Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 46.
-
Μετα από πολύ καιρό να' μαι ξανά.Βεβαια πάντα ενημερώνονται και ακολουθώ μέσω της εφαρμογής την κοινότητα μας. Μιας που όπως είδα η τελευταία rom είναι όντως Παρα πολυ καλή και βρισκόμενος στην πρώτη μου ακόμα 6.12.29 για να βάλω την τελευταία 7.5.. θα πρέπει να βάλω Twrp 3.1.0 ή δεν έχει σημασία και να παραμείνω στην 3.0.2; Επίσης 'επιβαλλεται' format data ή ένα Fr είναι αρκετό μιας και είμαι 10δες rom πίσω;;;
-
για πάμε!!
-
Παράθεση από gfilip: “Καλησπέρα παρήγγειλα από vickmall ένα κινητό και θα μου αποσταλεί με τριγωνικη.Το tracking number είναι μιας εταιρείας dpd.Γνωριζει κάποιος Ελλάδα με ποιον συνεργάζεται; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με acs .Θα πάρεις τηλεφωνακι να σου δώσουν το νέο tracking number από την acs και να το παρακολουθείς εντός.Με τον ίδιο τρόπο αγόρασα και εγώ και όλα καλά.Μην ανησυχεις.ζΝα υπολογίζεις 10 εργάσιμες
-
12450 το συμβάν θεωρείται λήξαν....
-
Εχασα το λογαριασμό...πάρε πάλι να χεις
-
και ξανα...ξανα προς τη δοξα τραβα....+1
-
Εγω σαν αρχάριος θα σου πω τι μου είπαν και έκανα. Συνδεδεμένος πάντα στον υπολογιστή γύρισαν πίσω και έκανα format data.Ούτε τότε διάβασε τον εσωτερικό ώσπου έκανα mount με 'ειδε' ο υπολογιστής και πέρασα μέσα με αντιγραφή το αρχείο zip..Γύρισε μερικές σελίδες πίσω νομίζω ότι είμαστε στην ίδια περίπτωση.Υπενθυμιζω ότι δεν είμαι ειδικός αλλά αρχάριος.. Απλά η περίπτωση σου μου θύμισε εμένα..
-
o 4264ος ψηφος για σημερα.Μηπως κανουμε και διαφορα ασφαλειας;;;;;
-
3 φορά και είδα ότι είμαστε πρώτοι...Τώρα φορτσαρουμε!!!!
-
Περασε απροβληματιστα σε Redmi Pro.
-
mechanicaf ΠΑΡΩΝ!!!!
-
ωχ ετρωγα πονηροκεφτεδες μικρος.Την ειχα την εφαρμογη και την εσβησα.Θα την ξανακατεβασω παλι.Και να φανταστεις φιλε geoanto λεω τι παπα..ια ειναι αυτη;;;Κατσε να την σβησω;;Αλλα γινεται η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 101;;;Δεν γινεται...Συγνωμη που αμφισβητησα master
-
Παράθεση από takisfrag: “Τι με αυτήν την rom θα μείνεις ;; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” θελω και αλλο...κι αλλο..Μιας που το ειπες πως κανουμε update την καινουργια rom οταν βγει;;; Ασε με να σου πω να δεις αν τα εμαθα καλα.Μεσω του Updater της συσκευης επιλεγω την νεα rom αφου την εχω περασει στο downloaded rom φακελο της εσωτερικης..Tips : κανω update νεα γιατι αν βαλω παλια ενδεχομενως να χασω δεδομενα...Σωστος;;;; Υ.Γ Ολα καλα με την νεα rom.Απλα οταν εστειλα sms κανο…
-
Παράθεση από takisfrag: “Τι με αυτήν την rom θα μείνεις ;; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σιγουλια -σιγουλια.Αρκετη δοση για σημερα.Μετα θα μου μαθετε το update.Και σιγουρα ο φιλος Πανος ηταν κομβικος για να φτασω σε αυτο το σημειο.Ειπαμε θα αδικησω δεν το ειπαμε;;;;Καλο βραδυ guys παω για σεταρισμα.Ευχαριστω και παλι.....
-
Παράθεση από takisfrag: “Αποσύνδεσε Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αποσυνδεσα και τωρα καθομαι.....και ναι ειναι γεγονος Miui 8.2 6.12.22/beta.Ευχαριστω ολα τα παιδια γαι την υπομονη τους (αν και θα το εχουν ξανακουσει 10 δες φορες).Ειδικα θα ηθελα να ευχαριστησω (sorry στα υπολοιπα παιδια) τον geanto555 για την καθολικη καθοδηγηση.Σας ευχαριστω!!!!
-
50 σελιδες διαβασα....Αυτο με το mount usb δεν το ειδα....
-
reboot και ετοιμαζομαι για break δεξια............. =============== Δεκ 27th 2016, 7:52pm =============== το αποσυνδεω απο τον υπολογιστη γιατι η πλατη μου εχει γινει κοτλε;;;
-
απογειωθηκα και αναμενω.Μην φυγετε....και θα σας κανω κανα roll
-
Panos vs σε ευχαριστω για τις παρεμβασεις σου.Πρεπει να ειμαι στην τελικη για απογειωση..Εχω δωσει στοιχεια ,πατημενα φρενα ,speed brakes μεσα.Απογειωνομαι;;
-
Δασκαλε πηρα πρωτοβουλια ..Εκανα mount usb μου εμφανισε το κινητο .Πηρα το zip to περασα στην internal ,εκανα unmount και εψαξα βρηκα το zipaki στην sdcard το εχω επιλέξει και με εχεει πεταξει στο swipe to confirm flash.Τικαρω τους 2 φακελους με zip signature verification και rebboot after installation is complete;;;