Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.

• σε εχασα τελειως ....ειμαι στο install zip και εχει μεσα ενα σωρο φακελους .Πρεπει βα ξαναγυρισω πισω;;;

• μπηκα στο internal storage αλλα δεν βλεπω πουθενα το .zip.Στη διαχειριση εχει αυτο..mount usb τι,που πως ποτε;;;;

• εφτασα στο install το πατησα και μου βγαζει /sd card με γκριζαρισμενους 2 φακελους .τον UP A LEVEL και τον TWRP.Δασκαλε εκτος υλής διαγώνισμα έβαλες.Που είναι η ρομ;;; =============== Δεκ 27th 2016, 7:05pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Αν στα πω όλα μαζι... θα ψάχνεις 3εις μέρες... Οπότε διάβασε το προηγούμενο μήνυμα και κάνε δουλεια.. Έχω την εντύπωση ότι πιο πολύ μιλάς παρά κάνεις κινητό... ” εχω την 46αρα κολλημενη στο ενα μετρο.Οχι καλα κανεις βημα-βημα γιατι ειμαι καλος μονο στα…

• εφτασα στην πηγη τωρα θα τον σκασω δεν γινεται...... Παράθεση από geoanto555: “Ωραία τα πας.... Εκεί τικάρεις να μην ξανα εμφανιστεί και μετά swipe to allow modification.. ” μην πεις 2 βηματα παρακατω το εχεις σε κακο ετσι;;;;;Αντε να δουμε....Αστο δασκαλε το εχω ξανα απο την αρχη ετσι;;;Α ρε πως τα πιανω τα κομπιουτεριστικα με την πρωτη λεμε.....

• Ααααααααααααααααααααααα...........Μου αρέσει σε εσας τους hackers τα αυτονοητα.Την rom πως την περναω .Με πεταξε σε ενα unmodified system patricion.με το τσιγγελι στα βγαζω.Ρε μπας και εισαι Σπαρτιατης;;;

• ολα κατακόκκινα failed έχει,failed to mount ,failed to wipe dalvic....... =============== Δεκ 27th 2016, 6:49pm =============== το reboot recovery ειναι στην αρχικη σελιδα σαν reboot σκετο;;

• Ησουν σαφεστατος...Συνεχιζω και σε ενοχλω στην πορεια... =============== Δεκ 27th 2016, 6:44pm =============== εφτασα στο wipe και πηρα ένα ωραιο wipe complete failed .Τωρα ;;;;;

• Θα πηδηχτω απο το παραθυρο..Αφου δινω τις παραπανω εντολες και τζιφος.Παλι unauthorized και κανενα μηνυμα στο κινητο....Γιατρε μουθ θα ζησω;;;

• Αυτο ρωταω.Μπορω να αδιαφορησω για το unathorizied;;και γιατι το βγαζει;;;;Δωσε μου το Ο.Κ και προχωρω.Αφου εσυ με κουραρεις τωρα....

• Μωρε ετοιμος ειμαι προκοπή γιατι δεν βλεπώ;;;;Ασε με ρε ρημαδι να προχωρησω λιγο και μετα μου κανεις νουμερα....Ακομα στο πρωτο βημα του οδηγου ειμαι...Αφου η γυναικα μου με ρωταει τι κανω τοση ωρα;;Τωρα να απαντησω ή να δωσω τοπο στην οργη;;;.χαχαχαχα

• Παράθεση από geoanto555: “Ωραία... Η ρομ που έχεις είναι unofficial? Κάπου σε έχασα.. Καλύτερα ανέβασε ένα screenshot να δω τι ακριβώς φοράει και πες μου αν όντως ξεκλειδωσες εσύ.. ” Η rom που έχω είναι η MIUI 8 6.12.22/BETA και ναι όντως ξεκλείδωσα εγώ πριν περάσω την rom που είπα αφού μου έστειλε μήνυμα στο κινητο μου το en.miui.com.Την ρομ την κατέβασα απο το ίδιο σαιτ αφου είχα την stable πήγα στην Developer.Ειναι η τελευταία official.Εποιησα μακακια;;;;;

• Απο οτι κατάλαβα με εβαλες να κανω έλεγχο στο bootloader αν ειναι οντως ξεκλειδωτος.Τον έκανα συμφωνα με τον οδηγο και μου έβγαλε αποτελεσμα unlocked yes-secure no.

