Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• ''Χαμηλά ψάξε εκεί που γράφει modified fastboot file , γύρισέ το από fastboot mode σε 9008 και φλάσαρε το σε edl mode κατά προτίμηση fastboot China dev. Ξεκλείδωσέ το μετά και πέρνα twrp και xtrv '' 1.χαμηλα που; 2.πως το γυρναω απο fastboot σε 9008;και οταν λες να το φλασαρω σε edl εννοεις να παω στο mi flashing tool? υγ.ειμαι κλειδωμενος το ελεγξα

• - Εχω redmi note 3 prο ,κατεβασα τη global version kenzo redmi note 3 σε fastboot, μετα ανοιγω το mi flashing tool της xiaomi ,αφου ξεζιπαρα τη ρομ σε φακελο την εκανα browse απο κει στο mi flashing tool,πατησα refresh εντοπισε τη συσκευη και μετα κατω flash all και υποτιθεται εκανε επιτυχως φλασαρισμα...οσο αφορα το ιστορικο το κινητο κολλουσε και δεν ανοιγε παρα για 2-3 δευτερολεπτα ετσι πτολαβα κ πατησα επαναφορα εργ. ρυθμισεων κ απο τοτε ανοιγει μονο σε fastboot στην εικονα με το λαγουδακι α…

• καλησπερα.με τα πολλα καταφερα να φλασαρω τη ρομ γραφει success και flash done.ανοιγω σε fastboot mode γιατι σε νορμαλ παλι κολλαει στις τρεις τελειτσες και ανοιγω αναγκαστικα στο fastboot και δινω εντολη στο windows powershell και γραφω fastboot reboot ετσι ανοιγει το κινητο και φορτωνει κατω η μπαρα στη μαυρισμενη οθονη που γραφει μονο mi.εκει λοιπον φορτωνει σχεδον τερμα αλλα παλι λιγο πριν φορτωσει εντελως σταματαει το χω ηδη μιση ωρα.τι να κανω;

• φιλε μου εχεις δικιο σας ζαλισα,αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι για εναν ψιλοασχετο μ αυτα ειναι βουνο.τελος παντων ευχαριστω πολυ οπως και να χει εχω παιδευτει 8 ωρες σημερα κ δουλεια δεν εκανα.καταφερα και το πηγα εκει που ειπες να βγαζει 1 και 2 .το 1 ηταν κενο το συμπληρωσα εγω απ τη λιστα Note3θ καπως ετσι οπως το χεις εσυ και μετα παταω 2 ξεκιναει παει 4% κ σταματαει δε συνεχιζει να φορτωνει οπως εσενα.εχει 2 επιλογες απο κατω και κατι κοκκινα γραμματα.τωρα τι λεν αυτα τα κινεζικα δεν ξερω.τ…

• βασικα δεν ξερω ποια απο τις ☆ Xiaomi Mi 3 CDMA/WCDMA Lastest China Developer Version Fastboot File Download ☆ Xiaomi Mi 3 CDMA/WCDMA Lastest Global Developer Version Fastboot File Download ☆ Xiaomi Mi 3 CDMA/WCDMA Latest China Stable Version Fastboot File Download ☆ Xiaomi Mi 3 CDMA/WCDMA Latest Global Stable Version Fastboot File Download νομιζω stable εχω.ειχα κατεβασει για κινεζικη αλλα δεν το αναγνωριζε.θα δοκιμασω τωρα με global.παντως στο τελος της διαδικασιας με την κινεζικη μου εβγαλε σ…

• το aida που ακριβως να το εγκαταστησω εφοσον δεν ανοιγει καν το κινητο;

• στον οδηγο miflash οταν παω να τον εγκαταστησω στον υπολογιστη βγαζει προβλημα.Λεει PLEASE FOLLOW THESE STEPS TO ACCESS INTERNAL STORAGE 1.Launch setting application 2.switch to ''complete settings page'' 3.enter ''storage'' item 4.select usb connection from menu 5.check media device option after driver finish installation open file explorer to access internal storage o αλλος εγκατασταθηκε σωστα

• ρε παιδια ποιο απ τα 4 links να ακολουθησω;

• το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει για να το δω.το πηρα τον σεπτεμβριο του 2016 αν λεει κατι.δεν εχει ελληνικο μενου.

• καλησπερα στην ομαδα.παιδια προσπαθω να κανω επαναφορα εργοστασ. ρυθμισεων σε ενα note3 pro(1μιση χρονου,16 gb αλλα ψιλοφορτωμενο τωρα απελευθερωσα 1 gb) γιατι τον τελευταιο καιρο τρωει κολληματα κλεινει μονο κλπ(λετε να παιξε ρολο που το φορτισα με αλλο φορτιστη;) τελος παντων κατα την προσπαθεια μου να το κανω επαναφορα παλι κολλουσε κ εβγαζε αναφορα να κανω για report στο google play το εμφανιζε καθε 3 δευτερολεπτα το μνμ.με τις πολλες επανεκκινησεις και αφου το βαλα κ σε lite εκδοση το κινητ…

• ΕΝΤΑΞΕΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ geoanto555 εμπαινα σε λαθος υπομενου βρεθηκε η γλωσσα...

• δεν μπαινει με τους κωδικους μου στο i.mi!!!!εχει πανω απο 50 γλωσσες ολες στα κινεζικα...και οταν διαλεγω καποια δεν αλλαζει τιποτα στο κινητο....

• το χω δει το βιντε απο χτες το θεμα ειναι οτι ολες οι γλωσσες που βγαζει ειναι στα κινεζικα και οταν αλλαζω καποια,δεν επερχεται καμια αλλαγη στη γλωσσα του κινητου,ουτρ ινδικα βγαινουν ουτε τουρκικα,ουτε σουαχιλι για να διαλεξω μονο κινεζικα.

• stable,ειχα αγγλικα μονο,οχι ελληνικα.miui global 8.0.5.0

• καλημερα παιδια, χθες κατα λαθος στις ρυθμισεις γλωσσας πατησα τα κινεζικα και οπως ηταν φυσικο αλλαξε ολη η γλωσσα του κινητου.στη συνεχεια οσες ΩΡΕΣ και να ψαξα δεν μπορεσα να βρω πώς επανερχεται η γλωσσα του κινητου στ αγγλικα.πηγαινα εκει που ηταν οι ρυθμισεις γλωσσας και τις εβγαζε ολες στα κινεζικα,εκτος κι αν δεν πηγαινα σωστα,που δε νομιζω.μαλλον απεγκατασταθηκε απο μονη της η stable rom που ειχα και φυγαν τα αγγλικα;δεν ξερω ρε παιδια ειμαι ασχετος ας με βοηθησει καποιος.

• καλησπερα, μολις παρελαβα το νεο κινητο.πηρα θηκη, εβαλα tempered glass ΑΛΛΑ... 1.αρχικα δεν ξερω αν εχω το pro ή οχι.η συσκευασια γραφει οτι ειναι το note 3 σκετο,απλα αυτοι που το παραγγειλα εβαλαν και ενα αυτοκολλητακι xειρογραφο που γραφει οτι ειναι το pro.το παραγγειλα μεσω ενος e-shop με εδρα βουλγαρια.και η αποδειξη γραφει pro,οπως ηταν και η παραγγελια μου.επισης τα χαρακτηριστικα του στα στοιχεια τηλεφωνου οταν μπεις γραφει οτι ειναι ιδια με του pro (hexacore,1.8 ghz)αλλα το μοντελο στα…