που γραφει στον οδηγο ως ενα σημειο καλα αλλα στην τελικη εντολη fastboot boot γραφει στο τελος FAILED
@makis1024 λες Κατεβάζεις με download manager την ρομ και τη βαζω χυμα στον εσωτερικο χωρο του κινητου.την κατεβαζω απο τον η/υ ή απο το κινητο και επισης πως τη βαζω χυμα στον εσωτερικο χωρο;επισης να βαλω vpn στο κατεβασμα γιατι ειμαι γερμανια μη φαω κανα προστιμο...
@makis1024 ξεκλειδωσα.παμε τωρα στη 10λεπτη διαδικασια;''Όταν ξεκλειδώσεις πλέον θα προχωρήσουμε και στο πέρασμα twrp και στην συνέχεια θα φλασάρουμε μέσα από αυτό, xtrv aroma.''
το κανα κ αυτο τωρα λεει couldnt unlock the device after 72 hours of trying to unlock.τελικα τα xiaomi ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν και πολυ σκληρα για να μας πεθανουν
καθως παω να το ξεκλειδωσω με το mi unlock βγαζει μηνυμα στο δευτερο βημα currentaccount is not bound to this device.add your device at miuis settings-developper options-mi unlock status.εψαξα να το βρω στις ρυθμισεις του τηλεφωνου δεν υπαρχει πουθενα developer options οπως σε αλλα κινητα που ειδα σε βιντεακια στο youtube.μπορω να κανω κατι αλλο;ενα vpn που προτεινεται ως λυση ειναι επι πληρωμη πλεον.εχω ενα αλλο vpn εγκατεστημενο.εκανα αιτημα στην xiaomi τωρα.
@makis1024 σε ειχα στο νου μου. μετα απο αλεπαλληλα ξενυχτια ναι ΧIAOMI ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ!!!!!!!Σ ευχαριστω ειλικρινα απ τα βαθη της ψυχης μου οπως και το μελος mavroudis και καθε αλλον που βοηθησε...τωρα ειπες να ξελοκαρω,οκ βρηκα το πως νομιζω στο φορουμ-στελνω μνμ στην xiaomi ε;- και μετα δεν καταλαβα,αν μπορεις να μου πεις, το πως περναω τις ελληνικες ενημερωσεις,δλδ πως περναω twrp και xtrv..ας πουμε twrp περναω και τα tools?για να μην τα χω κινεζικα...