• δεν λεει κατι usb file transfer ,usb charging και usb debugging connected εχει..

• εχω κολλησει στο adb devices .Μετα απο adb kill start κ.τ.λ παραμενει unauthorized.Τι κανω;;

• Ναι οντως ειναι λιγο πιο ακριβο απο τα αλλα κινεζομαγαζα (θεωρω πως οχι σε ολα τα κινητα ) αλλα σε αξιοπιστια μακραν το καλυετρο.Δεν εχω κατ'ιδιαν εμπειρια μιας και εμενα ολες μου οι παραγγελιες πηγαν κατ'ευχην αλλα θεωρω οτι γαι 20 ευρω παραπανω για μισο courrier (θα ελεγα ) και χωρις τελωνειο ειναι ενα κοστος στα 200 ευρω το οποιο μπορεις να επωμιστεις.Βεβαια αν θελουμε να θυμηθουμε και παλιοτερα εγω θα πω οτι ειχα παρει Huawei Honor 3c με 210 dollars αλλα με ισοτιμια στα 150 ευρω... Οι εποχες…

• ο.κ ..Ελεγα οτι κανεις παντα ή σχεδον παντα για να μην εχεις προβληματα...Αλλα εμενα δεν εχει τιποτα το κινητο .Μονο DEV China περασμενη χωρις στησιματα ,official unlock bootloader και απενεργοποιηση ψηφιακης υπογραφης των windows 10 με drivers περασμενους αφου το κινητο μου το διαβαζει κανονικα to device manager ως redmi pro.Σε ευχαριστω παντως και για τις λιγο off topik πληροφοριες

• δεν λεω τη sim.Ουτως η αλλως δεν την εχω βαλει ακομα.Εννοω τη θηκη ολη ή εκει που κουμπωνει η κη.Τεσπα θα δειξει αφου βγηκε θα τα βαλω και μετα logo για να μην ξαναβγει ποτε.....χαχαχα

• φιλε geoanto δεν φανταζεσαι απογοητευση.Μετα απο σεταρισμα κινητου να περιμενω την ελληνικη rom και να κολλαω στα ευκολα;;;Αφου τσαντιστηκα τοσο πολυ που το εδωσα στη γυναικα μου να το κανει(δεν το λεω υποτιμητικα) μιας και ειχα απο τα νευρα μου χασει την υπομονη μου.Και να φανταστεις οτι γενικα πιανει το χερι μου αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηθελα να συνεχισω.Το θεμα ειναι το προβλημα το εχει to sim tray ή εκει που θηλυκωνει αυτο;;; =============== Δεκ 27th 2016, 4:33pm =============== …

• Παντως φιλαρακι σημερα με παραγγελια 2 κινητα περνανε και αυτα τελωνειο.Νομιζω ,χωρις να κανω διαφημιση,οτι τουλαχιστον αυτον τον καιρο αξιζει το + 20 ευρω για να παρεις το κινητο σου πιο γρηγορα και χωρις τελωνειο....

• Ευχαριστω τον geoanto555 και derveni.Ειπα να το παω σε επισκευαστη κινητών μπας και μου το ανοιξει αφου το πηρα στη δουλεια και το προσπαθησαν καμμια 5ρια ατομα ακομα διχως αποτελεσμα.Του το δινω στο χερι ,αφου βλεπει οτι η 'καρφιτσα' του δεν εχει αποτελεσμα παιρνει ενα μεγαλυτερο pin και μεσα σε 5 δευτερα το ειχε ανοιξει.Μου ειπε οτι ειναι ελλατωματικο (εγω δεν καταλαβα αν εννοουσε το πορτακι ή το pin ) και με αφηνει τελειως μα..κα.Βλεπετε 2 ωρες παλευα χθες και μολις ειχα κανει review για επισ…